ممنون که جواب دادید..تیزی صدا درتنظیمات بالا اذیت میکنهاین مدل کریتیو ویژگی هاش چطوره؟ تو کدوم بخش صدا قوی تره؟
ممنون که جواب دادید..تیزی صدا درتنظیمات بالا اذیت میکنهاین مدل کریتیو ویژگی هاش چطوره؟ تو کدوم بخش صدا قوی تره؟
فرمایشات شما چندان جنبه علمی ندارد و تجربیات شخصی نزدیکتر است تا واقعیات علمی
خوب میشه لطفا فرمول این فرمایشتون رو بنویسید و علمی بفرمائید؟میزان مصرف انرژی یک هدفون از روی حساسیت و امپدانسش مشخص می شه.
چطور سلیقه ایی هستش؟از 3 عنصر اصلی صدا باید یک تفکیک با طول موج ثابت داشته باشیم تا متوجه بشویم کدام فرکانس از بقیه بیشتر است.برای این کار از oscop استفاده میشود نه سلیقه!شما وقتی متوجه میشوید که مثلا بیس بالاتر هستش به این علت است که sinus موج مذکور در صدای خروجی بیشتر از بقیه فرکانس ها هستش.(لطفا مقداری به وب سایت های ریویو مراجعه بفرمائید)خب همونطور که گفتی فیلیپس به بیس معروفه. البته به تریبل تیز هم معروفه. به هرحال میزان بیس سلیقه ایی هست و معیار مطلقی برای همه وجود نداره.
اون بیسی که در مدل های بالا فرمودید بهش گفته میشود تکنولوژی bass boost که بر خلاف اسمش روی هدفون های میان قیمت قرار دارد و جدیدا خیلی هم مد شده زیاد استفاده میکنند.حالا جریانش چیه؟این تکنولوژی با استفاده از صدای bass با فرکانس کمتر از حد نرمال باعث میشود صدای بیس بدون لرزش داشته باشید و صدای midrange به حداکثر برسد و فرکانس بالای تریبل کمتر شنیده میشود.که خوب حالا شنونده فکر میکنه صدا خیلی بی نظیر هستش.راستیتش میزان بیس سنهایزر بخاطر سبک صداش هست. کلاً سازندگانش دوست دارن اونقدر بیس قرار بدن توی هدفونشون. مدل های گرونش مثل hd800، حتی بیس کمتری دارن. پس ربطی به آیپاد و ... نداره. همونطور که هدفون های بیتس، jbl، سول و کلاً تمامی برندهای عمومی که هدفش افراد عادی هستن، هدفون هاشون بیس خیلی زیادی دارن و کاملاً با آیپاد مچ هستن.
شما به هدفون 4 میلیون تومانی میفرمائید افراد عادی؟؟در مورد مچ بودن مگر بنده عرض کردم نمیخورند؟اون سوکت 3.5 رو توی هر سوراخ هدفونی بکنید صدا میگیرید قول میدم!مهم اینه که بهینه سازی و جریانیه صدا چطور میشود؟قطعا وقتی روی یک هدفون نوشته میشود ipod ready یا mp3 readyبرای زیبایی نیست و یک هدف دنبال میشود![پس ربطی به آیپاد و ... نداره. همونطور که هدفون های بیتس، jbl، سول و کلاً تمامی برندهای عمومی که هدفش افراد عادی هستن، هدفون هاشون بیس خیلی زیادی دارن و کاملاً با آیپاد مچ هستن.
Last edited by p30g; 13-10-2014 at 19:18.
هدفون های رو گوشی سنهایزر (به جزء چند مدل خاص) کلاً سبک صدای متعادل مایل به گرم و با تریبل اندکی تیره دارن که معنی این ها این میشه که هدفونی هستن همه فن حریف. یعنی بدون تأکید یا تکذیب زیاد فرکانس خاصی، همه چیز رو در حد قابل قبول دارن.
اگر دنبال هدفونی هستین که بیس زیاد داشته باشه یا تریبل پر انرژی که جزئیات رو بکوبه تو صورتتون، باید دنبال برند دیگه باشین.
نسبت به مدل بالاهای فیلیپس کمتر تیزه ها
کریتیو بیس زیاد داره و تریبل کم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من منظورم میزان بیس مورد نظر افراد بود که اون سلیقه ایی هست. نه پاسخ فرکانسی هدفون.چطور سلیقه ایی هستش؟از 3 عنصر اصلی صدا باید یک تفکیک با طول موج ثابت داشته باشیم تا متوجه بشویم کدام فرکانس از بقیه بیشتر است.برای این کار از oscop استفاده میشود نهسلیقه!شما وقتی متوجه میشوید که مثلا بیس بالاتر هستش به این علت است که sinus موج مذکور در صدای خروجی بیشتر از بقیه فرکانس ها هستش.(لطفا مقداری به وب سایت های ریویو مراجعه بفرمائید)
ما معیار مطلقی برای اطلاق واژه زیاد یا کم نداریم. شما وقتی می گی چیزی زیاده، به صورت تلویحی یک مبداً اندازه گیری رو برای خودتون قرار دادین. توی هدفون، برای کاربران، این مبداً سلیقه فرد هستش. پس یک هدفون برای یکی بیسش زیاده، برای اونیکی بیسش کمه.
من نمی دونم شما به چه وب سایت هایی مراجعه می کنید، ولی این چیزی که گفتم، هم منطقیه و عقل سلیم قبولش می کنه و هم وب سایت هایی که من می رم، افراد معتبرش قبول دارن این طرز فکر رو.
کدوم مدل های بالا؟ به هرحال، من و خیلی های دیگه از اون بیس خوشمون نمیاد. تکنولوژی bass boost هدفون؟. این شرکت ها صرفاً با تغییرات کوچیکی توی محصولاتشون اسم های الکی اضافه می کنن. یکی میزاره bass boost اونیکی extra bass اونیکی ...اون بیسی که در مدل های بالا فرمودید بهش گفته میشود تکنولوژی bass boost که بر خلاف اسمش روی هدفون های میان قیمت قرار دارد و جدیدا خیلی هم مد شده زیاد استفاده میکنند.حالا جریانش چیه؟این تکنولوژی با استفاده از صدای bass با فرکانس کمتر از حد نرمال باعث میشود صدای بیس بدون لرزش داشته باشید و صدای midrange به حداکثر برسد و فرکانس بالای تریبل کمتر شنیده میشود.که خوب حالا شنونده فکر میکنه صدا خیلی بی نظیر هستش.
قیمت یک هدفون تعیین کننده نیست. اون بازار هدف یک کالا هست که تعیین می کنه اون کالا یک کالا برای مشتری عادی هست، یا حرفه ایی. هدفون های با سبک صدای گرم که بیس زیاد و تریبل خیلی نرمی دارن رو در بازار امروز هدفون، هدفون های عامه پسند می گند. یعنی سبک صداشون عامه پسند هست. نه اینکه عامه توانایی پرداخت هزینشون رو دارن. از اون طرف هدفون هایی که صدای فلت دارن، روی ظاهرشون کار نشده خیلی، نیاز به تجهیزات جانبی برای رسیدن به صدای مورد نظر دارن، هدفون های غیر عامه پسند گفته می شه.شما به هدفون 4 میلیون تومانی میفرمائید افراد عادی؟؟
دقیقاً من هم با همین استدلال حرف شما رو نقض کردم. شما گفتید که چون روی سنهایزر نوشته ipod ready پس میشه نتیجه گرفت که هدفون های سنهایزر بیس کمی دارن. در مقابل من براتون چندین و چند مثال نقض آوردم، که بیتس و سول و ... هم ipod ready هستن، ولی بیس خیلی زیادی دارن. برهمین اساس من استدلال کردم که ipod ready ربطی به بیس نداره. شما دارین ادعا می کنین که هدفون هایی مثل بیتس و سول و ... برای آیپاد طراحی نشدن؟در مورد مچ بودن مگر بنده عرض کردم نمیخورند؟اون سوکت 3.5 رو توی هر سوراخ هدفونی بکنید صدا میگیرید قول میدم!مهم اینه که بهینه سازی و جریانیه صدا چطور میشود؟قطعا وقتی روی یک هدفون نوشته میشود ipod ready یا mp3 readyبرای زیبایی نیست و یک هدف دنبال میشود!
Last edited by rave-87; 14-10-2014 at 01:29.
سلام رفقا .
برای سبک راک و متال تا سقف 300 تومن چه ایرفون تو گوشی رو پیشنهاد میدین ؟
من خودم beyerdynamic MMX 102 IE رو دیدم . خوبه ؟
شفافیت و تفکیک صدا خیلی خیلی واسم مهمه . و بیسش ـم استاندارد باشه یعنی به هیچ وجه زیاد نباشه بیسش !
خیلی ممنون .
بیر صدای خیلی فلتی داره عین هدفون مانیتورینگ من تستش کردم زیاد توی سبکای گیتاری خوب نیست در عوض تو این سبک سنهایزر خیلی عایه و ای کی جی هم بعداز اون
اقا خیلی ممنون .
و سایتا ـم نقداشو می خوندم خیلی تعریف می کردن . ولی خوب، گفتی واسه راک و متال خوب نیست .
شما مدلی سراغ نداری ؟
===
الان داشتم می می گشتم sennheiser MM 70 i رو دیدم . این چطوره ؟
توی یکی از نفداش نوشته بود :
Powerful audio performance with deep bass response
این یعنی بیسش زیاده و اغراق داره ؟
=
کلا بین همین MM 70 i و Akg K 375 و Beyerdynamic MMX 102 کدوم بهتره ؟
شرمنده اگه سوالام زیاده .
ممنون .
====خیلی ممنونمنحصرا برای متال میگم mm70
برای سبکای بیس دار مثل داب استپ و ترنس k375
برای یه صدای کاملا فلت و بدون اغراق mmx102
که زیاد به دل خودم نمیشینه مخصوصا تو متال و پاپ
Last edited by اوس ممد عریان; 18-10-2014 at 14:12.
دوستان یه مدل میخوام که با گوشی اندروییدی استفاده کنم، یعنی میکروفن و ریموت کنترل داشته باشه، بین MM 70s و a-JAYS 4 کدوم رو پیشنهاد میدین؟...دو نوع سبک کاملا متفاوت موسیقی گوش میدم، سمفونی و اپرا & راک و متال. سورسم htc one m8 هست. مید گرم رو ترجیح میدم. یه mh1c هم دارم...ازش راضیم....کدوم از اینا به mh1c نزدیکتره؟ و بیسشون نسبت به سونی چطوره؟ ممنون
منحصرا برای متال میگم mm70
برای سبکای بیس دار مثل داب استپ و ترنس k375
برای یه صدای کاملا فلت و بدون اغراق mmx102
که زیاد به دل خودم نمیشینه مخصوصا تو متال و پاپ
دوستان نظرتون راجیه ایرفون Soundmagic Es18 چیه ؟
صدایه طبیعی دوست دارم بیسم زیاد نباشه هدفون رو گوشی خودمم superlux 668b هست و صداش رو دوست دارم
سلام به دوستان و اساتید
دنبال یه این ایر هستم که تو رنج 150 تومن باشه و بیس و تیریبل متعادل باشن درواقع تا جای ممکن صدا واقعی باشه سبک موسیقی هم اکثرا پاپ اپرا و بلوزهست پلیر هم cowon D2
قیمت سایت ایران هدفون به نسبت بازار چطوره؟
ممنون
Last edited by osmaan; 18-10-2014 at 19:54.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)