اگه نرم افزاري باشه با يه فرمت يا اگه نشد با يه فلش درست ميشه.
آره خودت ميتوني فلشش كني
اگه نرم افزاري باشه با يه فرمت يا اگه نشد با يه فلش درست ميشه.
آره خودت ميتوني فلشش كني
سلام
ببین باطری باد نکرده
اشکال میتونه از چند قسمت باشه
اول با یه باتری دیگه تست کن شاید مشکل از باطریت باشه
اگر درست نشد ای سی شارژت احتمال قوی مشکل داره که کامل نمیتونه شارژ کنه در ضمن شارژر اصلی داشته باش
جی پی اس ات روهم فلش کن ببین درست میشه اگه نشد با یک اسپری خشک قطعات الکترکی و با مسواک نرم محدوده ی مدار انتن و ای سی هارو تمیز کن جواب میگیری
اقا ممنون از راهنماييتون
فقط يه چيز ديگه
تاپيكي در مورد فلش كردن N95 بهم معرفي ميكنيد
باطري باد نكرده
وقتي ميزنم توي شارژ بعد از 5 دقيقه ميزنه باطري فول
درضمن شارژر كه ميزنم گوشي رو ميگيرم دست و باهاش يه مقداري كار ميكنم هي شارژ قطع و وصل ميشه
وکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا من باتريم به يك سال نكشيد كه خراب شد! اصل خودش هم بود، اونوقت شما چه انتظاري داريد از باتري 3 سال كار كرده؟ تازه كلي حال داده بهتون! شما يه باتري ديگه پيدا كنيد و با اون امتحان كنيد سلامتي گوشيتون رو قبل از فلش و اين حرف ها ! كلاً نوكيا باتري هاي بيخودي داره......![]()
متشكرم
در مورد باطري
ميخوام باطري بخرم
براي N95 8Gig رو بخرم بهتر نيست؟
باطري 95 معمولي كم شارژ نگه ميداره
دوستان سلام
میتونم برای گوشیم مموری 8 گیگ بگیرم ، تا حالا 4 بود و البته کمی گیر داشت
مخصوصا اینکه در فیلم برداری بریده بریده بود
به نظر شما مشکلی نیست ؟
عزیز معلوم هست که مال شما باطری اصلی نبوده!
باطری اصل خیلی خیلی با دوام هستند!
من گوشی خودم رو بهار 86(خرداد) خریدم! باطری اصل+ شارژر Nokia AC-5E ساخت کمپانی معظم energy star!
تا حالا که حدود 3 سال هست هیچ مشکلی ندارم!
صبح ساعت 6 با شارژ کامل برمیدارم! حدود 2ساعت تا برسم دانشگاه آهنگ گوش میکنم+2 ساعت راه برگشت! توی روز هم 30 40 دقیقه با تلفن صحبت میکنم! شاید یه 20 30 دقیقه هم GPS روشن باشه!
ولی تا حالا نشده که کم بیاره! البته اوایل با ورژن 12 مشکل دوام باطری داشتم ولی با اومدن ورژن 21 مشکل حل شد! حالا هم V 31.0.017 روش نصب هست!
شارژر اینشکلی هست:
البته مدل تقلبی با اصل این شارژر ها با هم مو نمیزنن! من که تشخیص نمیدم در بیشتر موارد!
حتی 10 15 روز پیش تست کردم با شارژ کامل حدود 7 ساعت موزیک پخش میکنه!(با هدست)
در مورد GPS هم به همه دوستان توصیه میکنم 100% به فکر ارتقاع سخت افزاری انتن باشید! با تقویت انتن GPS این گوشی روکمکنی میشه!
این گوشی من خیلی باحال بوده! تا این گوشی رو بخرم در عرض 2 سال 5 6 تا گوشی عوض کردم! ولی این یه چیز دیگه هست!
خود نوکیا در توضیحات گفته تا 2 گیگ!نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی توی لوازم جانبی N95 تا 16 هم قرار داده! حالا کدوم درسته نمیدونم!
خب از دوستانی که استفاده کردن میخام که نتیجه ی کار رو بگن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)