سلام دوستان خسته نباشید چند تا سوال داشتم من سال 89 با مدرک کاردانی مرزیانی تایباد خدمت میکردم و وسط خدمت دانشگاه قبول شدم الان که میخوام دفترچه رو بفرستم آیا باز همون پادگان تایباد میفتم؟آیا مدت خدمت من 21 ماه است یا 17 ماه؟ممنون میشم جواب بدید
سلام دوستان خسته نباشید چند تا سوال داشتم من سال 89 با مدرک کاردانی مرزیانی تایباد خدمت میکردم و وسط خدمت دانشگاه قبول شدم الان که میخوام دفترچه رو بفرستم آیا باز همون پادگان تایباد میفتم؟آیا مدت خدمت من 21 ماه است یا 17 ماه؟ممنون میشم جواب بدید
توی این لینک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخر صفحه بند 6 نوشته
یعنی من که از یه سال فرجه ام استفاده کردم تو مقطع فوق لیسانس حق انصراف ندارم (مثلا از ازاد برم سراسری)؟6-دانشجوياني كه تمايل به انصراف و شروع به تحصيل مجدد دارند، در طول تحصيلات دانشگاهي (از ديپلم تا دكتري) فقط يكبار مجاز به انصراف مي باشند مشروط به اين كه در سنوات مجاز تحصيلي انصراف داده و از زمان انصراف تا شروع به تحصيل مجدد بيش از يك سال سپري نشده باشد .
ببینم من این تایپیک را خوندم هول شدم
یعنی من که نیمه دوم 73 هستم اگه امسال که کنکور دادم نخوام برم دانشگاه سال دیگه نمیتونم کنکور بدم
من چند تا سوال دارم !!
1) من جفت چشام 6.75 نمره ضعیفه این شامل معافیت میشه یا معافیت از رزم ؟
2)معافیت از رزم چیه؟
3)من دفترچه برای معافیت پزشکی فرستادم اگه نخوام برم خدمت میشه تو علمی کاربردی ثبت نام کنم بعد علمی کاربردی میتونه سربازیمو معلق کنه یا نه؟
خواهش میکنم از دوستان جواب بدن
داداش گلم... منم وضیعت همین آقا رو دارماما من متولد بهمن ماه 72 هستم خرداد 91 هم فارغ تحصیل رشته ی تجربی شدم... کنکور 91 هم فقط رفتم سر جلسه نشستم... الانم دارم واسه 92 میخونم... ولی امروز کلا اعصابم بهم ریخت... نظام وظیفه زنه بم گفت که 1-2 هفته قبل 31 خرداد 92 باید بیای خودتو معرفی کنی... 7 تیر هم که کنکورتو دادی 19 تیر یا دیگه نحایتا 19 مرداد اعزام میشی
بعد جوابت اومد مرخصت میکنن... تازه فقطم باید کارشناسی به بالا قبول شی،در غیر این صورت باید به سربازیت ادامه بدی
حالا بحث این کارشناسی به کنار... راست میگفت که 19 تیر یا دیگه نهایتش 19 مرداد اعزامم ؟
![]()
Amir777:بینم من این تایپیک را خوندم هول شدم
یعنی من که نیمه دوم 73 هستم اگه امسال که کنکور دادم نخوام برم دانشگاه سال دیگه نمیتونم کنکور بدم.
.
با این شرایط احتمالا الان داری پیش دانشگاهی میخونی.... امسال که کنکور دادی اگه قبول شدی که هیچ... اگه نه که از زمانی که مدرک پیش رو بگیری یعنی یا 31/3/92 یا شهریور 92،از همون لحظه تا 1 سال یعنی 93/3/31 یا شهریور 93 مهلت داری واسه ی معرفی خودت به نظام وظیفه... پس میتونی کنکور بدی اما یکم مثل ما استرس سربازی رفتنو کی رفتن اذیتت میکنه... از منم میشنوی 5 ماه دیگه وقت داری،اگه این 5 ماه هیچی نخونی مطمئن باش سال دیگه هم نمیخونی... این 5 ماه رو قشنگ بخون همین امسال یه جای خوب قبول شو..وگرنه سال بعد دردسر میکشی
![]()
Last edited by ice3ox; 15-01-2013 at 11:36.
مرسی دوست عزیز از جوابت قبول شدن را که میشم ولی اون رشته ای که میخوام احتمالش کمه برا همین میخوام یکسال دیگه بخونم
اون وقت مثلا الان شما که خرداد مدرک پیش گرفتی پس باید خرداد امسال هم خودت را معرفی کنی ولی کنکور تیرماهه پس چطوری کنکور شرکت میکنی
میشه به این پست جواب بدید
سلام دوستان ..
من شرایط پست اول رو خوندم ..
یه سوال برام پیش اومده :
قانون معافیت بر اساس قد و وزن که فرمولش در پست اول هست هنوز هم اجرا میشه ؟؟ یعنی بر اساس اون فرمول میشه معافی گرفت ؟؟
یک سوال دیگه هم دارم :
من الان دانشجو هستم و در حال تحصیل .. الان می تونم برای معافی اقدام کنم ؟؟
سلام
قانون قد و وزن دیگه نیست
در حین تحصیل هم نمیتونین اقدام کنین
مگر معافیت پزشکی که مطمئن باشید معاف میشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)