برای من که بالا اومد!شما هم علوم و تحقیقات قبول شدی؟چه رشته ای؟اگر تا فردا صبر کنی میفهمی مدارک چی میخواد
برای من که بالا اومد!شما هم علوم و تحقیقات قبول شدی؟چه رشته ای؟اگر تا فردا صبر کنی میفهمی مدارک چی میخواد
سایت دانشگاهت رو چک کن ...
---------- Post added at 03:33 PM ---------- Previous post was at 03:30 PM ----------
بستگی به دانشگاهت داره .. اگر نوشته تاییدیه تحصیلی و ... از پست .. باید بری پست و بگی برای تاییدیه تحصیلی اومدم .. بگو برای ثبت نام ... اونام یه فرم میدن بهت + باید کپی گواهی موقت دیپلم و پیش رو ببری + آدرس دانشگاه ... بقیش رو خودت اونجا میفهمی + یادت نره پول هم به اندازه کافی ببری ... !!!!
فکر نکنم دیگه چیزی بخواد ولی مدارک کامل رو توی سایت می زنه.البته الان همتوی سایت سازمان سنجش زده
فکر نکنم دیگه چیزی بخواد ولی مدارک کامل رو توی سایت می زنه.البته الان هم توی سایت سازمان سنجش زده
سلام دوستان یه سوال مهم خواهشا جواب بدین
سال پیش کاردانی عمران دانشگاه تبریز تو شهر مرند بود تو دفترچه انتخاب رشته بود
ولی امسال هیچ چیزی نزده بود که تو کدوم شهره یعنی با این حساب 100 درصد تو دانشگاه تبریز و شهره تبریزه امسال؟
جواب ما رو هم یکی بده
این قضیه پست چیه؟
من مدارک رو از مدرسه گرفتم رفتم آمورش و پرورش هم تایید کرد.یه سایت دانشگاه هم نگاه کردم.فعلا مدارک لازم رو ننوشته.احتمالا موقع ثبت نام اینترنتی میگه.
حالا لازمه من برم پست یا نه؟
دوستان اسم من جز مصاحبه کنندگان شاهد نبود وقتی که 10 شهریور سنجش اعلام کرد
ولی الان برای من زده حقوق شاهد کد 112
چه معنایی داره؟؟
سلام
من میخوام یه ترم بخونم مرخصی بگیرم باز کنکور بدم امسالم دارو قبول نشدم
حالا اینارو قبول شدم:زمین شناسی تهران شمال.بهداشت حرفه ای کاردانی تهران پزشکی.زیست شناسی علوم جانوری اسلام شهر و زمین شناسی پیام نور لواسانات
حالا به نظرتون منکه میخوام یه ترم بخونم مرخصی بگیرم باز کنکور بدم کدوم رشترو ثبت نام کنم؟پیام نور یا ازاد؟
راستش من خیلی از انسانی سردرنمیارم اما اینکه فک کنید با 1000 جاهای بهتری قبول میشدید کاملا منطقیه ..
امسال کلا قبولیا تعطیل بوده ... دوست من با رتبه 99 انسانی نتونسته حقوق روزانه بیاره و حقوق شبانه علامه قبول شده
راستش روان شناسی الان خیلی طرفدار داره و اینکه ایشون شبانه فردوسی قبول شدن کاملا طبیعه و یه ذره خوش شانس بودن
راستش رقابت در علوم انسانی در زیر 1000 واقعا مشکله
الان من 304 شدم باید برم حقوق شاهد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)