اعتراف سرمربي آلماني سابق سايپا
ليت بارسكي: خوشحالم از دايي با فرمانروايي مطلقش دور شدم
خبرگزاري فارس: سرمربي آلماني سابق تيم سايپا كرج گفت: خيلي خوشحالم كه از اين تيم جدا شدم چرا كه علي دايي مانع كارم ميشد.
به گزارش خبرگزاري فارس، پيرليت بارسكي اظهار داشت: از طرف مردم ايران با مشكلي مواجه نبودم. مردم اين كشور فوقالعاده مهربان هستند و فوتبال را به حد جنون آميزي دوست دارند؛ اما در سايپا برخي مانع كارم شدند كه يكي از آنها علي دايي بود.
اين مربي افزود: در اين تيم برخي بودند كه ظاهرسازي و سياسيكاري ميكردند. علي دايي كه خيلي ها او را از زمان حضورش در بوندس ليگا مي شناسند، شخصي در حد يك فرمانرواي مطلق است كه جلوي كارم را ميگرفت.
وي عنوان كرد: مدتي از آن زمان گذشته و خيلي خوشحالم كه اين دوره تلخ به پايان رسيد و راحت شدم. بر اين باورم تا آدم گرفتار چنين اوضاعي نشود، قادر نخواهد بود خوبي را از بدي تميز دهد.
بازيكن اسبق تيم ملي فوتبال آلمان كه همراه آن در جام جهاني 1990 ايتاليا به مقام قهرماني رسيد، در مورد سايپا گفت: در اين تيم با اتفاقات عجيب و باورنكردني روبرو شدم. به عنوان نمونه، در اين تيم، مدير نميدانست كه فردا مسابقه دارد يا خير. يك بار به طور ناگهاني ده بازيكن تيم در تمرين غيبشان زد؛ بدون اينكه عذرخواهي كنند.
او اظهار داشت: از اين اتفاقات باز هم بود. به عنوان مثال، روزي در تهران متوجه شدم در پشت آينه، يك دوربين كار گذاشته شده است.
ليت بارسكي در گفت و گو با اكسپرس، افزود: در تيم اف.ث وادوز ليختن اشتاين موقعيت خوبي دارم. شايد از لحاظ اهميت و كلاس، در حد تيمهاي قبلي كه كار كردهام، نباشد؛ اما به اين تيم به عنوان فرصتي براي آشنايي با يك نقطه ديگر جهان مي نگرم. در اين تيم، مسئوليت مديريت و مربيگري انجام مي دهم. از اين گذشته، با تيمم در ليگ سوئيس حضور دارم و ميخواهم از طرق مختلف، كاري كنم تا تيم معروفتر از قبل شود.
پير ليت بارسكي در ابتداي فصل جاري براي مدتي بالغ بر 77 روز در سايپا كار كرد. او راهي ليختن اشتاين شد تا تيم اف.ث وادوز را كه در سوپرليگ سوئيس حضور دارد، هدايت كند.