سلام ........... عید همگی مبارک
سلام ........... عید همگی مبارک
منم gg بازی میکردم تو کلن h3ro بودم چند وقتیه ول کردم دارم wow بازی میکنم خیلی حال میده
اقا id من هم wolverine_b هست کسی خواست به ما حال بده ما رو هم add کنه
سلام عید شما هم مبارک عزیز..... سال خوش و پر از بردهای پیاپی را برایتان آرزومندیم....
راستی یه سوال دارم.... واسه بازی کردن dota رو inet باید ADSL بگیرم؟ حداقل سرعتش چقدر باید باشه؟
به نظر من که فقط adslo داشته باش بقیش حله ولی 128 و 256 بهتره ولی با 64 هم میشه من خودم باهمش بازی کردم
ولی فقط با 256 host میشم
salam aval sharmande az font!
edeton mobarak agha ma ham ye zamany dota baz bodeen ba baro bach ghademy koly hal mekardim chetory sohrab mammad to chetor hala bara bazy kardam dota man adsl 512 peshnadad medam valy khodam alan to malaysia 1 mg adsl daram bavareton nemeshe to daneshgah 100 mg majany dar ekhteyarmone bara hamen az dota daromadeem oftadem to world(az chale to chah( age az bacheha kasy to world hast ye pm be ma bede ba realm server hadegaro bebetim (to internet)
ghorboss hamee morabahaye baba
سلام
من تا حالا Warcraft بازی نکردم, پس ببخشید اگه سوالاتم ابتدایی است.
- میخواستم بدونم dota allstars یکی از مپ های بازی Warcraft III: The Frozen Throne است؟ یعنی من باید این بازی رو تهیه کنم دیگه؟
- dota allstars رو میشه حداقل برای شروع, تک نفره با حریف های کامپیوتری بازی کرد؟ یا حتمآ باید بصورت شبکه بازیش کرد؟
- جریان dota allstars v6.59d یا dota allstars v6.59c چیه؟چه تفاوتی باهم دارن؟ و اصولآ به نسخه خریده شده Warcraft III: The Frozen Throne ربط داره یا نه؟
- و در انتها میخواستم بدونم این نسخه هایی از بازی که گفته میشه "کاملآ به صورت فارسی هستند" واقعآ به صورت کامل فارسی شدند؟ که اگه اینطور باشه با توجه به اینکه زبانم هم خیلی خوب نیست فکر کنم خرید این گزینه مناسب تر باشه.
شرمنده که زیاد شد, پیشاپیش از کمک و راهنماییتون هم ممنونم.
سلام من می خوام ان لاین دوتا بازی کنم ولی هیچی نمی دونم. از کجا باید شروع کنم.
به کدوم صفحه برم و .....؟
تا جایی که من میدونم atack lvl3 این Hero یا همون axe به طور physical هست و به armore ربط نداره ....
axe against bm
axe solo mid رو فقط برای زدن brood mother ور میدارن ....
والا این هیرو هایی که گفتی پول در بیار نیستن Pick هم نمیشن.hero ی پول در بیار یعنی kunka که ks.kuroky.ir توی دیقه 7 باهاش hand of middas power threads داشت و دیقه 30 power thrade + hand of middas + 3 تا battle fury داشت...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان . سال نوتون مبارک
دوستانی که تو گارنا پلی میکنن این پیغام وارد کردن میل واسشون اومده؟؟؟ واسه من اومد و میل رو دادم حالا یه میل واسم اومده که اگه این میلت رو لینک زیر کلیک کن و از این صحبتا. می خواستم بدونم این پیغام و اسه همه اومده و از طرف gg هست یا نه؟؟؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)