سلام دوستان
من اسیا تکم.. به خاطر شبانه ش که جدیدا افتضاح شده می خوام جمع کنم..قبلا شبی 20گیگ دانلود داشتم
سرعت شبانه شاتل چنده؟
سلام دوستان
من اسیا تکم.. به خاطر شبانه ش که جدیدا افتضاح شده می خوام جمع کنم..قبلا شبی 20گیگ دانلود داشتم
سرعت شبانه شاتل چنده؟
شبانش که سرعتش مثله روزانست منتها فکر دانلود 20 گیگ اینارو نکناینطوری که پشتیبانی به من گفت بیشتره 1 گیگ بگیری شدیدا محدود میشی
حالا این مقدار 1گیگ برا بعضی ها بیشتره برا بعضی کمتر مقدار ثابتی نداره
شبانه شاتل به درد نمی خورد، شما یک سرویس یکساله جشنواره یکساله 60 گیگ 65000 تومانی بگیرید که شبانه ندارد، اگر فایلهایتان لینک مستقیم است و سایزشان بزرگتر از 2 گیگ نیست، ماهانه 10 تا 20 هزار تومان هم برای سرویس شاتل لند هزینه کنید و فایلهایتان را به سرور شاتل ریموت آپلود کنید و بدون محدودیت حجمی و زمانی و کم شدن حجمتان دانلود کنید.
art7
کل استفاده از اول این دوره 170 گیگ بوده. میشه حدود روزی 7 گیگ
بعد از ارزون شدن قیمت حجم خیلی سریعتر از قبل محدود شدم منم ( در حد نصف )
شاتل هم دیگه گندش در اومد !!
سرعت سرور خارجی نصف داخلی شده ! نمیدونم واقعا چرا هیچ شرکتی نمیتونه حالت استیبل خودشو حفظ کنه ....
واقعا که متاسفم !
![]()
همین جوری بود شما خبر نداشتی !!!!!!!!!!
هیچ وقت نمیشد مثلا با سرعتی که از سایت داخلی دانلود می کنی با همون سرعت هم از خارجی دانلود کنی !!!!
اما یه راهی داره !
اکانت بخر درست میشه !!!!!
سلام دوستان
ببخشید
پینگ شاتل در بابلسر چنده برای گیم میخوام شاتل بگیرم
روی یه خط دیگمون که از هادیشهر هستش تلفن داریم(قبلا روی این خط شاتل داشتم خیلی خوب بود ولی محله ما تا 512 بیشتر ساپورت نمیکنه.بعدش اصلا نت 512خوبه برای بازی کردن انلاین یا نه)
این خط ماله پازوار اسیاتک دارم پینگ تهران زدم نزدیک 190بود میخوام ببینم پینگ شاتل بابلسر چه جوری شاتل بگیرم برای بازی کردن انلاین کنسول
------------------------
همین الان یه پینگ از المان گرفتم این ماله اسیاتک شاتل در چه اندازی هستش
کسی میدونه
شت این اصلا ماله اروپا نیست فقط ماله اروپا دقیق نمیدونم کدوم کشوره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by R#z@-R2; 08-09-2016 at 14:05.
پینگش خوبه معمولا بدون فعال کردن سرویس گیم اما اگر این سرویس رو موقعی که گرفتی درخواست بدی روی خطت فعال کنن خیلی پینگ بهتر میشه البته نیاز هست که پارامترهای خط خیلی عالی باشه باشه مثل SNR .
ضمنا برای داشتن پینگ خوب می تونی اکانت هم بخری که خیلی ارزونه همین جا میفروشن .
من تا 2 روز پیش سرویس گیم رو فعال داشتم ولی چون نویز خطم زیاد بود نتم کلا قطع میشد که تماس گرفتم غیرفعالش کردن .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)