میشه بگی چه اطلاعاتی دادی که بهت برگردوندن ؟
چقدر طول کشید؟
میشه بگی چه اطلاعاتی دادی که بهت برگردوندن ؟
چقدر طول کشید؟
اطلاعاتی راجب اکانت این که اخزین پسورد یا 5تا چمپی که اول گرفتی چیزایی که جز خودت کسی نمیدونه دیکه اگه درست بگی 3روزه بهت میدن تازه خودشونم ازت سوال میپرسن
بکس فکر کنم اکانتم پریده !
کسی اکانت لول بالا نداره ؟ بالای 20 بود اشکال نداره !
سلام
دوستان من از دیشب تا حالا بازیم login نمیشه میگه not respond 1
not respond 2 , not respond 3 و میگه مشکل سروری هست با supprot تماس بگیرید چش شده برا همه اینجوریه؟؟
یاهوو آن شو تا کمکت کنم
دوستان فاتحه ی اینترنتو خوندن دیگه برا من تو هیچ بازیی دیگه لوگین نمیشه بلا فاصله قطع
Really??
دوستان اسکین مفتی بدست نمیاد فقط باید پول داد حتی اگه دوستاتونم تو لول pm دادن اسکین مفتی و اینا بدونین احتمال داره اون اکانتش -- شده باشه به اینجور افراد معلوم الحال مثه این اعتماد نکنید
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Last edited by mansoor 7; 07-06-2013 at 13:20.
الان تو ساپورت جواب دادن یه عالمه سوال حدود 10 تا پرسیدن تا برگردونن ؛ منم همرو جواب دادم فقط 2 تا رو با شک جواب دادم یک تاریخ درست کردن اکانت و ... دیگه![]()
خوب اینکه -- نیست لینک زیرمجموعه کیریه و فکر کنم 100% ما سر کار هستیم وسط لینک رو توجه کنید نوشته ref یا همون رفرال
بهت برمیگردونن فقط کافیه بگی 5تا چمپ اول رو که گرفتی Last ip used و 5تا ادد فرند و2-3 تا دیگه بهت بر میگردونن نگران نباش
فقط نکته 100% مهم اینه که اکانو گرفتی زود ایمیلشو از سایت لول چنج کن وگرنه ریکوری میشه همون آشو همون کاسه
سوالهایی که بلد نیستی بگو یادم نیست الکی جواب نده !!!
Last edited by GL & HF; 07-06-2013 at 14:25.
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)