تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 529 از 616 اولاول ... 29429479519525526527528529530531532533539579 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,281 به 5,290 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید چند تا سوال داشتم من سال 89 با مدرک کاردانی مرزیانی تایباد خدمت میکردم و وسط خدمت دانشگاه قبول شدم الان که میخوام دفترچه رو بفرستم آیا باز همون پادگان تایباد میفتم؟آیا مدت خدمت من 21 ماه است یا 17 ماه؟ممنون میشم جواب بدید

پروفشنال kkkaktoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

توی این لینک
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اخر صفحه بند 6 نوشته
    6-دانشجوياني كه تمايل به انصراف و شروع به تحصيل مجدد دارند، در طول تحصيلات دانشگاهي (از ديپلم تا دكتري) فقط يكبار مجاز به انصراف مي باشند مشروط به اين كه در سنوات مجاز تحصيلي انصراف داده و از زمان انصراف تا شروع به تحصيل مجدد بيش از يك سال سپري نشده باشد .
    یعنی من که از یه سال فرجه ام استفاده کردم تو مقطع فوق لیسانس حق انصراف ندارم (مثلا از ازاد برم سراسری)؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

ببینم من این تایپیک را خوندم هول شدم
    یعنی من که نیمه دوم 73 هستم اگه امسال که کنکور دادم نخوام برم دانشگاه سال دیگه نمیتونم کنکور بدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه You & I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    کـــرمانشاه

پيش فرض

من چند تا سوال دارم !!

1) من جفت چشام 6.75 نمره ضعیفه این شامل معافیت میشه یا معافیت از رزم ؟
    2)معافیت از رزم چیه؟
    3)من دفترچه برای معافیت پزشکی فرستادم اگه نخوام برم خدمت میشه تو علمی کاربردی ثبت نام کنم بعد علمی کاربردی میتونه سربازیمو معلق کنه یا نه؟
    خواهش میکنم از دوستان جواب بدن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

نتايج اوليه كه ارديبهشت مياد و تقريبا معلوم ميكنه كه قبول ميشي يا نه...

اما اگه منظورت نتايج نهاييه كه شهريور مياد شما برو خرداد دفترچه ارسال كن به احتمال خيلي خيلي كمي ممكنه اعزامت بيوفته قبل از مهر... چون چند تا زا دوستان كه جديدا دفترچه فرستادن همه 6 ماه بعد تاريخ اعزام خوردن.....

به هيچ وجه نري دانشگاه آزاد ثبت نام كني كه بيچاره ميشي...مگه نميدوني كه معافيت تحصيلي براي هر مقطع فقط يه بار صادر ميشه حالا اگه بري آزاد از معفيتت استفاده كني بعد بياي بري شريف قبول شي ديگه معافيت تحصيلي نداري و بايد بري سربازي....

اينم بگم اگه تاريخ اعزامت بيوفته قبل از مهر كه خيلي محال هي رقمه نميتوني بپيچوني و بايد تشريف ببري آموزشي ولي از يه طرف برات مفيده چون اون چند ماه رو به بطالت نميگذروني و ميري آموزشيت تموم ميشه.....
    داداش گلم... منم وضیعت همین آقا رو دارم اما من متولد بهمن ماه 72 هستم خرداد 91 هم فارغ تحصیل رشته ی تجربی شدم... کنکور 91 هم فقط رفتم سر جلسه نشستم... الانم دارم واسه 92 میخونم... ولی امروز کلا اعصابم بهم ریخت... نظام وظیفه زنه بم گفت که 1-2 هفته قبل 31 خرداد 92 باید بیای خودتو معرفی کنی... 7 تیر هم که کنکورتو دادی 19 تیر یا دیگه نحایتا 19 مرداد اعزام میشی بعد جوابت اومد مرخصت میکنن... تازه فقطم باید کارشناسی به بالا قبول شی،در غیر این صورت باید به سربازیت ادامه بدی حالا بحث این کارشناسی به کنار... راست میگفت که 19 تیر یا دیگه نهایتش 19 مرداد اعزامم ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

Amir777:
    بینم من این تایپیک را خوندم هول شدم

یعنی من که نیمه دوم 73 هستم اگه امسال که کنکور دادم نخوام برم دانشگاه سال دیگه نمیتونم کنکور بدم
    .
    .
    با این شرایط احتمالا الان داری پیش دانشگاهی میخونی.... امسال که کنکور دادی اگه قبول شدی که هیچ... اگه نه که از زمانی که مدرک پیش رو بگیری یعنی یا 31/3/92 یا شهریور 92،از همون لحظه تا 1 سال یعنی 93/3/31 یا شهریور 93 مهلت داری واسه ی معرفی خودت به نظام وظیفه... پس میتونی کنکور بدی اما یکم مثل ما استرس سربازی رفتنو کی رفتن اذیتت میکنه... از منم میشنوی 5 ماه دیگه وقت داری،اگه این 5 ماه هیچی نخونی مطمئن باش سال دیگه هم نمیخونی... این 5 ماه رو قشنگ بخون همین امسال یه جای خوب قبول شو.. وگرنه سال بعد دردسر میکشی
    Last edited by ice3ox; 15-01-2013 at 11:36.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

Amir777:
    بینم من این تایپیک را خوندم هول شدم

.
    .
    با این شرایط احتمالا الان داری پیش دانشگاهی میخونی.... امسال که کنکور دادی اگه قبول شدی که هیچ... اگه نه که از زمانی که مدرک پیش رو بگیری یعنی یا 31/3/92 یا شهریور 92،از همون لحظه تا 1 سال یعنی 93/3/31 یا شهریور 93 مهلت داری واسه ی معرفی خودت به نظام وظیفه... پس میتونی کنکور بدی اما یکم مثل ما استرس سربازی رفتنو کی رفتن اذیتت میکنه... از منم میشنوی 5 ماه دیگه وقت داری،اگه این 5 ماه هیچی نخونی مطمئن باش سال دیگه هم نمیخونی... این 5 ماه رو قشنگ بخون همین امسال یه جای خوب قبول شو.. وگرنه سال بعد دردسر میکشی
    مرسی دوست عزیز از جوابت قبول شدن را که میشم ولی اون رشته ای که میخوام احتمالش کمه برا همین میخوام یکسال دیگه بخونم
    اون وقت مثلا الان شما که خرداد مدرک پیش گرفتی پس باید خرداد امسال هم خودت را معرفی کنی ولی کنکور تیرماهه پس چطوری کنکور شرکت میکنی

اگه نباشه جاش خالی می مونه You & I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    کـــرمانشاه

پيش فرض

من چند تا سوال دارم !!

1) من جفت چشام 6.75 نمره ضعیفه این شامل معافیت میشه یا معافیت از رزم ؟
    2)معافیت از رزم چیه؟
    3)من دفترچه برای معافیت پزشکی فرستادم اگه نخوام برم خدمت میشه تو علمی کاربردی ثبت نام کنم بعد علمی کاربردی میتونه سربازیمو معلق کنه یا نه؟
    خواهش میکنم از دوستان جواب بدن
    میشه به این پست جواب بدید

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    سرورهاي گوگل

پيش فرض

سلام دوستان ..

من شرایط پست اول رو خوندم ..

یه سوال برام پیش اومده :

قانون معافیت بر اساس قد و وزن که فرمولش در پست اول هست هنوز هم اجرا میشه ؟؟ یعنی بر اساس اون فرمول میشه معافی گرفت ؟؟

یک سوال دیگه هم دارم :

من الان دانشجو هستم و در حال تحصیل .. الان می تونم برای معافی اقدام کنم ؟؟

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

سلام دوستان ..

من شرایط پست اول رو خوندم ..

یه سوال برام پیش اومده :

قانون معافیت بر اساس قد و وزن که فرمولش در پست اول هست هنوز هم اجرا میشه ؟؟ یعنی بر اساس اون فرمول میشه معافی گرفت ؟؟

یک سوال دیگه هم دارم :

من الان دانشجو هستم و در حال تحصیل .. الان می تونم برای معافی اقدام کنم ؟؟
    سلام
    قانون قد و وزن دیگه نیست
    در حین تحصیل هم نمیتونین اقدام کنین
    مگر معافیت پزشکی که مطمئن باشید معاف میشید

11. این کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •