نشکر
از طریق سایت هر چقدر تلاش کردم به این مشکل برخوردم . . .
حالا باید یه جوری تماس بگیرم با ۷۰۷ یا ۶۰۰ ببینم راه حل میدن یا نه.
نشکر
از طریق سایت هر چقدر تلاش کردم به این مشکل برخوردم . . .
حالا باید یه جوری تماس بگیرم با ۷۰۷ یا ۶۰۰ ببینم راه حل میدن یا نه.
سیگنال من هر روز داره بیشتر و بیشتر افت پیدا میکنه الان از امروز صبح این شدهRSRP
-75 dBm
RSRQ
-13 dB
SINR
3 dB
WB SINR0
6 dB
WB SINR1
6 dB
CINR
0 dB
TX Power
-2 dBm
در حالی که تا هفته پیش SINR 11 و CINR 9 بود و خونه ای هم بین من و دکل ساخته نشده منم مودم رو تکون ندادم کسی میدونه ایرانسل چه غلطی داره میکنه ؟ مخصوصا سیگنال رو قدرتش رو کاهش میدن ؟ چه خبره ؟
کاربر که زیاد بشه کیفیت سیگنال افت می کنه البته دلایل دیگه هم می تونه داشته باشه
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
دلایل زیادی میتونه داشته باشه ، با سوپریوزر وارد کنسول مودم بشید و از توی قسمت cell lock ببینید اگر دکلی هست که سیگنال یا sinr بهتری بهتون میده روی اون قفلش کنید .
والا یه زمان ایرانسل مثینکه توان انتن هارو کاهش میداد واسه کاهش مصرف برق، که کاهش سطح سیگنال کاملا مشهود بود، ولی این موارد رو مطمئن نیستم همون باشه
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
کسی این مشکل رو نداشته؟
اگه قبلش 6 ماه بوده و بعدش کردنش 3 ماه حتما شکایت کن. ولی اگه از اول رو همین سه ماه فعال شده شکایت کنی به جایی نمیرسی. در ضمن اگه طرح رو تا آخر آبان فعال کرده باشی باید شش ماهه باشه ولی بعد از اون این طرح صد گیگ سه ماهه شده.
مودم من zw101 هست همچین چیزی متاسفانه نیست تو پنل یا اسم دیگه ای داره ؟
من به یک جای دور افتاده رفتم و تصمیم گرفتم مودم LTE رو هم که تو طرح تعویض وایمکس گرفتم رو چک کنم.
سیم رو گذاشتم و شارژش هم کردم ولی هنوز چراغ مودم چراغ سیگنال فقط چشمک می زنه. من اینجا رو موبایل پوشش اینترنت روی H+ و H دارم.
پوشش اینترنت LTE متفاوت از پوشش موبایل است؟ باید مثل موبایل چیزی را در مودم ست کنم که روی مودم اینترنت داشته باشم؟
پوزش بخاطر تازه کار بودن![]()
بله پنل مودم ها با هم فرق میکنه ولی معمولا همشون همچین گزینه ای دارند ، باید حتما یوزر و پسورد رو administrator بزنید و با دسترسی بالاتر وارد شید تا بیاد و بعد در قسمت lte setting دنبال این گزینه بگردید اگر نبود که احتمالا مودمتون نداره .
بله پوشش ها با هم فرق میکنن ممکنه اون دکلی که تجهیزات 4g و 3g روش هست تجهیزات td-lte نصب نباشه و یا اون منطقه اصلا تحت پوشش td نباشه ، دقت کنید که حتما سیم کارت خود td-lte رو توی مودم بزارید و غیر از این نیاز به ست کردن تنظیمات نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)