سلام
می خوام یه مودم وایرلس بگیرم
یه مدل دیدم tenda 548d به قیمت 63
کسی میدونه کیفیتش چه طوره؟
البته دنبال asus 604g بودم که گیرم نیومد![]()
سلام
می خوام یه مودم وایرلس بگیرم
یه مدل دیدم tenda 548d به قیمت 63
کسی میدونه کیفیتش چه طوره؟
البته دنبال asus 604g بودم که گیرم نیومد![]()
سلام
امروز ظهر جواب داد. :همونطور که دیدی روی رسیت کامل تاکید کرده. به روش زیر:Dear Valued Customer,
Sorry my friend, for WL-AM604g, please use this way:
1. Set static IP address for your PC, which must be in the same subnet with WL-AM604g
Ex. The IP address of WL-AM604g is 192.168.1.1 , in this circumstance you could set you PC IP address as 192.168.1.2~254
2. Power off Wl-Am604g first , then hold the reset button on the rear panel and power on the router at the same time,
And keep holding the reset button for more than 20 sec, the power LED would black out during that time.
3. Open your web browser and key in 192.168.1.1( IP address of your router), and the rescue mode interface will come out.
4. Browse your file and update software ,which would take you 2 minutes to wait.
5. Now the router is back to normal.
If you continue to experience issues in the future, please do not hesitate to contact us.
Best Regards,
Vivian
ASUS Customer Service
1- خاموش کردن مودم
2- نگه داشتن دکمه ریست و روشن کردن مودم ( بعد از روشن شدن مودم باید همچنان برای 20 ثانیه reset رو نگه داری)
3- بعد از دو دقیقه مودم رو آپدیت کنید.
این روش رو چک کن ، ببینیم چطور میشه؟ قبلا به همین روش ریست میکردیش؟
این کارم کردم ولی بازم همون ارور میده اپدیت نمیشه . میگم امکان داره فایلی که من گرفتم مشکل داشته باشه من از خوده سایت asus و از سرور چین گرفتم فایل تست شده دارین .
سلام
1- راستش تا حالا این برند رو نشنیدم.
2- شما کدوم شهری؟
--------------------------------------------------------
من Asus-wl600g دارم و تاحالا مودم شما رو تجربه نکردم . شما رو نمی دونم ، ولی من اعتقاد دارم تو این جور کارها 3 فاکتور ، کارت رو حل میکنه :
1- جرات ( درحد بلند شدن دود از دستگاه- در این صورت اگه سیستم بالا نیاد ، زیاد جا نمی خوری)
2- طی کردن مرحله به مرحله دستورات Manual ( یا هر منبع موثق دیگه )
3- دقت دقیق به اعداد مدل، حرف به حرف و عدد به عدد !! ( مثلا من تو سایت tp-link دو مدل 8811 دیدم V5 و V1 ، که هر کدوم firmware جداگانه ای دارن.)
--------------------------------------------------------------------------
قطعاً دقت کردین ؛، ولی محض احتیاط چراغ wireless روشنه؟
راستش من 604 ندارم ، و نمونه تست شده رو هم نمیشناسم. دوباره به asus ایمیل زدم .
Last edited by a6l3i; 19-11-2009 at 22:48.
فکر کنم ایسوس نیتروژن موتور بخش تخصصیش رو روشن کرده. این دفعه ایمیلم رو 2 ساعته reply کرد.
ضمناً بهش گفتم که 2باره همون error رو داده:
Dear Valued Customer,
Thank you for contacting ASUS Customer Service.
For the problem, could you please try to change other explorer or use other PC to update the firmware.
If the problem still exists, please refer to the following steps to reinstall the fireware:
1 Download latest firmware and utility from support site
2Decompress the utility packet, run Setup.exe
3 Open ASUS utility->Firmware restoration tool
4 Find the firmware you’ve download
5 Unplug the power, wired connect between PC and the router.
6 Manually setup an IP address to PC as 192.168.1.x (2-254)
Please also close the firewall and antivirus software on your PC.
7 Hold the reset button as while as plug the power, you’ll see the power LED flash, this means you successfully enter into the rescue mode.
8Follow step 4, click upload, please be patient, the router will restart after recovery.
For more information feel free to refer to our self-help pages by clicking the links below:
Troubleshooting -FAQ -کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
If you continue to experience issues in the future, please do not hesitate to contact us.
Best Regards,
Vivian
ASUS Customer Service
مراحلش که کاملا واضحه ، 8 تاش رو طی کن ببینیم چی میشه.
آره ISP گفته که VPI=10 و VCI=35 بزارم.....راستی وقتی IP رو رو حالت automatically می زارم حالت لیمیت پیدا می کنه و نمی تونم وارد کانفیگ مودم بشم(192.168.1.1)مثل عکس زیر :
همونجور که می بینی Limite ......انگار کلا من با شبکه و کل توپولوژیا و پروتوکلا مشکل دارم (میگن کوزه گر از کوزه شکسته آب می خوره همینه...!!!!)
راستی تو گفتی که طبق قانون واسه اشخاص حقیقی سرعت بیشتر از 128 داده نمی شه پس چرا من سرعت 512 دارم؟؟؟؟تازه من سرعتمو می تونم تا 2Mb هم از طریق سایت شرکت ISP تغیر بدم...من با شرکت شبدیز کرج قرارداد دارم از همه چیزش راضیم ولی Ping یا همون Latency بالاستو آنلاین سخت می تونم بازی کنم.
بزرگترین مشکلمم PPPOE آخه من خیلی PC میاد زیره دستمو هی رو حالت Bridge تنظیم کنم.
شما هم نمی دونید این مودم یا ISP یا خودم چه مرگمونه که رو حالت PPPOE تنظیم نمی شه؟؟؟؟
ایسوز 604 مثه چیز ریخته توی این شهر
چرا کمیاب شده
بگو حوصله ندارم بگردم بزارش برای تنبلی
شما یه زنگ بزن به فروشگاه دالای ببین اوضاع چطوریه اگه نداشتن یعنی کل ایران ندارن چون اینها خودشون وارد ایران میکنن و گارانتی میکنن
آدرس مجتمع پایتخت طبقه پنجم بلوار میرداماد...
من ساکن اهواز هستم
اینجا من فقط TENDA , D-LINK , TP-link رو پیدا کردم
شاتل هم که d-link قبول نمیکنه
حالا خودت VPI=0 و VPI=8 را امتحان کردی؟ ضرر نداره..(البته اینا اگه اشتباه باشه که اصلا چراغ status ثابت نمی شه)
من هم با 602 همین مشکلو دارم؛ البته با bridge . من اینترنت را با شبکه share کردم ip دستی دادم؛ اصلا ip مودم پینگ نمی شه ولی limited نیست.
پیدا می شه ولی کمتر، یک دلیلش شاید اینه که این مدل discontinued شده. قیمتش دیروز توی تهران 75 تومن بود.
Last edited by ChaoticHead; 20-11-2009 at 11:21.
مدل جایگزینش هم بیاد من میخرم
بهترین چیزیه که تا حالا دیدم حداقلش اینه که تا حالا خبر شوخنشو مثه سیمفونی نشنیدم
اگه یه جستجو بزنی میبینی که اصلا این مودم سوختن نداشته در صورتی که خیلیها گزارش دادن که مودموشن سوخته
مودم خیلی خوبیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)