در پانل های LCD دو تا سه پیکسل سوخته طبیعی هست و بیشتر از این اندازه بشه معمولا شامل گارانتی تعویض میشه .
شما باید با سوییچ کردن از روی کیبورد تصویر رو به پورت خروجی TV بفرستید .
معمولا با FN و یکی از کلید های Function انجام میشه .
در پانل های LCD دو تا سه پیکسل سوخته طبیعی هست و بیشتر از این اندازه بشه معمولا شامل گارانتی تعویض میشه .
شما باید با سوییچ کردن از روی کیبورد تصویر رو به پورت خروجی TV بفرستید .
معمولا با FN و یکی از کلید های Function انجام میشه .
وقتی شارژ لپتاپم رو وقتی باطری داره وصل میکنم اکسپلورر کلاً فریز میشه و مجبورم با دکمه پاور خاموشش کنم. مشکلش چیه به نظرتون؟
مدل لپتاپم وایو زد 720ئه
سلام.
دوستان میشه پیکسل سوخته رو با نرم افزاری چیزی ترمیم کرد ؟
سلام دوست عزیز جوابتون منفی هست.
سلام
یه وایو سری ایی دارم ویندوز org سون 64 بیتی روش نصبه 2 سوال:
1.اگه یه وستا بنصبم میشه؟ کدوم نسخه؟ و اگه میشه نیاز به آپدیت یا نصب چیزی داره؟یا مث پی سی قشنگ میوفته کنارش؟ویندوز خودم بمونه؟
2.روز اول یه دی وی دی ریکاوری گرفتم و حالا درایور ها و چیزهای دیگه رو اپ کردم لازمه یه بک اپ دیگه بگیرم ؟یا همون بسه؟
1- بله لایسنس شما برای ویندوز فعلی شما هست و ویستا نصب کنین از بین میره .
اگه سونی درایورهای ویستا رو ارائه کرده باشه میتونید نصب کنید .
2- کار از محکم کاری عیب نمیکنه .
وبکم لب تاب 1520 توی ویندوز xp درMy Computer درایور وبکم رو نشون می ده وازهمان جااجرا می کنم درویندوز 7 ازکجا اجرا کنم
سلام،
من ديروز يه لپ تاپ ASUS U33 خريدم، و از اساتيد چندتا سؤال دارم:
اولاً بگم که خودش ويندوز سون روش نصب بود + درايورها هم نصب بودند.
اين لپ تاپ دو تا گرافيک داره (Nvidia Geforce 310M + Intel GMA HD) و توي Device manager اسم هردو هست.
ولي روي دسکتاپ که کليک راست ميکنم و ميرم به قسمتي که ميزان حافظه گرافيک رو نشون ميده، فقط مشخصات Intel نوشته هست.
فقط براي تست کردن need for speed hot pursuit رو نصب کردم که با تنظيم روي کمترين کيفيت حدود 22-23 فريم (چشمي دارم ميگم) اجرا ميکرد که توي بنچمارکها هم براي nvidia 310M همينقدر نوشتن. البته در اين حالت فن با حداکثر دور داشت کار ميکرد و سي پي يو حدود 30 درصد بودش.
سؤالات من:
1- از کجا ميتونم بفهمم که در هر لحظه کدووم گرافيک مشغول کار هست؟ (تو اين لپ تاپ و سي دي همراهش من اثري از Nvidia Optimus نديدم، چرا؟؟ (اصلا اين اسم تکنولوژي سختافزاريه؟ يا ... ؟)) تو سايت ايسوز نوشته:
NVIDIA® GeForce® 310M, with 1GB DDR3 VRAM & Intel GMA HD (Support NVIDIA Optimus
Technology)
2- توي قسمت رم ريدر چه رمهايي رو ميخونه؟ چون من ميکرو اس دي رو با آداپتورش گذاشتم خوند، ولي براي "memory stick PRO Duo" مربوط به دوربين سوني، نفهميدم چيکار کنم،آخه سايزش کوچکتر از SD هست.
ولي توي اينترنت نوشتن:
Card Reader: 5 -in-1 SD,MMC,MS,MS-Pro,xD card reader
3- پورت usb3 اين لپتاپ سرش 4-5 تا اتصال (به جز 4 تايي که مثل usb2 هست داره) آيا اونها براي کار خاصي هستند؟
اگه بتونم عکس ميگيرم.
با تشکر
سلام ای ام دی اتلون 2 باید ویندوز 64 بیتی نصب باشه تا دیوایس منجر دو هسته ای نشون بده یا این سی پی یو اصلا تک هسته ای هست مشکل اینجاست که سایت دیجیکالا نوشته 1 مگ کش داره ولی روی قوطی ودر ویندوز 32 بیتی 512 کیلو نشون میده.!!!!
معمولا برای لپ تاپ هایی که کارت گرافیک Hybrid دارن ، روی مصرف باتری باشید از کارت اینتل و روی مصرف برق شهری باشید از گرافیک اصلی استفاده میکنه .
شما آداپتور رو وصل کنید و به System Information و Component برید و ببینید برای Display کارت گرافیک شما رو کدوم تشخیص داده .
البته از همین الان میگم که شما hot persuit رو با 23 فریم با کارت G310 اجرا کردید . کارکرد فن و درصد استفاده پردازنده شما هم کاملا نرمال هست .
2- برای استفاده Memory Stick شما باید آداپتور کارت رو استفاده کنید ، کارت های Duo در حالت عادی نمیتونن وارد اسلات بشن و باید از تبدیل استفاده کرد وگرنه داخل اسلات گیر میکنه و مصیبت داره .
3- فکر کنم پین های نگهدارنده پورت منظورتون هست ، اونها کار خاصی انجام نمیدن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)