تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 528 از 1049 اولاول ... 284284785185245255265275285295305315325385786281028 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,271 به 5,280 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه mojtaba54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    منظومه شمسی

پيش فرض

سینما خانگی فیلیپس
    hts 3540

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟/

اگه نباشه جاش خالی می مونه danavan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

آقا مباركه
    اي كاش يكم بيشتر از صدا مي نوشتي؟
    عزیز جان من اونقدر مثل بچه های این تاپیک پروفشنال نیستم که نقد اونچنانی بنویسم . یه وقت دیدید با گفتن حرف اشتباه باعث سر در گمی افراد بشم.
    ولی همین قدر بگم که خانواده ما کلا با صدای بلند حال نمیکنن ولی با این سیستم جدید صدا رو که بلند میکنم جوری که پات در فاصله نیم متری یه نمه میلرزه بازم خانواده ابراز نارضایتی نمیکنن. و تقریبا همه راضین. صدای بلندش آزار دهنده نیست ، دیدید یه سری از سیستمها هنوز آهنگ شروع نشده با همون تم اول موزیک پنجره خونه میلرزه (که این به نظر من اصلا خوب نیست) در حالی که آهنگ اصلا موزیک کلاپ نیست تو denon f107 از این خبرا نیست . البته به جاش هم در موزیک هایی نظیر We Will Rock You از Queen و راضیتون میکنه.

در کل تشکر میکنم از بچه های فعال این تاپیک به خصوص mr_rayan که واقعا وقت میذارن و پست های دوستان رو بی پاسخ نمیذارن.
    Last edited by danavan; 05-12-2011 at 14:17.

3. 2 کاربر از danavan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

عزیز جان من اونقدر مثل بچه های این تاپیک پروفشنال نیستم که نقد اونچنانی بنویسم . یه وقت دیدید با گفتن حرف اشتباه باعث سر در گمی افراد بشم.
    ولی همین قدر بگم که خانواده ما کلا با صدای بلند حال نمیکنن ولی با این سیستم جدید صدا رو که بلند میکنم جوری که پات در فاصله نیم متری یه نمه میلرزه بازم خانواده ابراز نارضایتی نمیکنن. و تقریبا همه راضین. صدای بلندش آزار دهنده نیست ، دیدید یه سری از سیستمها هنوز آهنگ شروع نشده با همون تم اول موزیک پنجره خونه میلرزه (که این به نظر من اصلا خوب نیست) در حالی که آهنگ اصلا موزیک کلاپ نیست تو denon f107 از این خبرا نیست . البته به جاش هم در موزیک هایی نظیر We Will Rock You از Queen و راضیتون میکنه.

در کل تشکر میکنم از بچه های فعال این تاپیک به خصوص mr_rayan که واقعا وقت میذارن و پست های دوستان رو بی پاسخ نمیذارن.

سیستم خوبی به نظر میاد ولی قیمتش خیلی زیاده.

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

mr_rayan اگر شما بخوای یک سیستم سینمایی با قیمت مناسب و کارکرد عالی پیشنهاد بدی چه ستی رو معرفی می کنی؟ بین ست( آمپلی RX-A710 یاماها و جامو 3 S 428 HCS ) و یا ست Onkyo TX-NR609 Receiver و جامو S 428 HCS 3 کدوم بهتره؟ احیانا قیمت این ستها رو می تونی حدس بزنید؟ ست دیگری هم پیشنهاد دارید بفرمایید صدا برایم خیلی اهمیت دارد و بهد از آن upscaling خوب . آیا آمپلی های AVENTAGE یاما مثل A2010 تو ایران پیدا میشه ؟ قیمتش چنده ؟
    بستگی به بودجه داره.بهرحال با هر بودجه ای میشه یه ست خوب جمع کرد.
    هر دو ستی که مد نظر داری خوبه.صدای یاماها برای موزیک کمی تیز هستش ولی برای سینمایی عالی.
    قیمت بین 1.5 الی 2 تومن باید بشه.
    سری AVENTAGE مثل سری RX زیاد نیست.هر مدلیش پیدا نمیشه ولی در کل آمپ های گرون قیمت مثل A2010 رو می تونید سفارش بدید نمایندگیش براتون بیاره.چون آمپ گرونی هست میارن.قیمتش هم باید بیشتر از 2.5 بشه.

6. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام دوستان در ابتدا قصد خرید سینما خانگی داشتم اما بعد از کمی بررسی به این نتیجه رسیدم آمپلی فایر پایونیر 920 بگیرم(با بودجه 600تومان).
    حالا میخوام هم پلیر مناسب انتخاب کنم که Dlna رو ساپورت کنه و هم تمام فرمت ها و بلوری رو انجام بده خودم به Xtreamer SideWinder2 که یه مولتی پلیر هست رسیدم و یه درایو بلوری براش بگیرم که نمیدونم چه مواردی در خرید درایو بلوری درر نظر بگیرم(اگه گزینه بهتری هست راهنمایی کنید)
    در مورد باند و اسپیکر چه موارد و قابلیت هایی در نظر بگیرم و چه برندی مد نظر داشته باشم(با بودجه نهایت 600تومان)؟
    شما بلندگوی 426 جامو بگیرید.

8. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه kia.Tahamtan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

شما بلندگوی 426 جامو بگیرید.
    ممنون دوست عزیز .426 مدله یا قیمت؟
    از کجا بگیرم مطمئن هست؟
    در مورد آمپ با توجه به بودجه 600 تومان vsx920 مناسبه؟
    در مورد پلیر چه توصیه هایی دارید؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

ممنون دوست عزیز .426 مدله یا قیمت؟
    از کجا بگیرم مطمئن هست؟
    در مورد آمپ با توجه به بودجه 600 تومان vsx920 مناسبه؟
    در مورد پلیر چه توصیه هایی دارید؟
    jamo 426 مدل هستش.قیمتش دور و بر 500 تومن هستش.
    می تونید هم از پاساژ شرکا فروشگاه ارغوان تهیه کنید و هم از پاساژ بزرگمهر فروشگاه آکوستیک.
    آمپ هم با بودجه 600 تومن می تونید 509 انکیو هم تهیه کنید.پایونیر هم خوبه.ببینید انتظاراتتون چی هست و با توجه به همون آمپ رو تهیه کنید.انکیو صدای کیپ تری داره و کمی بهتره.
    پلیر هم با توجه به استفادتون تهیه کنید.اگر از دیسک های ارجینال استفاده می کنید بحث فرق پیدا می کنه ولی اگه از دیسک ها و فایل های کپی و دانلودی می خوای استفاده کنی می تونی یه دی وی دی پلیر مناسب مثل 420 پایونیر و یا یه HD پلیر و یا هر چیزی که مورد نیازت هست تهیه کنی.

11. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام لطفا تلفن و آدرس مغازه هایی که بلندگوهای جامو . دیگر بلندگو ها رو به همره آمپلی های یاماها اونیکیو دنون در تهران وشهرستان ها عرضه می کنن اعلام بفرمایید. من خ.دم شهرستان هستم . تو نت جایی هست بشه قیممته بلندگوه و ست های مختلف رو دید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه kia.Tahamtan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

jamo 426 مدل هستش.قیمتش دور و بر 500 تومن هستش.
    می تونید هم از پاساژ شرکا فروشگاه ارغوان تهیه کنید و هم از پاساژ بزرگمهر فروشگاه آکوستیک.
    آمپ هم با بودجه 600 تومن می تونید 509 انکیو هم تهیه کنید.پایونیر هم خوبه.ببینید انتظاراتتون چی هست و با توجه به همون آمپ رو تهیه کنید.انکیو صدای کیپ تری داره و کمی بهتره.
    پلیر هم با توجه به استفادتون تهیه کنید.اگر از دیسک های ارجینال استفاده می کنید بحث فرق پیدا می کنه ولی اگه از دیسک ها و فایل های کپی و دانلودی می خوای استفاده کنی می تونی یه دی وی دی پلیر مناسب مثل 420 پایونیر و یا یه HD پلیر و یا هر چیزی که مورد نیازت هست تهیه کنی.
    ممنون دوست عزیز.
    پاساژ شرکا فروشگاه ارمغان یا ارغوان؟
    پاساژ بزرگمهر کجاست؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام لطفا تلفن و آدرس مغازه هایی که بلندگوهای جامو . دیگر بلندگو ها رو به همره آمپلی های یاماها اونیکیو دنون در تهران وشهرستان ها عرضه می کنن اعلام بفرمایید. من خ.دم شهرستان هستم . تو نت جایی هست بشه قیممته بلندگوه و ست های مختلف رو دید؟
    با این فروشگاه می تونید تماس بگیرید.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 01:30 AM ---------- Previous post was at 01:29 AM ----------

ممنون دوست عزیز.
    پاساژ شرکا فروشگاه ارمغان یا ارغوان؟
    پاساژ بزرگمهر کجاست؟
    نمی دونم.همون ارمغان بود یا ارغوان.
    پاساژ بزرگمهر هم جنب پاساژ علاالدین هستش.

15. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •