تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 528 از 1298 اولاول ... 284284785185245255265275285295305315325385786281028 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,271 به 5,280 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

سرعت ها توی روز زیاد فرق نداره .. ولی خب 1 مگ سریع تر هست

عمده تفاوت توی شبانه هست.
    من با سرویس 1 مگ ماهی حدود 60 گیگ شب ها دانلود میکردم ، (بعد عید هنوز استفاده نکردم)

در کل اگر شبانه میخوای بهترین ها یکی همین شبکیه هست و یکی هم صبا نت
    رنگین کمان میگه ۱۲۸ تا سه مگ بازه شما تایید میکنید ؟

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

نشد یکبار مخابرات یک خبر خوب بده همیشه خبر بد همیشه اتفاقات منفی و بد
    حذف شدن سرویس حذف شدن شبانه گران شدن حجم
    Last edited by The Jok3r; 22-04-2013 at 23:29.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mamad24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

اره منم موافقم این ترافیکا خیلی زود تموم میشه. خیلی غیر عادیه. از همون موقع که زرین داشتم این قضیه بود و الان دیگه خیلی زیاد شده. مطمئنم دارن ازمون میدزدن.
    4 تا سایت باز میکنیم میبینیم 1 گیگ مصرف کرده
    D::

پروفشنال shitan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

اره منم موافقم این ترافیکا خیلی زود تموم میشه. خیلی غیر عادیه. از همون موقع که زرین داشتم این قضیه بود و الان دیگه خیلی زیاد شده. مطمئنم دارن ازمون میدزدن.
    4 تا سایت باز میکنیم میبینیم 1 گیگ مصرف کرده
    D::
    اینها همهجوری توی قیمت دزدی میکنند ولی دیگه ترافیک کرس نمی کنند . اگه شک دارید برنامه netwox را نصب کنید و چک کنید ببینید حجمتون چجوریه شاید یه برنامتون اپدیت میشه و شما خبر ندارید.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

دیگه مطمئن شدم دارن دزدی میکنن. من الان طرح برنا دارم و شبانه 80 درصد رایگانه. دیشب یه دانلود 2 گیگی داشتم. حدود یه ربع وایسادم تا حجم مصرفی پنل دقیق شد و شروع کردم به دانلود. طبق اون چیزی که من محاسبه کردم حدود 50 مگ بیشتر مصرف کرده.
    توی سیستمم هم هیچ برنامه ای اپدیت نمیشه. همه رو غیر فعال کردم.
    یه شب تا صبح 50 مگ سر من کلاه گذاشت حالا اینکه نرخ دزدیشون تو روز چه قدره رو نمیدونم. شما هم امتحان کنید خبر بدید

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

دوستان اگه از جایی دیگه سرویس بگیریم میشه این مخابرات رو موقتن غیر فعال کرد ؟ بعدش پولی که روی قبض نمیاد ؟

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

پروفشنال shitan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

دیگه مطمئن شدم دارن دزدی میکنن. من الان طرح برنا دارم و شبانه 80 درصد رایگانه. دیشب یه دانلود 2 گیگی داشتم. حدود یه ربع وایسادم تا حجم مصرفی پنل دقیق شد و شروع کردم به دانلود. طبق اون چیزی که من محاسبه کردم حدود 50 مگ بیشتر مصرف کرده.
    توی سیستمم هم هیچ برنامه ای اپدیت نمیشه. همه رو غیر فعال کردم.
    یه شب تا صبح 50 مگ سر من کلاه گذاشت حالا اینکه نرخ دزدیشون تو روز چه قدره رو نمیدونم. شما هم امتحان کنید خبر بدید
    شما اپلودت هم حساب کردی شما تا ترافیکت را دقیقا با نرم افزار چک نکنی نمی تونی مطمئن باشی. من این کار را توی چند سال کردم اصلا این سیستم یه نرم افزار کسی نمیاد بیشتر کم کنه

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

شما اپلودت هم حساب کردی شما تا ترافیکت را دقیقا با نرم افزار چک نکنی نمی تونی مطمئن باشی. من این کار را توی چند سال کردم اصلا این سیستم یه نرم افزار کسی نمیاد بیشتر کم کنه
    نیازی به نرم افزار نیست. تو یه فایل 2 گیگ رو میدی به idm و اخر سر انتظار داری با توجه به 80 درصد تخفیف 400 مگ کم کنه ولی میبینی 450 مگ کم کرده. خوب این 50 مگ رو به نظرت هوا قورتش داده یا مخابرات؟؟؟؟
    اصلآ این که مخابرات زیادی ترافیک کم میکنه هیچ شکی توش نیست خیلی ها که الان از یه شرکت دیگه اومدن به مخابرات دارن میگن ترافیکشون خیلی زودتر تموم میشه
    Last edited by mamad24; 23-04-2013 at 11:26.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

شورشو در اوردن
    Last edited by The Jok3r; 23-04-2013 at 16:23.

پروفشنال shitan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

نیازی به نرم افزار نیست. تو یه فایل 2 گیگ رو میدی به idm و اخر سر انتظار داری با توجه به 80 درصد تخفیف 400 مگ کم کنه ولی میبینی 450 مگ کم کرده. خوب این 50 مگ رو به نظرت هوا قورتش داده یا مخابرات؟؟؟؟
    اصلآ این که مخابرات زیادی ترافیک کم میکنه هیچ شکی توش نیست خیلی ها که الان از یه شرکت دیگه اومدن به مخابرات دارن میگن ترافیکشون خیلی زودتر تموم میشه
    من بازم میگم این کار احتیاج به مانیتور دقیق حجم داره . مثلا شما برای 2 گیگ دانلود احتیاج به 60 مگ اپلود داری که میشه 12 مگ توی 80 درصد. علاوه بر این ممکنه ساعت شما با ساعت اون نرم افزار اکانتینگ اختلاف داشته باشه فقط 3 دقیقه اختلاف توی سرعت 220 باعث میشه شما 40 مگ را بدون تعرفه 80 درصد دانلود کنی. خیلیا توی اینترنت سایت میبینند بعد میگند چرا حجم ما زود تموم میشه این بستگی به سایتهایی که دارند می بینند داره مثلا سایت های ایرانی اکثرا اینقدر تبلیغات و عکس دارند که گاها حجمشون به 10 20 مگ میرسه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •