رنگین کمان میگه ۱۲۸ تا سه مگ بازه شما تایید میکنید ؟
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
رنگین کمان میگه ۱۲۸ تا سه مگ بازه شما تایید میکنید ؟
نشد یکبار مخابرات یک خبر خوب بده همیشه خبر بد همیشه اتفاقات منفی و بد
حذف شدن سرویس حذف شدن شبانه گران شدن حجم
Last edited by The Jok3r; 22-04-2013 at 23:29.
اره منم موافقم این ترافیکا خیلی زود تموم میشه. خیلی غیر عادیه. از همون موقع که زرین داشتم این قضیه بود و الان دیگه خیلی زیاد شده. مطمئنم دارن ازمون میدزدن.
4 تا سایت باز میکنیم میبینیم 1 گیگ مصرف کرده
D::
اینها همهجوری توی قیمت دزدی میکنند ولی دیگه ترافیک کرس نمی کنند . اگه شک دارید برنامه netwox را نصب کنید و چک کنید ببینید حجمتون چجوریه شاید یه برنامتون اپدیت میشه و شما خبر ندارید.
دیگه مطمئن شدم دارن دزدی میکنن. من الان طرح برنا دارم و شبانه 80 درصد رایگانه. دیشب یه دانلود 2 گیگی داشتم. حدود یه ربع وایسادم تا حجم مصرفی پنل دقیق شد و شروع کردم به دانلود. طبق اون چیزی که من محاسبه کردم حدود 50 مگ بیشتر مصرف کرده.
توی سیستمم هم هیچ برنامه ای اپدیت نمیشه. همه رو غیر فعال کردم.
یه شب تا صبح 50 مگ سر من کلاه گذاشت حالا اینکه نرخ دزدیشون تو روز چه قدره رو نمیدونم. شما هم امتحان کنید خبر بدید
دوستان اگه از جایی دیگه سرویس بگیریم میشه این مخابرات رو موقتن غیر فعال کرد ؟ بعدش پولی که روی قبض نمیاد ؟
شما اپلودت هم حساب کردی شما تا ترافیکت را دقیقا با نرم افزار چک نکنی نمی تونی مطمئن باشی. من این کار را توی چند سال کردم اصلا این سیستم یه نرم افزار کسی نمیاد بیشتر کم کنه
نیازی به نرم افزار نیست. تو یه فایل 2 گیگ رو میدی به idm و اخر سر انتظار داری با توجه به 80 درصد تخفیف 400 مگ کم کنه ولی میبینی 450 مگ کم کرده. خوب این 50 مگ رو به نظرت هوا قورتش داده یا مخابرات؟؟؟؟
اصلآ این که مخابرات زیادی ترافیک کم میکنه هیچ شکی توش نیست خیلی ها که الان از یه شرکت دیگه اومدن به مخابرات دارن میگن ترافیکشون خیلی زودتر تموم میشه
Last edited by mamad24; 23-04-2013 at 11:26.
شورشو در اوردن
Last edited by The Jok3r; 23-04-2013 at 16:23.
من بازم میگم این کار احتیاج به مانیتور دقیق حجم داره . مثلا شما برای 2 گیگ دانلود احتیاج به 60 مگ اپلود داری که میشه 12 مگ توی 80 درصد. علاوه بر این ممکنه ساعت شما با ساعت اون نرم افزار اکانتینگ اختلاف داشته باشه فقط 3 دقیقه اختلاف توی سرعت 220 باعث میشه شما 40 مگ را بدون تعرفه 80 درصد دانلود کنی. خیلیا توی اینترنت سایت میبینند بعد میگند چرا حجم ما زود تموم میشه این بستگی به سایتهایی که دارند می بینند داره مثلا سایت های ایرانی اکثرا اینقدر تبلیغات و عکس دارند که گاها حجمشون به 10 20 مگ میرسه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)