درود
خوب برین تو ی یه فلدر و اون رو بکشین روی Taskbar تا مثل شکل زیر عبارت Pin to Windows Explorer بیاد .
بعد از اون Windows Explorer هم به اون پایین اضافه میشه .
درود
خوب برین تو ی یه فلدر و اون رو بکشین روی Taskbar تا مثل شکل زیر عبارت Pin to Windows Explorer بیاد .
بعد از اون Windows Explorer هم به اون پایین اضافه میشه .
مشکل آوردنش نیست! مشکل اینه که اون جا بمونه! حتی وقتی که همه فولدر ها رو می بندیم...
ببینید ، مثلاً فولدری به نام X رو من پین می کنم به تسکبار ، تا وقتی یه فولدر پنجره اش بازه ، اون Windows Explorer اون پایین هست ، اما وقتی پنجره اش رو ببندیم ، از تو تسکبار غیب میشه! تفاوتی هم نمی کنه که X پین باشه یا نه!
باز اگه مشخص نیست این مشکلم ، با عکس و فیلم توضیح بدم![]()
خوب وقتی پین می کنی دیگه همیشه اون پایین مشکلتو با عکس بزار
جوابی نداشت؟
آقا من رو لب تاپم 7 home premium دارم( 64 بیتی)میخوام پاکش کنم،xp بزنم.اگه بعدا بخوام دوباره نصبش کنم،با توجه به اینکه ایران رهجو 4 تا DVD ریکاوری بهم داده ازش،باز ویندوز genuine خواهد بود؟مشکل خاصی که پیش نمیاد؟
با open with کار کردی
quick launch توی 7 چجوری فعال میشه؟ بعد چطور آیکن show desktop رو بیارم تو quick launch؟
من در ویندوز سون، حروف را به صورت فارسی دارم ولی اعداد را به صورت فارسی ندارم
میخواهم اعداد هم فارسی باشد نه انگلیسی.
آیا کسی هست که کمکم کنه؟
شما هر نرم افزار ی رو که باز کنی تو تایک بارت ظاهر میشه روش کلیک راست کن pin this program to task bar
در مورد show desktop هم کنار ساعت یه تیکه از تاسک بار برش باریکی خورده ، روش کلیک کن ، این همون
هست show desktop
سلام.
دفعه قبل که ویندوز 7 نصب کردم رو یکی از درایوهام نصب کردم که کل ظرفیتش 8 گیگ بود(یه پارتیشن 8 گیگابایتی ساختم واسه تست ویندوز 7 و بخوبی نصب شد و عمل کرد).حالا رو یه درایو 30 گیگابایتی نصب کردم ولی حس میکنم ویندوز حجم غیرمنطقی ای رو اشغال کرده.عکس زیر رو ببینین:
دلیلش؟آیا ممکنه بدلیل این باشه که قبلاً رو این درایو ویندوز XP نصب بوده و من از طریق همون ویندوز XP اقدام به نصب ویندوز7 کردم(آخه ویندوز 7 من موقع بوت ارور میده و بوت نمیشه با DVD خود ویندوز و در نیجه مجبور شدم از داخل XP نصبش کنم و بعد پوشه Windows.old رو که مربوط به فایلهای XP بود حذف کنم)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)