افتادم سپاه
دوستان باورتون نمیشه ، امروز از نظام وظیفه زنگ زدن گفتن افتادی سپاه ، برو از پلیس + 10 برگه سفید بگیر، رفتم گرفتم دیدم افتادم پادگان شهید هاشمی نژاد،
خیلی حال کردم، اخه دوره 45 روزه سپاه رو دارم،
امروز واقعا تو .... عروسی بود![]()
افتادم سپاه
دوستان باورتون نمیشه ، امروز از نظام وظیفه زنگ زدن گفتن افتادی سپاه ، برو از پلیس + 10 برگه سفید بگیر، رفتم گرفتم دیدم افتادم پادگان شهید هاشمی نژاد،
خیلی حال کردم، اخه دوره 45 روزه سپاه رو دارم،
امروز واقعا تو .... عروسی بود![]()
اگه منظورت همون برگه ای هست که توش نوشته بعد از فلان روز مرخصی به فلان جا برید، یه نسخه از اون رو بعد از آموزشی به دست سرباز میدن و یه نسخه هم داخل پرونده طرف میذارن پس یه نسخه از اون برگه باید تو پروندت باشه
---------- Post added at 02:09 AM ---------- Previous post was at 02:07 AM ----------
اگه منظورت همون برگه ای هست که توش نوشته بعد از فلان روز مرخصی به فلان جا برید، یه نسخه از اون رو بعد از آموزشی به دست سرباز میدن و یه نسخه هم داخل پرونده طرف میذارن پس یه نسخه از اون برگه باید تو پروندت باشه
![]()
کسی نمیدونه معافی موقت یعنی چی؟؟؟
چه شرایطی داره؟؟؟
شما همون alizare77 هستی ؟؟؟
این دوره 45 روزه که میگی یعنی چی؟؟یعنی آموزشی رو گذروندی؟؟همون دوره تکمیلیه؟؟
Last edited by mojtaba6682; 21-10-2011 at 09:36.
حالا من که قبلا دوره 45 روزه رفتم تکلیفم چیه؟
اگر نيروي انتظامي هستي ، نمرات آزمون ها و تير اندازي هيچ تاثيري روي تقسيم بين استانها نداره و فقط روي درجه تاثير داره و توي نيروي انتظامي هم درجه تقريبا كشكه!
و فقط شايد درجه روي تقسيم بعد از آموزشي توي يگان يا همون ستاد فرماندهي استان تاثير داشته باشه
كه اونم اگه بندازنتون كلانتري ، اونجا درجه دقيقا كشكه![]()
يا اگه راهور استان بيفتيد ، هر چه درجه پايينتر ، بهتر و راحت تر!
در مورد تقسيم بين استانها ، بيشتر بر اساس نياز استان ها صورت ميگيره و ضمنا فقط مستثنيات براي تقسيم موثره
البته سعي كنيد نمره تقريبا خوبي توي آزمونا و تيراندازي بياريد
چون دوره ما اونايي كه تيراندازيشون پايين بود رو موقع ترخيص از آموزشي ، 5 6 ساعت بيشتر از ما نگه داشتن!![]()
راستی فرمانده های ما صحبت از این میکردند که قراره آموزشی از 56 روز به 4 ماه تغییر پیدا کنه . نمیدونم صحتش تا چقدره فقط محض اطلاع دوستان گفتم
سلام
بله تغییر به نظر میخواد پیدا کنه ولی من شنیدم صحبت روی دو ماه و نیم هست
ادم تا چقدر میتونه تاریخ اعزام خدمتش را جلو بندازه؟؟؟؟
مثلا میشه یک سال زودتر بره خدمت؟؟؟
سلام
سر دو ماه یا یک ماهش دعواست شما میخوای یک سال.... ؟
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)