تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 528 از 639 اولاول ... 28428478518524525526527528529530531532538578628 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,271 به 5,280 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

در مورد صندوق سرمایه گذاری سوال داشتم میخواستم بدونم این صندوق ضرری چیزی نداره ؟!
    حتی اگه بانک ضامن اصل پول هم باشه میتونه با برشکستی بانک پول ما هم از دست بره؟
    در مورد بانک های رفاه و کشاورزی بپرسم که وضعیتشون خوبه؟از نظر مالی شکستی چیزی که ندارن؟اختلاسی چیزی باشه یا ضرر زیادی داده باشن؟
    الان سپرده بذاریم یا صندوق سرمایه گذاری؟
    سلام دوست عزیز. الان بانک کشاورزی صندوق سرمایه گذاریش به نام صندوق یکم نامیده میشه و سودشم روز شمار 18 درصد هست و اگه یه روزی هم پولتو خواستی اصل پولت و سودشو تا اون تاریخ بدون جریمه بهت میده. فقط حدود سه روز کاری طول میکشه پول و سودش به حسابت بیاد.بانک کشاورزی مطمئنه. البته بانکای دیگه هم هستن که صندوق دارن. انصار فک کنم با حداقل 50 میلیون 20 درصد میده. ایران زمینم فک کنم با حداقل یه میلیون 20 درصد میده. اقتصاد نوینم فک کنم 20 درصده

آخر فروم باز روانپریش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

در مورد صندوق سرمایه گذاری سوال داشتم میخواستم بدونم این صندوق ضرری چیزی نداره ؟!
    در مورد بانک های رفاه و کشاورزی بپرسم که وضعیتشون خوبه؟از نظر مالی شکستی چیزی که ندارن؟اختلاسی چیزی باشه یا ضرر زیادی داده باشن؟
    دوستان صندوق هاي سرمايه گذاري هم جز ضمانت سپرده ها ميشن؟

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

دوستان صندوق هاي سرمايه گذاري هم جز ضمانت سپرده ها ميشن؟
    خیر ، صندوق‌های سرمایه گذاری سپرده بانکی محسوب نمیشن.

4. این کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن پزشکی M.R.S.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ممنون دوست عزیز بله امروز رفتم و حسابو باز کردم برخوردشونم خیلی خوب بود. در ضمن در مورد سپرده آینده ساز هم ازشون پرسیدم اونم شرایظش خیلی خوب بود. میگفت یک ساله هست سپرده با کف یک میلیون تومان با 23 درصد سود. اگه هم زودتر ببندی جریمه نداره فقط سودش 21 درصد حساب میشه. به نظرم خیلی عالیه این سپزده . در ضمن میخواستم از کاربر MRS تشکر کنم که تو پستای ایشون خوندم که بانک آینده همچین طرحی داره.
    ممنون؛خوشحالم که تونستم کمکی کرده باشم؛انشالله سودش براتون مفید باشه و سال پر پول و کار پر سود داشته باشید

صندوق ها روش خوبی برای کسب سود بیشتر از مصوب هستند؛صندوق در واقع تابع قوانین بورس و ثبت شده در سازمان بورس هست؛البته به این معنی نیست که پول شما تماما وارد بورس میشه و ریسک بالا داره؛بلکه صندوق هایی که بانک ها دارند از نوع درامد ثابت هستند که اصل پول تضمین شده هست؛ و اغلب درصد کمی از دارایی صندوق سهام هست؛
    شما با خرید واحد های صندوق در ان سرمایه گذاری میکنید و از طریق ابطال واحد ها پول خود را دریافت میکنید؛ درواقع میشود از یک صندوق بعنوان بدل یک حساب کوتاه مدت استفاده کرد چون همواره میتوانید با خرید یا ابطال واحد ها پول به صندوق اضافه یا برداشت کنید؛
    البته یک تفاوت یکروزه ممکن هست در واریز اتفاق بیافتد و اینکه باید برای خرید یا ابطال مراجعه حضوری داشته باشید؛ البته سود دوره ای در حساب پس انداز یا کوتاه مدت شما ریخته میشه که به کارت و بانکداری مجازی متصل هست

بانک کشاورزی که از قدیمی ترین بانک های کشور و صددرصد دولتی هست؛بانک رفاه هم وابسته به سازمان تامین اجتماعی هست؛با توجه به این پشتوانه هردوبانک برای سرمایه گزینه خوبی هستند؛
    خلاصه هرجا اطمینان دارید پول بگذارید و سودش رو ببرین

6. 2 کاربر از M.R.S. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

من دیروز رفتم بانک آینده یه حساب کوتاه مدت باز کردم و بهشون گفتم که میخام موبایل بانکم فعال کنم. همه بانکها برای فعال کردن موبایل بانک یه یوزر و پسورد میدن. ولی بانک آینده نه یوزر داد و نه پسورد و گفت با رمز دوم کارتتون میتونید وارد بشید. الان هم اپلیکیشن همراه کارت و هم موبایل بانک داره بانک آینده . همراه کارتش که مینویسه گوشی رو تکون بدید که تبادل کلید بشه این کارو میکنم بعد میگه منتظر باشید حدود ده دقیقه صبر کردم هیچ اتفاقی نمی افته. موبایل بانکشم که شماره حساب میخاد که من شماره حسابمو ندارم و در ضمن هر کاری میکنم بستر ارتباطی رو رو اینتر نت بذارم نمیشه دوباره بر میگرده رو حالت پیام کوتاه. دوستان کسی این مشکلو داشته بتونه راهنمایی کنه؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من آینده ندارم؛اما برای دریافت شماره حساب میتونین از طریق ATM بانک شماره حسابتونو در بیارین؛ یا با شماره امور مشتریان تماس بگیرین تا مشکلتون رو حل کنن:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یه نکته که ملی و پارسیان هم دیگه رمز نمیدن و با همون کارت و تلفن موبایلتون خدمات مجازی رو فعال میکنن براتون؛
    Last edited by M.R.S.; 30-03-2017 at 14:17.

9. این کاربر از M.R.S. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

من آینده ندارم؛اما برای دریافت شماره حساب میتونین از طریق ATM بانک شماره حسابتونو در بیارین؛ یا با شماره امور مشتریان تماس بگیرین تا مشکلتون رو حل کنن:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به نکته که ملی و پارسیان هم دیگه رمز نمیدن و با همون کارت و تلفن موبایلتون خدمات مجازی رو فعال میکنن براتون؛
    ممنون دوست عزیز آخه تو شهر ما بانک آینده شعبه نداره برا همینم نمیتونم برم ازشون بپرسم. با امور مشتریان تماس بگیرم یعنی حل میشه این مشکل؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Spectero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام
    عید و نوروز شما هم مبارک
    معمولا کارت یا گواهی میدن
    بهتره از خودشون بپرسین
    شاید شما یادتون رفته بگیرین یا بعد از چند روز صادر میشه
    سلام آقا محمد و سال نو شما مبارک
    راستش گیج بازی در آوردم و سوتی دادم که امروز رفتم درستش کردم. البته بار اول نبود که سپرده با کارت باز می کردم و فکر کنم 10 تایی واسه خودم و دیگران سپرده با کارت تو بانک باز کردم. قضیه این بود که کارمند بانک ملت دفترچه کوتاه مدت رو که داد اشتباه کردم و یه لحظه شک کردم که نکنه روز شمار 20 درصده و نیاز به برگه کارت مقوایی نداره. در حالیکه اون فقط دفترچه کوتاه مدت با سود 10 درصد بوده و چون من تو بانک ملت حساب نداشتم بعد از گرفتن دفترچه باید می رفتم پیش مسئول شعبه که انتقال بده به شماره اختصاصی اون مبلغ سپرده و کارتشو بده. خلاصه سود 2 روز 20 درصد به مبلغ 28 میلیون سر یه چیز احمقانه و ساده از دستم رفت و کارمند وظیقه شناس اصلا راهنمایی نکرد که بابا این 10 درصده و حرفی از قرار داد یکساله 20 نزد در حالیکه دید من بار اول دارم تو ملت حساب باز می کنم. سوتی و اشتباه احمقانه خودم هم بود اما از کارمند بانک هم توقع میره که حرفی یا یاد آوری بکنه که اینجا این چیزا تعطیلیه. حالا اگه یه پیرزن و پیرمرد یا کسی که اصلا هیچی از داستانهای هزار و یک شب بانکها نمی دونه و میومد حساب رو اینطوری باز می کرد تازه سر ماه می فهمید سود 10 دادن بهش و ضرر و اعصاب خوردی داشت.
    حالا یه سوال و ابهام که به این سوتی من ربط داره اینه من اون لحظه فکر کردم خب مبلغ 28 میلیون تو این دفترچه است و سودش هم سر ما داخل همین دفترچه ریخته میشه. و همین باعث گیج بازی من شد. اما سوال:
    چرا بانکها سود یک سپرده کوتاه مدت رو داخل همون دفترچه نمی ریزن و باید یک دفترچه قرض الحسنه یا هر اسم دیگه ای که داره باید براش باز کرد؟ از لحاظ فنی مشکلی برای این کار است یا دلیل دیگه ای داره؟ تو این مورد سپرده کارتی منظورم نیست چون واضح است که سود مبلغ داخل (سپرده کارتی) باید بره داخل دفترچه. اما مثلا من تو مهر اقتصاد یک سپرده بدون کارت تو دفترچه دارم که سودش میره تو دفترچه قرض الحسنه. چرا؟ نمیشه سودش بره داخل همون شماره حساب و دفترچه کوتاه مدت که مبلغ اصل پول هست؟ اگر نمیشه به چه دلیل منطقی یا غیر منطقی؟

ممنون

12. این کاربر از Spectero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

راستش گیج بازی در آوردم و سوتی دادم که امروز رفتم درستش کردم. البته بار اول نبود که سپرده با کارت باز می کردم و فکر کنم 10 تایی واسه خودم و دیگران سپرده با کارت تو بانک باز کردم. قضیه این بود که کارمند بانک ملت دفترچه کوتاه مدت رو که داد اشتباه کردم و یه لحظه شک کردم که نکنه روز شمار 20 درصده و نیاز به برگه کارت مقوایی نداره. در حالیکه اون فقط دفترچه کوتاه مدت با سود 10 درصد بوده و چون من تو بانک ملت حساب نداشتم بعد از گرفتن دفترچه باید می رفتم پیش مسئول شعبه که انتقال بده به شماره اختصاصی اون مبلغ سپرده و کارتشو بده. خلاصه سود 2 روز 20 درصد به مبلغ 28 میلیون سر یه چیز احمقانه و ساده از دستم رفت و کارمند وظیقه شناس اصلا راهنمایی نکرد که بابا این 10 درصده و حرفی از قرار داد یکساله 20 نزد در حالیکه دید من بار اول دارم تو ملت حساب باز می کنم. سوتی و اشتباه احمقانه خودم هم بود اما از کارمند بانک هم توقع میره که حرفی یا یاد آوری بکنه که اینجا این چیزا تعطیلیه. حالا اگه یه پیرزن و پیرمرد یا کسی که اصلا هیچی از داستانهای هزار و یک شب بانکها نمی دونه و میومد حساب رو اینطوری باز می کرد تازه سر ماه می فهمید سود 10 دادن بهش و ضرر و اعصاب خوردی داشت.
    حالا یه سوال و ابهام که به این سوتی من ربط داره اینه من اون لحظه فکر کردم خب مبلغ 28 میلیون تو این دفترچه است و سودش هم سر ما داخل همین دفترچه ریخته میشه. و همین باعث گیج بازی من شد. اما سوال:
    چرا بانکها سود یک سپرده کوتاه مدت رو داخل همون دفترچه نمی ریزن و باید یک دفترچه قرض الحسنه یا هر اسم دیگه ای که داره باید براش باز کرد؟ از لحاظ فنی مشکلی برای این کار است یا دلیل دیگه ای داره؟ تو این مورد سپرده کارتی منظورم نیست چون واضح است که سود مبلغ داخل (سپرده کارتی) باید بره داخل دفترچه. اما مثلا من تو مهر اقتصاد یک سپرده بدون کارت تو دفترچه دارم که سودش میره تو دفترچه قرض الحسنه. چرا؟ نمیشه سودش بره داخل همون شماره حساب و دفترچه کوتاه مدت که مبلغ اصل پول هست؟ اگر نمیشه به چه دلیل منطقی یا غیر منطقی؟

ممنون
    سلام
    ممنون از اطلاع رسانی مهمتون
    این تجربه خیلی به درد دیگران میخوره تا دچار این اشتباه نشند و ضرر نکنند
    حالا خوبه شما فقط 2 روز ضرر کردین . میتونست یک ماهه بشه .
    بعضی از مردم در کارشون دلسوزی و وجدان کاریشون کمه یا اصلاً ندارند .
    معمولاً خودِ کارمندی که میرید پیشش باید همه ی کارها رو انجام بده یا حداقل ارباب رجوع رو توجیه کنه که چه کارهایی باید انجام بده و کجا بره
    =========================================
    هر بانکی برای خودش یک حکومته و قوانینی غیر از قوانین بانک مرکزی رو اختراع میکنه برای سود بردنِ بیشتر
    معمولاً همون حساب کوتاه مدت استفاده میشه برای واریز سود بلند مدت و سودِ همون حساب کوتاه مدت و حق ندارند مشتری رو مجبور کنند قرض الحسنه باز کنه برای سود
    شاید هم سوء تفاهم شده و شما خودتون قرض الحسنه خواستین یا اونها فکر کردند قرض الحسنه هم میخواین
    به هر حال سود بانک از حسابهای قرض الحسنه خیلی بیشتر از کوتاه مدته و امتیاز شعبه و رئیس شعبه رو هم بالا میبره
    ممکنه کارمند از 2 گزینه ی کوتاه مدت و قرض الحسنه گزینه ی قرض الحسنه رو انتخاب کرده در کامپیوتر برای واریز سود تا شعبه سود بیشتری ببره .

بهتره دفعه بعد که میرید بانک این رو هم بپرسید تا اگر قابل تغییر هست تغییرش بدین
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 30-03-2017 at 17:26. دليل: تصحیح

14. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ممنون دوست عزیز آخه تو شهر ما بانک آینده شعبه نداره برا همینم نمیتونم برم ازشون بپرسم. با امور مشتریان تماس بگیرم یعنی حل میشه این مشکل؟
    اره تماس بگیرین انشالله مشکلتون حل میشه

ممنون
    اقا منم گیح شدم؛خخخخخ
    شما اخرش کارت مقوایی حساب بلند مدت رو گرفتین؟یعنی حساب یکساله رو باز کردین؟
    اگه یکساله باز کردین،چون حساب یکساله بلند مدت هست و قابلیت واریز و برداشت اصل پول رو نداره باید یک حساب برای واریز سود معرفی بشه حتما و نیاز به افتتاح حساب دوم هست؛
    البته بعضی بانک ها که قراره به حساب کوتاه مدت سود بیشتر از مصوب بدن میگن یه حساب قرض الحسنه هم باز کنین که سود اضافی به اون بره؛مثل همین حساب ۱۸%ملی که ۱۰درصد به یک حساب و ۸ درصد به حساب دیگه میریزه اسمشم گذاشتن ترجیحی و سود هبه که شرعی بشه!!!!!!!!

در مورد ملت و کارمنداش باید بگم من هم دل خوشی ندارم؛کلا ملت،صادرات و رفاه کارمنداش رفتار حرفه ای ندارن و مشتری مدار نیستن
    سلامممنون از اطلاع رسانی مهمتوناین تجربه خیلی به درد دیگران میخوره تا دچار این اشتباه نشند و ضرر نکنندحالا خوبه شما فقط 2 روز ضرر کردین . میتونست یک ماهه بشه . بعضی از مردم در کارشون دلسوزی و وجدان کاریشون کمه یا اصلاً ندارند .معمولاً خودِ کارمندی که میرید پیشش باید همه ی کارها رو انجام بده یا حداقل ارباب رجوع رو توجیه کنه که چه کارهایی باید انجام بده و کجا بره=========================================ه بانکی برای خودش یک حکومته و قوانینی غیر از قوانین بانک مرکزی رو اختراع میکنه برای سود بردنِ بیشترمعمولاً همون حساب کوتاه مدت استفاده میشه برای واریز سود بلند مدت و سودِ همون حساب کوتاه مدت و حق ندارند مشتری رو مجبور کنند قرض الحسنه باز کنه برای سود شاید هم سوء تفاهم شده و شما خودتون قرض الحسنه خواستین یا اونها فکر کردند قرض الحسنه هم میخواینبه هر حال سود بانک از حسابهای قرض الحسنه خیلی بیشتر از کوتاه مدته و امتیاز شعبه و رئیس شعبه رو هم بالا میبره ممکنه کارمند از 2 گزینه ی کوتاه مدت و قرض الحسنه گزینه ی قرض الحسنه رو انتخاب کرده در کامپیوتر برای واریز سود تا شعبه سود بیشتری ببره .بهتره دفعه بعد که میرید بانک این رو هم بپرسید تا اگر قابل تغییر هست تغییرش بدین
    البته درست میگین شاید خودشون درخواست قرض الحسنه داده باشن مثلا من خودم شخصا حساب برای قصدی بجز سرمایه گذاری مثلا کاری یا واریز سود بلند مدت بخوام باز کنم قرض الحسنه پس انداز یا جاری باز میکنم چون چندان از سپرده کوتاه مدت خوشم نمیاد(!)
    البته اگه یوقت دیدین برای سود حساب کوتاه مدت بانکی گفت یه قرض الحسنه باز کنین شاید به احتمالش همون سود ترجیحی باشه که گفتم؛به هرحال خدا داند و بانک ها با این کاراشوت برای دور زدن قوانین و کسب سود بیشتر از مشتری!!!
    Last edited by M.R.S.; 30-03-2017 at 18:26.

16. این کاربر از M.R.S. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •