تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 529 از 722 اولاول ... 29429479519525526527528529530531532533539579629 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,281 به 5,290 از 7212

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محسن چاوشی

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم نمیدونم دلیل اصرارش به این سبک راک و گیتار الکتریک چیه؟؟؟؟

یه چیزی هم که یه مدتی هست بهش دقت کردم،
    سازهای 2تا آلبوم اول چاووشی (یه شاخه نیلوفر و ژاکت) رو نگاه کنین مثلا
    درسته اونجا هم گیتار الکتریک داره،
    اما سنتور، دف، سه تار، تار، نی و خلاصه سازهای ایرانی اصیل جزء لاینفکش آهنگهاش هستن
    حتی توی حریص هم سه تار و نی داره

اما توی پرچم سفید اصلا و ابدا از این سازها استفاده نکرده و به شدت به سازهای الکتریکی و صداهای غیر طبیعی و افکت رو آورده

من نمیگم این کار بد هست. نه اتفاقا من تک تک افکتهای آهنگهایی مثل حریص یا چمدون یا ها رو دوست دارم
    اما خب بالاخره هر چیزی هم یه حدی داره
    دیگه اینکه کل یه آهنگ فقط و فقط با گیتار الکتریک و بیس و افکتهای اجق وجق باشه که نمیشه!

چاووشی با "سنتوری" اوج گرفت!
    هوادارای قدیمیش "نشکن دلمو" رو به عنوان یکی از آهنگهای تاپش اسم میبرن

و من فکر میکنم این تغییر سبک، با توجه به اینکه توی سبک جدیدش آنچنان هم خوب عمل نکرده،
    به شدت باعث ریزش مخاطبهاش میشه
    ...

2. 7 کاربر از yoosef_st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

من فکر میکنم که اگر یاد بگیریم هر کسی باید کارِ خودش رو انجام بده خیلی خوب میشه
    حرفت کاملا درسته اما بیشتر در مورد خوننده هایی مثل محسن یگانه که همه شعراشو خودش میگه و منم اصلا با شعراش حال نمیکنم البته تک و توک خوبم پیدا میشه.

اما اگه منظورت شعر گفتن محسن چاووشی هست باید بگم محسن با اینکه توانایی این کارو داره ولی اصرار نداره که همه شعراشو خودش بگه.

از اولین آلبوم مجازش که یه شاخه نیلوفر بود تا الان فک میکنم کلا 3 4 تا از ترک هاشو خودش شعر گفته.

اما دلیل اینکه این تک ترک رو خودش گفته فک میکنم که خواسته تو کارش تنوع ایجاد کنه بدین شکل.

به نظر من شعر بدی نگفته اما نسبت به شعرای کارای قبلیش که حسین صفا شعراشو میگه خب چند درجه پایین تره

4. 2 کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

اما توی پرچم سفید اصلا و ابدا از این سازها استفاده نکرده و به شدت به سازهای الکتریکی و صداهای غیر طبیعی و افکت رو آورده
    دوست عزیز چرا همچین حرفی میزنی توی آلبوم پرچم سفید هم از سازهای زنده مثل پیانو،ویلن و سنتور استفاده شده.
    مخصوصا تو تنظیم ترک "تقاص" که یه کار تلفیقی جالب سنتور و گیتار الکتریک هست.

چاووشی با "سنتوری" اوج گرفت!
    هوادارای قدیمیش "نشکن دلمو" رو به عنوان یکی از آهنگهای تاپش اسم میبرن

و من فکر میکنم این تغییر سبک، با توجه به اینکه توی سبک جدیدش آنچنان هم خوب عمل نکرده،
    به شدت باعث ریزش مخاطبهاش میشه
    ...
    سنتوری به محبوبیت و معروف شدن هر چه بیشترش کمک کرد ولی درست نیس بگیم با سنتوری اوج گرفت من که اینجوری فک نمیکنم.

به هر حال این نظر شماس اما همین کارش میتونه باعث بشه که تو این سبکا هم برای خودش طرفدار جمع کنه.

در کل من این ریسک پذیری و خلاقیت و تنوع توی سبکش رو واقعا تحسین میکنم.

حالا در کل نمیدونم دوستانی که درمورد تنظیم ها نظر میدن از جون یه تنظیم کننده چی میخوان اما برای من مهم اینه که آهنگاش و تنظیماش (مخصوصا آهنگایی که خودش تنظیم میکنه) برام لذت بخشه.

6. 2 کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز silent-assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    سپاهان

پيش فرض

منم این قطعه را دوس نداشتم. کلا کار ضعف داشت

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز چرا همچین حرفی میزنی توی آلبوم پرچم سفید هم از سازهای زنده مثل پیانو،ویلن و سنتور استفاده شده.
    مخصوصا تو تنظیم ترک "تقاص" که یه کار تلفیقی جالب سنتور و گیتار الکتریک هست.

سنتوری به محبوبیت و معروف شدن هر چه بیشترش کمک کرد ولی درست نیس بگیم با سنتوری اوج گرفت من که اینجوری فک نمیکنم.
    به هر حال این نظر شماس اما همین کارش میتونه باعث بشه که تو این سبکا هم برای خودش طرفدار جمع کنه.
    در کل من این ریسک پذیری و خلاقیت و تنوع توی سبکش رو واقعا تحسین میکنم.
    حالا در کل نمیدونم دوستانی که درمورد تنظیم ها نظر میدن از جون یه تنظیم کننده چی میخوان اما برای من مهم اینه که آهنگاش و تنظیماش (مخصوصا آهنگایی که خودش تنظیم میکنه) برام لذت بخشه.
    والا من بر اساس اطلاعاتی که روی کاور خود آلبوم نوشته شده تمام این حرفها رو در مورد سازها زدم.
    ترک تقاص رو هم که انقدر ازش بدم میاد شاید 5 بار گوش ندادم. چون شعرش واقعا مزخرفه!

حرفی هم که در مورد سنتوری گفتم، منظورم به شروع مجاز شدن و عمومی شدن کارهاش بود
    اونهایی هم که محسن چاووشی رو از قبل از سنتوری نمیشناختن، با اون آهنگها بود که شناختنش
    پس میشه بگیم از بعضی جنبه ها شروع اوج گیریش بود

===================
    شد من امشب یه پست بزنم و ویرایشش نکنم؟!؟!؟!
    نشد که!

آقا آپلود کردن اون ترک تبریکات به چاووشی چی شد؟
    خدا خیرتون بده بذارینش رو یه سرور دیگه ما هم دانلود کنیم.
    ممنون

9. 2 کاربر از yoosef_st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

والا من بر اساس اطلاعاتی که روی کاور خود آلبوم نوشته شده تمام این حرفها رو در مورد سازها زدم.
    ترک تقاص رو هم که انقدر ازش بدم میاد شاید 5 بار گوش ندادم. چون شعرش واقعا مزخرفه!

حرفی هم که در مورد سنتوری گفتم، منظورم به شروع مجاز شدن و عمومی شدن کارهاش بود
    اونهایی هم که محسن چاووشی رو از قبل از سنتوری نمیشناختن، با اون آهنگها بود که شناختنش
    پس میشه بگیم از بعضی جنبه ها شروع اوج گیریش بود
    منم بر اساس سازهایی که تو آلبوم شنیدم گفتم

خب دوست عزیز هر خوننده ای ممکنه کاری داشته باشه که با اون کار به اوج برسه یا موفقیتش بیشتر بشه، این دلیل نمیشه بگیم چون با این کار به اوج رسیده پس خوننده ی خوبی نیس.

البته نمیدونم منظور شما این بود یا نه

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

آنگ آهنگ بدی هم نبود !
    تقریبا" متوسط بود!
    ولی من با همه ی اینا این کارشم دوست داشتم!

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

اول درباره آهنگ بگم كه عالي نبود ولي خوب بود
    از اونجا كه قرار بود يه آهنگ ديگه رو براي تودش منتشر كنه و بعد تصميم عوض شد فكر ميكنم يكم عجله اي ساخته شده بود اين آهنگ
    يه مقدار هم زمان آهنگ كم بود

---------------------------------------------------------------

اتفاقا من از حركت چاوشي به سمت راك و سازهاي الكتريكي استقبال ميكنم چون نشون داده هم خودش علاقه منده و هم تواناييش رو داره. حالا نه اينكه كل آلبوم اين سبك باشه باشه ولي ترجيه ميدم تعدادش كم نباشه
    البته اينم قبول دارم كه نبايد زياد از حد باشه ولي بيشتر اين غير طبيعي بودن افكت ها براي آهنگ هاي هاوسش هست كه جمالفرد تنظيم كرده وگرنه آهنگ هاي راكش مثل "ديوار بي در" و "هر روز پاييزه" محشره

خودش گفته بود بعد آلبوم "يه شاخه نيلوفر" خودش اعلام كرده بود كه 2-3 تا آلبوم پاپ ديگه بيشتر نخواهد داد و به سمت راك متمايل ميشه

درسته كه سنتوري رو ميشه تقريبا نقطه اوج محسن دونست ولي دليلش بيشتر شعرهاي فوق العاده اي بود كه استفاده شده بود نه سازهاش
    مثلا همونطور كه تو نظرسنجي اينجا هم ميبينيد "يه شاخه نيلوفر" محبوبترين آلبوم چاوشيه و مهمترين دليلش اشعارشه نه سازهايي كه استفاده شده. چون همه ميدونن يكي از قوي ترين آلبوم هاي چندين سال اخير از لحاظ شعره

در كل دليل اينكه محسن به سمت سازهاي الكتريكي كشيده شده به خاطر علاقه خودشه

اينم بگم كه بر خلاف خيلي از دوستان كه از تنظيم هاي سينا حجازي خوششون اومده ولي من اميدوارم تو آلبوم هاي بعدي بيشتر از 1 كار با هم نداشته باشن چون به هيچ وجه سبك كاراشون به هم نميخوره
    البته اينجوري كه معلومه شديدا هم با هم رفيقن و احتمالا همكاري بيشتر هم ميشه

من كه دوست دارم آلبوم بعديش (بعد آلبوم سيزده) تركيبي از "سنتوري" ، "يه شاخه نيلوفر" و اين آهنگ هاي راك جديدش مثل "هر روز پاييزه" باشه
    فوق العاده ميشه

13. 2 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه m.prodigy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    در خودم

پيش فرض

به نظر منم البوم های پاپش خیلی زیبا تر بودن.منی که پای ثابت اهنگاش بودم الان دیگه زیاد کنجکاو نیستم ببینم که البومش کی میاد و چی میشه و حتما دنبالش باشم.
    به نظرم دوستداران چاووشی هم بیشتر به خاطر اینکه چاووشی این اهنگها رو میخونه دوست دارن و گوش میدن وگر نه اگه همین آهنگ رو اگه بگیم چاووشی نخونده وضع فرق خواهد داشت!(یعنی یه جور تعصبی برخورد میکنن)
    تو ایران راک هنوز اونقدر طرفدار نداره که یه قسمت عمده از البومها و تک اهنگها رو اختصاص بدیم بهش!

15. 2 کاربر از m.prodigy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

من از آهنگش خوشم اومد..کار متفاوتی بود..البته عالی نبود ولی میشه گفت خوب بود..
    تکسش هم که خودش گفته بود خوب بود..
    تنها ضعفش کوتاه بودن آهنگ و کروس ضعیف بود...
    با مام وطن و لباس نو که اصلا حال نکردم..باز این کار بهتری بود نسبت به اون دو تا...

17. این کاربر از ali_agha1981 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •