تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 528 از 720 اولاول ... 28428478518524525526527528529530531532538578628 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,271 به 5,280 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

جناب پونل اگه یه لطفی کنی به سوالات ما جواب بدی ممنون میشیم . انگار هیچ کی توی این فروم به تازه واردا محل نمی زاره !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

با سلام به دوستان
    بعد از چند روزی مطالعه در فورومها تصمیم گرفتم که تلویزیون پلاسمای 55 اینچی Panasonic TC-P55VT50 بخرم. از اونجاییکه در دبی زندگی میکنم با بودجه حدود 5 میلیمون من مناسبه. اینجا با درهم 520 تومانه میشه حدود 5.5 میلیون. کسی نظر مثبت یا منفی نداره. نور خونمون هم همیشه ملایمه چون از اطاق خیلی روشن متنفرم.!
    من معمولا فیلم تو تلویزیون نگاه میکنم تا برنامه های تلویزیونی. معمولا فیلمها رو از اینترنت داونلود میکنم و بعدش زیرنویس انگلسیشو از اینترنت پیدا میکنم .بعدش با نرم افزار jetauidio فیلم رو روی کامپیوتر پخش میکنم و با کابل HDMI میفرستم روی تلویزیون.
    میخواستم بدونم با استفاده از تلویزیونهایاسمارت مانند Vt50 و احتمالا با یه پلیر خوب میشه کامپیوتر رو از این چرخه حذف کنم. آنچه که مهمه اینه که تلویزیون و یا پلیر قابلیت سینک کردن فایل زیر نویس و فیلم را داشته باشه تا از شر کامپیوتر و jetaudio و کبل HDMI راحت بشم.
    با سپاس فراوان

3. این کاربر از nemesis_sim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

شما از نمایندگی خریدی یا فروشگاههای دیگه؟

فروشگاههای متفرقه شاید از این کارها بکنن اما نمایندگی بعیده.

اگه نو بوده باید موقعی که اولین بار روشنش کردی اتوماتیک روی منوی تنظیمات زبان رفته باشه.

در هر صورت زمانش زیاد نیست پس نگرانی نمیخواد.

5. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Iman Bala's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من از کجا می تونم قیمت ها ی ایم مدل ها رو بدونم اینجا کلا مرخصا نمایندگی ها !! هیچی ندارن ! دوستان اگر پیشنهادی هم دارن زیر ۳ تومان ۵۰ اینچ و به بالا

7. این کاربر از Iman Bala بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

12

شما از نمایندگی خریدی یا فروشگاههای دیگه؟

فروشگاههای متفرقه شاید از این کارها بکنن اما نمایندگی بعیده.

اگه نو بوده باید موقعی که اولین بار روشنش کردی اتوماتیک روی منوی تنظیمات زبان رفته باشه.

در هر صورت زمانش زیاد نیست پس نگرانی نمیخواد.
    سلام دوست عزیز
    ممنون که جواب ما رو دادی.خیلی با مرامی.
    از یه نمایندگی در شیراز خریدم . وقتی که میخواستم تلویزیون رو تحویل بگیرم راننده ای که تلویزیون رو از انبار آورده بود بعد از یه عالمه گشتن و تعویض پریز های برق تازه فهمیده دکمه پاورش کجاست !بعد از روشن شدن به منوی تنظیمات زبان رفت وبر روی سرچ آنالوگ کانال ها رفت ولی چون آنتن وصل نبود ادامه نداد. بعد از تحویل گرفتن و بردن به شهرستان وقتی که خودم تلویزیون رو به همراه آنتن وصل کردم دوباره به منوی تنظیم زبان رفت و این بار کانال ها رو سرچ کردم و چند تا کانال آورد .بعد از اون موقع دیگه وقتی تلویزیون رو روشن میکنم مستقیم کانال ها رو میاره .

داره خودمونی میشه siavash_sat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    کیفیت سه بعدی روی st30 و vt30 چجوریه؟
    بحث سردرد عمومیه یا مخصوص پلاسما هاست...کلا در مقایسه با ال ای دی سه بعدی پلاسما چه عملکردی داره
    ممنون

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

1. VT30 و ST30 بهترین کیفیت سه بعدی را دارند.
    2. بحث سردرد عمومیه.
    3. اگه میخواید با سه بعدی سردرد و چشم درد نداشته باشید، تکنولوژی پسیو LG بگیرید.

11. 3 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با سلام به دوستان
    بعد از چند روزی مطالعه در فورومها تصمیم گرفتم که تلویزیون پلاسمای 55 اینچی Panasonic TC-P55VT50 بخرم. از اونجاییکه در دبی زندگی میکنم با بودجه حدود 5 میلیمون من مناسبه. اینجا با درهم 520 تومانه میشه حدود 5.5 میلیون. کسی نظر مثبت یا منفی نداره. نور خونمون هم همیشه ملایمه چون از اطاق خیلی روشن متنفرم.!
    من معمولا فیلم تو تلویزیون نگاه میکنم تا برنامه های تلویزیونی. معمولا فیلمها رو از اینترنت داونلود میکنم و بعدش زیرنویس انگلسیشو از اینترنت پیدا میکنم .بعدش با نرم افزار jetauidio فیلم رو روی کامپیوتر پخش میکنم و با کابل HDMI میفرستم روی تلویزیون.
    میخواستم بدونم با استفاده از تلویزیونهایاسمارت مانند Vt50 و احتمالا با یه پلیر خوب میشه کامپیوتر رو از این چرخه حذف کنم. آنچه که مهمه اینه که تلویزیون و یا پلیر قابلیت سینک کردن فایل زیر نویس و فیلم را داشته باشه تا از شر کامپیوتر و jetaudio و کبل HDMI راحت بشم.
    با سپاس فراوان
    دوست عزیز مدل VT50 مشکلی در پخش فرمت های رایج نداره یک مدیا پیلیر داخل خود تی وی هست که قابلیت پخش انواع فرمت ها + زیرنویس فارسی با پسوند SRT رو هم داره پس از این نظر هیچ گونه مشکلی رو نخواهید داشت . از نظر بنده انتخاب بسیار خوبی رو برای خرید کردید.

13. این کاربر از Ebi725 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    من امروز رفتم نمایندگی پانا توی انزلی یه مدل 50 اینچ داشت ولی هواسم نبود یادم رفت مدل رو بپرسم ولی قیمتش 1میلیون 750 بود ،سه بعدی هم بودش
    می خوام بدونم الان st30 قیمتش چنده ،آیا این مدلی که من دیدم همین st30 هستش ؟؟
    گارانتی پانا 15 ماهه هستش ؟؟
    این تلوزیون ارزش خرید داره یا سامسونگ 5550 بهتره ؟؟
    راستی این مدلی که من امروز دیدم پایش بیظی بودش و ساخت سنگاپور بود

ممنون میشم جواب بدید ،
    چون پدرم به دوستش پول قرض داده بود ،اونم داره پولو پس میده ،می خوام با این پول یه تی وی خوب برای دیدن شبکه ها و فیلم سه بعدی و فول اچ دی بگیرم
    Last edited by hooooooman; 18-07-2012 at 12:30.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من امروز رفتم نمایندگی پانا توی انزلی یه مدل 50 اینچ داشت ولی هواسم نبود یادم رفت مدل رو بپرسم ولی قیمتش 1میلیون 750 بود ،سه بعدی هم بودش
    می خوام بدونم الان st30 قیمتش چنده ،آیا این مدلی که من دیدم همین st30 هستش ؟؟
    گارانتی پانا 15 ماهه هستش ؟؟
    این تلوزیون ارزش خرید داره یا سامسونگ 5550 بهتره ؟؟
    راستی این مدلی که من امروز دیدم پایش بیظی بودش و ساخت سنگاپور بود

ممنون میشم جواب بدید ،
    چون پدرم به دوستش پول قرض داده بود ،اونم داره پولو پس میده ،می خوام با این پول یه تی وی خوب برای دیدن شبکه ها و فیلم سه بعدی و فول اچ دی بگیرم
    دوست عزیز من نمی دونم شما چه مدلی دیدید ولی برای اطلاع شما پلاسما های پاناسونیک مدل 2011 همگی ( به جز 55 و 65 اینچ به بالا) ساخت تایلند می باشند
    2- قیمت 50ST 30 در حال حاضر 3200 است در ضمن قیمت 42ST30 هم 2150 است پس فکر نمی کنم شما این مدل رو دیده باشید
    3- الان ارزان ترین مدل سه بعدی پاناسونیک 42UT30 است که قیمت اون هم 1720 است

سوالی داشتید در خدمت هستم

16. 2 کاربر از Ebi725 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •