تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 528 از 645 اولاول ... 28428478518524525526527528529530531532538578628 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,271 به 5,280 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

یک سوال دیگه .....
    یدونه پیکسل سوخته در LED ش طبیعیه ؟
    در پانل های LCD دو تا سه پیکسل سوخته طبیعی هست و بیشتر از این اندازه بشه معمولا شامل گارانتی تعویض میشه .

لپ تاپ من compaq cq60 هست - می خوام تصویر رو به کمک رابط composite به تلویزیون وصل کنم ولی نمیشه - چه کار باید بکنم ؟
    شما باید با سوییچ کردن از روی کیبورد تصویر رو به پورت خروجی TV بفرستید .
    معمولا با FN و یکی از کلید های Function انجام میشه .

2. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

وقتی شارژ لپ‌تاپم رو وقتی باطری داره وصل می‌کنم اکسپلورر کلاً فریز می‌شه و مجبورم با دکمه پاور خاموشش کنم. مشکلش چیه به نظرتون؟
    مدل لپ‌تاپم وایو زد 720ئه

پروفشنال Paradise_human's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    بروگرد ( بروجرد )

پيش فرض

سلام.
    دوستان میشه پیکسل سوخته رو با نرم افزاری چیزی ترمیم کرد ؟

آخر فروم باز Erfan.B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام.
    دوستان میشه پیکسل سوخته رو با نرم افزاری چیزی ترمیم کرد ؟
    سلام دوست عزیز جوابتون منفی هست.

داره خودمونی میشه ah-eli-95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ilam

پيش فرض

سلام
    یه وایو سری ایی دارم ویندوز org سون 64 بیتی روش نصبه 2 سوال:
    1.اگه یه وستا بنصبم میشه؟ کدوم نسخه؟ و اگه میشه نیاز به آپدیت یا نصب چیزی داره؟یا مث پی سی قشنگ میوفته کنارش؟ویندوز خودم بمونه؟
    2.روز اول یه دی وی دی ریکاوری گرفتم و حالا درایور ها و چیزهای دیگه رو اپ کردم لازمه یه بک اپ دیگه بگیرم ؟یا همون بسه؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    یه وایو سری ایی دارم ویندوز org سون 64 بیتی روش نصبه 2 سوال:
    1.اگه یه وستا بنصبم میشه؟ کدوم نسخه؟ و اگه میشه نیاز به آپدیت یا نصب چیزی داره؟یا مث پی سی قشنگ میوفته کنارش؟ویندوز خودم بمونه؟
    2.روز اول یه دی وی دی ریکاوری گرفتم و حالا درایور ها و چیزهای دیگه رو اپ کردم لازمه یه بک اپ دیگه بگیرم ؟یا همون بسه؟
    1- بله لایسنس شما برای ویندوز فعلی شما هست و ویستا نصب کنین از بین میره .
    اگه سونی درایورهای ویستا رو ارائه کرده باشه میتونید نصب کنید .

2- کار از محکم کاری عیب نمیکنه .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

وبکم لب تاب 1520 توی ویندوز xp درMy Computer درایور وبکم رو نشون می ده وازهمان جااجرا می کنم درویندوز 7 ازکجا اجرا کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hossein 12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام،
    من ديروز يه لپ تاپ ASUS U33 خريدم، و از اساتيد چندتا سؤال دارم:

اولاً بگم که خودش ويندوز سون روش نصب بود + درايورها هم نصب بودند.

اين لپ تاپ دو تا گرافيک داره (Nvidia Geforce 310M + Intel GMA HD) و توي Device manager اسم هردو هست.
    ولي روي دسکتاپ که کليک راست مي‌کنم و مي‌رم به قسمتي که ميزان حافظه گرافيک رو نشون ميده، فقط مشخصات Intel نوشته هست.

فقط براي تست کردن need for speed hot pursuit رو نصب کردم که با تنظيم روي کمترين کيفيت حدود 22-23 فريم (چشمي دارم مي‌گم) اجرا مي‌کرد که توي بنچ‌مارک‌ها هم براي nvidia 310M همينقدر نوشتن. البته در اين حالت فن با حداکثر دور داشت کار مي‌کرد و سي پي يو حدود 30 درصد بودش.

سؤالات من:
    1- از کجا مي‌تونم بفهمم که در هر لحظه کدووم گرافيک مشغول کار هست؟ (تو اين لپ تاپ و سي دي همراهش من اثري از Nvidia Optimus نديدم، چرا؟؟ (اصلا اين اسم تکنولوژي سخت‌افزاريه؟ يا ... ؟)) تو سايت ايسوز نوشته:
    NVIDIA® GeForce® 310M, with 1GB DDR3 VRAM & Intel GMA HD (Support NVIDIA Optimus
    Technology)

2- توي قسمت رم ريدر چه رم‌هايي رو مي‌خونه؟ چون من ميکرو اس دي رو با آداپتورش گذاشتم خوند، ولي براي "memory stick PRO Duo" مربوط به دوربين سوني، نفهميدم چيکار کنم،آخه سايزش کوچک‌تر از SD هست.
    ولي توي اينترنت نوشتن:
    Card Reader: 5 -in-1 SD,MMC,MS,MS-Pro,xD card reader

3- پورت usb3 اين لپ‌تاپ سرش 4-5 تا اتصال (به جز 4 تايي که مثل usb2 هست داره) آيا اونها براي کار خاصي هستند؟
    اگه بتونم عکس مي‌گيرم.

با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام ای ام دی اتلون 2 باید ویندوز 64 بیتی نصب باشه تا دیوایس منجر دو هسته ای نشون بده یا این سی پی یو اصلا تک هسته ای هست مشکل اینجاست که سایت دیجیکالا نوشته 1 مگ کش داره ولی روی قوطی ودر ویندوز 32 بیتی 512 کیلو نشون میده.!!!!

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام،
    من ديروز يه لپ تاپ ASUS U33 خريدم، و از اساتيد چندتا سؤال دارم:

اولاً بگم که خودش ويندوز سون روش نصب بود + درايورها هم نصب بودند.

اين لپ تاپ دو تا گرافيک داره (Nvidia Geforce 310M + Intel GMA HD) و توي Device manager اسم هردو هست.
    ولي روي دسکتاپ که کليک راست مي‌کنم و مي‌رم به قسمتي که ميزان حافظه گرافيک رو نشون ميده، فقط مشخصات Intel نوشته هست.

فقط براي تست کردن need for speed hot pursuit رو نصب کردم که با تنظيم روي کمترين کيفيت حدود 22-23 فريم (چشمي دارم مي‌گم) اجرا مي‌کرد که توي بنچ‌مارک‌ها هم براي nvidia 310M همينقدر نوشتن. البته در اين حالت فن با حداکثر دور داشت کار مي‌کرد و سي پي يو حدود 30 درصد بودش.

سؤالات من:
    1- از کجا مي‌تونم بفهمم که در هر لحظه کدووم گرافيک مشغول کار هست؟ (تو اين لپ تاپ و سي دي همراهش من اثري از Nvidia Optimus نديدم، چرا؟؟ (اصلا اين اسم تکنولوژي سخت‌افزاريه؟ يا ... ؟)) تو سايت ايسوز نوشته:
    NVIDIA® GeForce® 310M, with 1GB DDR3 VRAM & Intel GMA HD (Support NVIDIA Optimus
    Technology)

2- توي قسمت رم ريدر چه رم‌هايي رو مي‌خونه؟ چون من ميکرو اس دي رو با آداپتورش گذاشتم خوند، ولي براي "memory stick PRO Duo" مربوط به دوربين سوني، نفهميدم چيکار کنم،آخه سايزش کوچک‌تر از SD هست.
    ولي توي اينترنت نوشتن:
    Card Reader: 5 -in-1 SD,MMC,MS,MS-Pro,xD card reader

3- پورت usb3 اين لپ‌تاپ سرش 4-5 تا اتصال (به جز 4 تايي که مثل usb2 هست داره) آيا اونها براي کار خاصي هستند؟
    اگه بتونم عکس مي‌گيرم.

با تشکر
    معمولا برای لپ تاپ هایی که کارت گرافیک Hybrid دارن ، روی مصرف باتری باشید از کارت اینتل و روی مصرف برق شهری باشید از گرافیک اصلی استفاده میکنه .
    شما آداپتور رو وصل کنید و به System Information و Component برید و ببینید برای Display کارت گرافیک شما رو کدوم تشخیص داده .
    البته از همین الان میگم که شما hot persuit رو با 23 فریم با کارت G310 اجرا کردید . کارکرد فن و درصد استفاده پردازنده شما هم کاملا نرمال هست .

2- برای استفاده Memory Stick شما باید آداپتور کارت رو استفاده کنید ، کارت های Duo در حالت عادی نمیتونن وارد اسلات بشن و باید از تبدیل استفاده کرد وگرنه داخل اسلات گیر میکنه و مصیبت داره .

3- فکر کنم پین های نگهدارنده پورت منظورتون هست ، اونها کار خاصی انجام نمیدن

12. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •