سلام بچه ها مود عقاب رو برای اسکانیا میخواستم
سلام بچه ها مود عقاب رو برای اسکانیا میخواستم
سلام ، بعد مدت ها این بازی رو بازی کردم ، و یه پچ 1.1.3 هم نصب کردم ولی یه چند دقیقه که بازی می کنی close program میده ، از چیه ؟ خواهشا راهنماییم کنید
بعد من 2000000 یورو پول دارم و لول 76 ام ، این سیو من تو نسخه اولیه بازی بود ، از این میتونه باشه که close بده ؟
یک مود خوب برای گرفتن 700 xp برای پارک و درآمد بیشتر برای راننده ها و... توی اسپویلر میزارم
اما اون دمیج نخوردن ماشین رو من تضمین نمیدم . بعیده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: توضیحات
سلام.من پچ 1.4.1 رو نصب کردم ولی مد نقشه مصر تو بازی اجرا نمی شه کسی میتونه راهنمایی کنه؟![]()
سلام دوستان
نميدونم با اين همه طرفدار و آوازه ، ايرادات پيشه پا افتاده اي داره.
مثلا خودرو ها و يا حتي تريلر ها با يك نيش ترمز ميخ كوب ميشن و ما هم جز كوبيدن به اونها كاره ديگه اي ازمون ساخته نيست!
يا تمامي تقاطع ها عين همه. بزرگراه ها و جاده ها شبيه هم هستند. شايد در نگاه اول مپ خيلي بزرگي بنظر بياد اما قطعا براي همه پيش اومده كه تو هر جاده ي حتي جديدي ميره بازم بنظرش آشنا مياد اون مكان! من به شخصه چندين مكان عين هم ديدم در كشور ها مختلف!
عدم خراب شدن ماشين ها در تصادف هم كه يك ايراد بزرگ هست.
نوع پيچيدن خودرو ها در تقاطع ها بسيار غير عادي هست. (قطعا مشاهده كرديد)
و چند ايراد ديگر...
هنوز كه هنوزه بازي هاي سري ETS و GTS به طور كامل نتوستند جاي بازي قديميه king of the road رو بگيرند.
اما انصافا از نوع شبيه سازي رانندگيش نميشه گذشت كه بسيار شبيه به واقعيت هست.
Last edited by Amateِur; 18-07-2013 at 23:23.
عزيزان
بعد از مدتي كه پچ 1.4.1 رو ريختم يهو وسط بازي ميپره تو منو و همه چي نابود ميشه! مشكل چيه و چجوري حل ميشه؟؟
![]()
به یکی یا چنتا از مودهاتون گیر داده
احتمالا اون مود یا مودها با ورژن آپدیت نمیخونه
راستی من مدافع بازی نیستم اما با توجه به گروهی که بازی رو ساختن و حجمی که بازی داره واقعا توقع محیط های غیر تکراری یا دمیج ماشین و ... یک کمکی زیادهاگر آپدیت کردی که به احتمال خیلی قوی نمیتونی با TSM_Map بازی کنی و سیوهات لود نمیشه
و مجبوری دی اکتیوش کنی (چیز زیادی رو از دست نمیدی چون همینطوریش مپ خیلی بزرگه و زمان زیادی میبره که به همه جاش بری)
کلا قبل از هر آپدیتی پیشنهاد میکنم حتما از سیوهاتون کپی بردارید
ماشین ها معمولا نزدیک شهر یا پل یا پیچ های تند در جا ( یا همون میخکوب که شما میگی ) ترمز میکنن
که واقعا بده
اما منم خیلی دوست داشتم روی بازی بیشتر کار بشه تا یک بازی عالی دربیاد و خاطرات پادشاه جاده ها رو زنده کنه
یکی از مشکلات دیگش فریم دهی کمش هستش که با gtx570 هم نمیشه همه تنظیمات رو روی عالی گذاشت
و در آخر از فروش خوبش نمیشه قافل شد
Last edited by Meysam Raz; 19-07-2013 at 02:21.
با سلام میشه جدیدترین پچ رو برا دانلود قرار بدید ممنون میشم.
بعد فقط باید نصب کرد ؟بعد من الان دمو بازی میکنم یعنی اون کد رو گیر نیاوردم اون کد هم میشه بدید ممنون
سلام
ممنون ميثم جان
اما من فقط يك مود ريختم اونم مود محديديت سرعت تا 120 هست.
حالا ميشه لطف كنيد يه مد محدوديت سرعت بزاريد هم بيشتر از 120 باشه و هم با اين ورژن بخونه؟ ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)