تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 528 از 827 اولاول ... 28428478518524525526527528529530531532538578628 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,271 به 5,280 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

با سلام.من یک هارد اکسترنال یک ترا میخواهم.کارم هم این است که کلی فیلم توش بریزم و هر روز چند عددش را برای فروش روی فلش یا هارد مشتری بریزم.یعنی اینکه یکدفعه کلا یک ترا بایت فیلم توش بریزم و بعد هر روز ذره ذره ازش را برای مشتریهام توی فلششون بریزم.در نتیجه هم باید آرشیو کننده خوبی باشه و هم باید با کار زیادی که ازش میکشم مشکلی نداشته باشه و از همه مهمتر اینکه سرعت خواندنش بالا باشه.حالا بین دو تا مدل وسترن دیجیتال مای پاسپورت و سیگیت بک آپ پلاس گیر کردم.لطفا با دلیل بگید کدومش برام بهتر است؟در ضمن ضد ضربه بودن هم برام مهم.درست است که هر دو مدل ضد ضربه نیستند اما کدومیکی ضد ضربه تر؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوستان..
    بین WD My Passport و سامشونگ کدوم بهتره.(1 ترا)
    مدل سامسونگ اینه..
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

با سلام.من یک هارد اکسترنال یک ترا میخواهم.کارم هم این است که کلی فیلم توش بریزم و هر روز چند عددش را برای فروش روی فلش یا هارد مشتری بریزم.یعنی اینکه یکدفعه کلا یک ترا بایت فیلم توش بریزم و بعد هر روز ذره ذره ازش را برای مشتریهام توی فلششون بریزم.در نتیجه هم باید آرشیو کننده خوبی باشه و هم باید با کار زیادی که ازش میکشم مشکلی نداشته باشه و از همه مهمتر اینکه سرعت خواندنش بالا باشه.حالا بین دو تا مدل وسترن دیجیتال مای پاسپورت و سیگیت بک آپ پلاس گیر کردم.لطفا با دلیل بگید کدومش برام بهتر است؟در ضمن ضد ضربه بودن هم برام مهم.درست است که هر دو مدل ضد ضربه نیستند اما کدومیکی ضد ضربه تر؟
    عزیزان یعنی اینجا هیچکس نیست یک راهنمایی بکنه؟

آخر فروم باز hellbrain666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

سلام
    این هارد مای بوک من با این که طبق فرمایش شما برنامه wd smartware رو بروز کردم ، باز هم بعضی وقت ها سیف ریمو نمیشه
    لوگ آف هم که می کنم فرقی نداره نمیدونم توش فقط دیتا ریختم یعنی چی می تونه هارد رو درگیر کرده باشه در حال استفادست و ریمو نمیشه!!!!

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان..
    بین WD My Passport و سامشونگ کدوم بهتره.(1 ترا)
    مدل سامسونگ اینه..
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام .
    پیدا شدن این مدل قدیمی در بازار کمی عجیب هست . این مدل نه تنها دیگه تولید نمیشه بلکه بخش تولید هارد دیسک سامسونگ به سیگیت فروخته شده . گارانتی برای کدام شرکته ؟
    در هر حال اگر اصرار به خرید هارد اکسترنال سامسونگ دارید پیشنهاد میدم که seagate backup plus portable drive بخرید که از هارد دیسکهای سامسونگ برای ساخت آن استفاده شده است .

عزیزان یعنی اینجا هیچکس نیست یک راهنمایی بکنه؟
    هیچ کدام از مدلهای انتخابی ضد ضربه نیستند و مثلاً اگر زمین بیفتند امکان شکسته شدن باکس آن وجود دارد . برای افزایش عمر مفید در هنگامی که روشن هست نباید تکان داده شود یا ضربه ای وارد بشه . در مواقع حمل و نقل باید داخل کیف مناسبی گذاشته بشه .

بنظرم هارد اکسترنال seagate backup plus portable drive یکترابایتی به خاطر دو پلاتر بودن آن پرفورمنس بهتری نسبت به هارد اکسترنال WD my passport دارد .

6. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    من یک هارد اکسترنال می خوام برای ضبط کردن از روی ----- .اطلاعات زیادی در این مورد ندارم و نمیدونم که آداپتوری برای من بهتر هست یا بدون آداپتور.ترجیحا بالای 500 گیگ دوستان چی پیشنهاد میکنند؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    این هارد مای بوک من با این که طبق فرمایش شما برنامه wd smartware رو بروز کردم ، باز هم بعضی وقت ها سیف ریمو نمیشه
    لوگ آف هم که می کنم فرقی نداره نمیدونم توش فقط دیتا ریختم یعنی چی می تونه هارد رو درگیر کرده باشه در حال استفادست و ریمو نمیشه!!!!
    سلام .
    اگر win7 دارید پیشنهاد میدم دستور perfmon.exe /res را در run اجرا کنید تا برنامه Resource Monitor اجرا بشه و سپس از قسمت disk بررسی کنید که کدام برنامه هارد اکسترنال رو درگیر کرده .

سلام دوستان
    من یک هارد اکسترنال می خوام برای ضبط کردن از روی ----- .اطلاعات زیادی در این مورد ندارم و نمیدونم که آداپتوری برای من بهتر هست یا بدون آداپتور.ترجیحا بالای 500 گیگ دوستان چی پیشنهاد میکنند؟
    سلام .
    کمتر از یکترابایت میتونید seagate backup plus portable drive رو بخرید . یک ترابایت اگر جابه جایی زیادی ندارید پیشنهادم seagate backup plus desktop drive هست .
    چند توصیه :
    1. از اونجایی که زمان ضبط معمولاً طولانی هست هارد ممکنه بیش از حد گرم بشه پس هارد رو در جایی قرار بدید که تهویه خوبی داشته باشه و حتی میتونید از فن جهت خنک شدن استفاده کنید .
    2. هارد رو ابتدا در جای مطمئن قرار بدید و سپس روشنش کنید و در زمانی که در حال کار هست جابه جا و ضربه وارد نکنید .
    3. آداپتور برق هارد اکسترنال رو طوری روی پریز برق قرار بگیره که قطع و وصلی نداشته باشه و ناگهانی جدا نشه .

9. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام .
    کمتر از یکترابایت میتونید seagate backup plus portable drive رو بخرید . یک ترابایت اگر جابه جایی زیادی ندارید پیشنهادم seagate backup plus desktop drive هست .
    چند توصیه :
    1. از اونجایی که زمان ضبط معمولاً طولانی هست هارد ممکنه بیش از حد گرم بشه پس هارد رو در جایی قرار بدید که تهویه خوبی داشته باشه و حتی میتونید از فن جهت خنک شدن استفاده کنید .
    2. هارد رو ابتدا در جای مطمئن قرار بدید و سپس روشنش کنید و در زمانی که در حال کار هست جابه جا و ضربه وارد نکنید .
    3. آداپتور برق هارد اکسترنال رو طوری روی پریز برق قرار بگیره که قطع و وصلی نداشته باشه و ناگهانی جدا نشه .
    ممنون از جوابتون. پس برای کار من شما آداپتوری پیشنهاد می کنید دیگه ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از جوابتون. پس برای کار من شما آداپتوری پیشنهاد می کنید دیگه ؟
    اگر کمتر از یکترابایت میخواهید ناچاراً باید پرتابل بخرید چون حداقل حجم seagate backup plus desktop drive یکترابایت هست . ولی اگر بیشتر از یکترابایت میخواهید انواع آداپتوری بهتر هست .

12. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام دوستان من تو بازه 200 تا 250 میخوام هزینه کنم ، نظرم رو WD My Passport Es USB3.0 500 GB هست ، خواستم نظر عزیزان رو هم بدونم ؟
    متشکرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •