تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 528 از 848 اولاول ... 28428478518524525526527528529530531532538578628 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,271 به 5,280 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه kamkar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

میدونم در مورد اپلود حرف میزنیم. کسانی که در ایام قدیم اینترنت ماهواره ای داشتند و دانلود انلاین میکردند این موضوع رو خیلی خوب حس می کردند که به طرز عجیبی خط 64 اون موقعشون برای دانلود دائم در حال اپلود بود.
    من دو سه هفته پیش 17 گیگ دانلود از شاتل لند داشتم، اون موقع هنوز های وب داشتم. (تو تاپیک های وب هم در موردش گفتم که حجم نصف حساب نشد و عین 17 گیگ کم شد.)
    برای دانلود 16.9 گیگ کمتر از 17.5 گیگ مصرف کردم. از همون سرور شاتل لند
    حالا روی پارس آنلاین دو برابر دانلود کردم و به جای 1 گیگ، 8 گیگ بیشتر از حجمم کم شده
    و شما هم میگید قانونیه و نمیشه اعتراض کرد

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من دو سه هفته پیش 17 گیگ دانلود از شاتل لند داشتم، اون موقع هنوز های وب داشتم. (تو تاپیک های وب هم در موردش گفتم که حجم نصف حساب نشد و عین 17 گیگ کم شد.)
    برای دانلود 16.9 گیگ کمتر از 17.5 گیگ مصرف کردم. از همون سرور شاتل لند
    حالا روی پارس آنلاین دو برابر دانلود کردم و به جای 1 گیگ، 8 گیگ بیشتر از حجمم کم شده
    و شما هم میگید قانونیه و نمیشه اعتراض کرد

سرور همه شرکتها به طور کامل لاگ میگیرن از تمام تبادلات دیتا. از میزان دیتایی که در هر زمان از کدوم ای پی به کدوم ای پی رفته. و البته قابل دستکاری هم نیست (چه از لحاظ امنیتی چه قانونی)

شما میتونید یه شکایت به سازمان تنظیم بکنید. اونها خودشون به صورت روتین در یه درخواست این لاگ رو چک میکنند. و شرکت به شما جواب رو خواهد گفت. خیلی خودتون رو پریشان نکنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

میزان دانلود و آپلود هم توی پنل پارس آنلاین هم توی برنامه هایی میزان مصرف رو دقیق نشون میدن به صورت جدا نمایش داده میشه. خیلی راحت میشه مقایسه کرد و به این بحث ها نیازی نیست.
    برنامه ای که خود شرکت پارس آنلاین قبول داره Wireshark هست. یه بار با این برنامه تست کنید و نتیجه رو مقایسه کنید و اگه تفاوت داشت شکایت کنید. فوقش خیلی لطف کنن یه 5 گیگ میدن بهتون میگن برای جلب رضایت مشتری!!!!
    من خودم قبلا 3 بار مقایسه کردم کاملا تفاوت داشت به 195 شکایت هم کردم بعد 1 ماه کارشناسی که کردن آخرش گفتن درسته فرق داره اما نمیدونیم از کجا کم شده از طرف ما که نیست. به همین راحتی یعنی گفتن همینه که هست میتونیم بیشتر کم میکنیم.
    یه بار هم توی تایم رایگان اگه من با نهایت سرعت دانلود میکردم میشد 22 گیگ کلا اما تو پنل زده بود 29 گیگ حجم مصرف شده. این هم قبول نکردن چون تو تایم رایگان بوده حجمی کم نشده!!!
    در کل اگه بقیه شرکت ها توی مرکز مخابراتیتون سرویس میدن طرف پارس آنلاین نیاید.

4. 2 کاربر از hotman1234 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

سلام، دوستان کسی این طرح ترافیک داخل نامحدود+4 گیگابایت بین الملل رو گرفته ؟ من گرفتم ولی میخوام ببینم اگه دانلود بذارم از یه حجمی به بعد سرعتم رو داغون میکنه یا نه، تست کردم رو خیلی از سایتایی که نوشته تو لیست واقعا نامحدود هست و جزء حجم 4 گیگ حساب نمیکنه، اما مثلا برای سایت namava که جز این لیست هست مشکل داره و برای من چند گیگ کم کرد که مورد رو به پشتیبانی اطلاع دادم، حالا میخوام ببینم اگه زیاد دانلود بذارم مثل اون قضیه مصرف منصفانه که تو سرویس های نامحدود دارن اینم سرعت رو کم میکنه یا نه

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان کسی از بسته انرژی "بین الملل ساعتی" استفاده کرده؟ همون که برا دانلود بین 8-10 صبحه؟

سقف دانلود در کل ماه چقدره براش؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

میزان دانلود و آپلود هم توی پنل پارس آنلاین هم توی برنامه هایی میزان مصرف رو دقیق نشون میدن به صورت جدا نمایش داده میشه. خیلی راحت میشه مقایسه کرد و به این بحث ها نیازی نیست.
    برنامه ای که خود شرکت پارس آنلاین قبول داره Wireshark هست. یه بار با این برنامه تست کنید و نتیجه رو مقایسه کنید و اگه تفاوت داشت شکایت کنید. فوقش خیلی لطف کنن یه 5 گیگ میدن بهتون میگن برای جلب رضایت مشتری!!!!
    من خودم قبلا 3 بار مقایسه کردم کاملا تفاوت داشت به 195 شکایت هم کردم بعد 1 ماه کارشناسی که کردن آخرش گفتن درسته فرق داره اما نمیدونیم از کجا کم شده از طرف ما که نیست. به همین راحتی یعنی گفتن همینه که هست میتونیم بیشتر کم میکنیم.
    یه بار هم توی تایم رایگان اگه من با نهایت سرعت دانلود میکردم میشد 22 گیگ کلا اما تو پنل زده بود 29 گیگ حجم مصرف شده. این هم قبول نکردن چون تو تایم رایگان بوده حجمی کم نشده!!!
    در کل اگه بقیه شرکت ها توی مرکز مخابراتیتون سرویس میدن طرف پارس آنلاین نیاید.
    اتفاقا دیروز با wireshark تست کردم.
    ۹۴ مگ دانلود کردم، وایرشارک ۱۰۰.۲ مگ نشون میداد، پارس آنلاین ۱۱۶ مگ کم کرد.
    یعنی تو ۵۰ گیگ حجمی که میخرم ۸ گیگ تلف میشه.
    اومدم زنگ بزنم پشتیبانی، تو صف انتظار بودم که گفتم به جهنم، حوصله ندارم به خاطر ۳۲ گیگ با اینا جر و بحث کنم. (جمعا ۲۰۰ گیگ ترافیک دارم که حجم تلف شدش میشه ۳۲ گیگ)
    تموم بشه میگم جمع کنن و برمی‌گردم های وب

8. این کاربر از kamkar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2017

پيش فرض

از من حجم کم نمیکنه چرا؟ دقیقا همونقدری که دانلود کردم کم میکند! آون حجمی که دانلود منیجر نشون میده اشتباس خود ویندوز جلوی فایل حجم واقعیشو نشون میده مثلا من یه فایل 8.3 گیگی دان کردم ویندوز زده 8.7 پارس آنلاینم دقیقا 8.7 محاسبه کرده!

10. این کاربر از AnonymousX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

از من حجم کم نمیکنه چرا؟ دقیقا همونقدری که دانلود کردم کم میکند! آون حجمی که دانلود منیجر نشون میده اشتباس خود ویندوز جلوی فایل حجم واقعیشو نشون میده مثلا من یه فایل 8.3 گیگی دان کردم ویندوز زده 8.7 پارس آنلاینم دقیقا 8.7 محاسبه کرده!
    دانلود منیجر اشتباه نشون نمیده، فکر کنم شما داری Size on Disc توی ویندوز رو میگی.

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

ببینید همه همینطورن هیچکدوم رضایت بخش نیستن
    مخابرات که اصلا من عمرا طرفش نمیرم چند بار رفتم و اخر هم زدم بیرون
    شاتل اوایلش خوب بود الان افتضاح زدم بیرون
    جدیدا پارس انلاین گرفتم فعلا راضیم تا ببینم بعدا چی میشه
    های وب رو فقط بیشتر تعریف شندیم تا بدش رو که اونم منطقه ما جواب نمیده تست کنم

13. این کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

یه تجربه ای بگم اینجا.شاید به درد بعضی ها بخوره.همانطور که میدونید بعضی ها مشکل نوسان snr دارند با پارس.تو سیم تلفن تغییری دادم و بهتر شد ولی نمیدونم به خاطر این تغییر بوده که خوب شده یا ربطی نداره ولی به هر حال تجربه رو میگم شاید برای دوستان نتیجه بخش باشه

سیم تلفن ما از این سیم هایی که 4 سیم تکی داره:2 سفید و یک دونه آبی و یک دونه قرمز

قبلا یه سفید رو با یک آبی و سفید دیگر رو با قرمز تاب میدادم و به پریز وصل میکردم و نوسان snr هم شدیدا داشتم

الان یه نفر اومد یه کار دیگه ای کرد:سیم سفیدها رو فقط وصل کرد به پریز و سیم آبی و قرمز رو کلا وصل نکرد و با کمال تعجب دیدم نوسان snr کلا قطع شده و snr ثبات داره

15. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •