تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 528 از 1759 اولاول ... 2842847851852452552652752852953053153253857862810281528 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,271 به 5,280 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

اگه نباشه جاش خالی می مونه pini30lin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    A|H|V|A|Z

پيش فرض

سلام
    می خوام یه مودم وایرلس بگیرم
    یه مدل دیدم tenda 548d به قیمت 63
    کسی میدونه کیفیتش چه طوره؟
    البته دنبال asus 604g بودم که گیرم نیومد

حـــــرفـه ای a6l3i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    میگم اون ایمیلی که قرار بود برای من به ایسوز بدین جوابش اومد برای اپدیت مدل 604g میگم با تشکر .
    سلام

امروز ظهر جواب داد. :
    Dear Valued Customer,

Sorry my friend, for WL-AM604g, please use this way:

1. Set static IP address for your PC, which must be in the same subnet with WL-AM604g
    Ex. The IP address of WL-AM604g is 192.168.1.1 , in this circumstance you could set you PC IP address as 192.168.1.2~254
    2. Power off Wl-Am604g first , then hold the reset button on the rear panel and power on the router at the same time,
    And keep holding the reset button for more than 20 sec, the power LED would black out during that time.
    3. Open your web browser and key in 192.168.1.1( IP address of your router), and the rescue mode interface will come out.
    4. Browse your file and update software ,which would take you 2 minutes to wait.
    5. Now the router is back to normal.

If you continue to experience issues in the future, please do not hesitate to contact us.

Best Regards,

Vivian

ASUS Customer Service
    همونطور که دیدی روی رسیت کامل تاکید کرده. به روش زیر:
    1- خاموش کردن مودم
    2- نگه داشتن دکمه ریست و روشن کردن مودم ( بعد از روشن شدن مودم باید همچنان برای 20 ثانیه reset رو نگه داری)
    3- بعد از دو دقیقه مودم رو آپدیت کنید.

این روش رو چک کن ، ببینیم چطور میشه؟ قبلا به همین روش ریست میکردیش؟

داره خودمونی میشه mohsen_mn80's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام

امروز ظهر جواب داد. :همونطور که دیدی روی رسیت کامل تاکید کرده. به روش زیر:
    1- خاموش کردن مودم
    2- نگه داشتن دکمه ریست و روشن کردن مودم ( بعد از روشن شدن مودم باید همچنان برای 20 ثانیه reset رو نگه داری)
    3- بعد از دو دقیقه مودم رو آپدیت کنید.

این روش رو چک کن ، ببینیم چطور میشه؟ قبلا به همین روش ریست میکردیش؟
    این کارم کردم ولی بازم همون ارور میده اپدیت نمیشه . میگم امکان داره فایلی که من گرفتم مشکل داشته باشه من از خوده سایت asus و از سرور چین گرفتم فایل تست شده دارین .

4. این کاربر از mohsen_mn80 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

سلام

سلام
    1- راستش تا حالا این برند رو نشنیدم.
    2- شما کدوم شهری؟

--------------------------------------------------------

سلام دوستان
    آموزش اونو تو سایتش خوندم ترسیدم مودمم دیگه بالا نیاد .....
    Board ID: 96338L-2M-8M
    Firmware Version: 3.06L.03-T1.0a-080131.A2pB023k.d17m
    Bootloader (CFE) Version: 1.0.37-6.5
    من Asus-wl600g دارم و تاحالا مودم شما رو تجربه نکردم . شما رو نمی دونم ، ولی من اعتقاد دارم تو این جور کارها 3 فاکتور ، کارت رو حل میکنه :
    1- جرات ( درحد بلند شدن دود از دستگاه - در این صورت اگه سیستم بالا نیاد ، زیاد جا نمی خوری)
    2- طی کردن مرحله به مرحله دستورات Manual ( یا هر منبع موثق دیگه )
    3- دقت دقیق به اعداد مدل ، حرف به حرف و عدد به عدد !! ( مثلا من تو سایت tp-link دو مدل 8811 دیدم V5 و V1 ، که هر کدوم firmware جداگانه ای دارن.)

--------------------------------------------------------------------------

یه سوال:
    من یه مودم linksys wag54g2 گرفتم، همه چیشو config کردم با pppoe به اینترنت هم وصل شدم. ولی لپ تاپهام شبکه وایرلسشو پیدا نمی کنن. هیج راهی داره که بفهمم مودم اصلا داره سیگنال وایرلس می ده یا نه؟ اصلا تنظیم خاصی باید برای وایرلس بکنم؟

در ضمن این مدل linksys wag54g2 ظاهرا firmware فوق العاده بدی داره، توی خود سایتشون همه کاربرا ازش ناراضین، حتی آخرین آپدیتشون هم مشکلاتشو برطرف نکرده. ترجیحا نخرین که دردسره
    قطعاً دقت کردین ؛، ولی محض احتیاط چراغ wireless روشنه؟

این کارم کردم ولی بازم همون ارور میده اپدیت نمیشه . میگم امکان داره فایلی که من گرفتم مشکل داشته باشه من از خوده سایت asus و از سرور چین گرفتم فایل تست شده دارین .
    راستش من 604 ندارم ، و نمونه تست شده رو هم نمیشناسم. دوباره به asus ایمیل زدم .
    Last edited by a6l3i; 19-11-2009 at 22:48.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

فکر کنم ایسوس نیتروژن موتور بخش تخصصیش رو روشن کرده. این دفعه ایمیلم رو 2 ساعته reply کرد.
    ضمناً بهش گفتم که 2باره همون error رو داده:

Dear Valued Customer,

Thank you for contacting ASUS Customer Service.

For the problem, could you please try to change other explorer or use other PC to update the firmware.
    If the problem still exists, please refer to the following steps to reinstall the fireware:
    1 Download latest firmware and utility from support site
    2Decompress the utility packet, run Setup.exe
    3 Open ASUS utility->Firmware restoration tool
    4 Find the firmware you’ve download
    5 Unplug the power, wired connect between PC and the router.
    6 Manually setup an IP address to PC as 192.168.1.x (2-254)
    Please also close the firewall and antivirus software on your PC.
    7 Hold the reset button as while as plug the power, you’ll see the power LED flash, this means you successfully enter into the rescue mode.
    8Follow step 4, click upload, please be patient, the router will restart after recovery.

For more information feel free to refer to our self-help pages by clicking the links below:
    Troubleshooting -
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    FAQ -
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

If you continue to experience issues in the future, please do not hesitate to contact us.

Best Regards,

Vivian

ASUS Customer Service

مراحلش که کاملا واضحه ، 8 تاش رو طی کن ببینیم چی میشه.

داره خودمونی میشه G4nd0lf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

قابلی نداشت.
    1- چرا Obtain IP Address رو رو اتومات نمیذاری؟

2- معمولا VPI=0 هستش ، ISP گفته 10 بذاری ؟
    3- همه چی رو بذار رو اتومات. من خودم فقط از حالت های اتومات استفاده میکنم. تاحالا هم نشده جواب نده. به شرط اینکه همه چیز رو اتومات باشه. از تنظیمات مودم گرفته تا ویندوز.
    4- راستی تو پست اولت نوشتی سرعت دانلودت از 60 بالاتر نمیره. انتظار چند داری ازش؟ ( 60=512/8)

-------------------------------------------------
    [ضمناً یه پیش نهاد ، سعی کنید موقع گرفتن سرویس اگه میتونید قرارداد رو حقوقی ببندید نه حقیقی. (بنام شرکت یا موسسه یا .... ). چون:
    1- اگه یه روز خواستین پهنای باند رو ببرین بالا ، شرکت ها مشکلی ندارن ولی افراد حقیقی محدودیت سرعت دارن.
    اینم قانونش : "مطابق قوانين سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي، سرويس‌هاي داراي سرعت بالاتر از 128 كيلوبيت تنها براي اشخاص حقوقي و نيز جامعه علمي، دانشگاهي و تحقيقاتي كشور قابل ارايه است."

2- در موقع ترافیک شبکه ، اولویت با شرکت هاست. چون کارشون حساس تره و زود صداشون در میآد. درنتیجه dc و مشکلاتشون کمتره. (من خودم واسه خونه به نام شرکتم گرفتم).
    آره ISP گفته که VPI=10 و VCI=35 بزارم.....راستی وقتی IP رو رو حالت automatically می زارم حالت لیمیت پیدا می کنه و نمی تونم وارد کانفیگ مودم بشم(192.168.1.1)مثل عکس زیر :

همونجور که می بینی Limite ......انگار کلا من با شبکه و کل توپولوژیا و پروتوکلا مشکل دارم (میگن کوزه گر از کوزه شکسته آب می خوره همینه...!!!!)
    راستی تو گفتی که طبق قانون واسه اشخاص حقیقی سرعت بیشتر از 128 داده نمی شه پس چرا من سرعت 512 دارم؟؟؟؟تازه من سرعتمو می تونم تا 2Mb هم از طریق سایت شرکت ISP تغیر بدم...من با شرکت شبدیز کرج قرارداد دارم از همه چیزش راضیم ولی Ping یا همون Latency بالاستو آنلاین سخت می تونم بازی کنم.
    بزرگترین مشکلمم PPPOE آخه من خیلی PC میاد زیره دستمو هی رو حالت Bridge تنظیم کنم.
    شما هم نمی دونید این مودم یا ISP یا خودم چه مرگمونه که رو حالت PPPOE تنظیم نمی شه؟؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    ایسوز 604 مثه چیز ریخته توی این شهر
    چرا کمیاب شده
    بگو حوصله ندارم بگردم بزارش برای تنبلی
    شما یه زنگ بزن به فروشگاه دالای ببین اوضاع چطوریه اگه نداشتن یعنی کل ایران ندارن چون اینها خودشون وارد ایران میکنن و گارانتی میکنن
    آدرس مجتمع پایتخت طبقه پنجم بلوار میرداماد...

اگه نباشه جاش خالی می مونه pini30lin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    A|H|V|A|Z

پيش فرض

من ساکن اهواز هستم
    اینجا من فقط TENDA , D-LINK , TP-link رو پیدا کردم
    شاتل هم که d-link قبول نمیکنه

پروفشنال ChaoticHead's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

.راستی وقتی IP رو رو حالت automatically می زارم حالت لیمیت پیدا می کنه و نمی تونم وارد کانفیگ مودم بشم(192.168.1.1)مثل عکس زیر :
    ؟
    حالا خودت VPI=0 و VPI=8 را امتحان کردی؟ ضرر نداره..(البته اینا اگه اشتباه باشه که اصلا چراغ status ثابت نمی شه)

من هم با 602 همین مشکلو دارم؛ البته با bridge . من اینترنت را با شبکه share کردم ip دستی دادم؛ اصلا ip مودم پینگ نمی شه ولی limited نیست.
    ایسوز 604 مثه چیز ریخته توی این شهر
    چرا کمیاب شده
    بگو حوصله ندارم بگردم بزارش برای تنبلی
    شما یه زنگ بزن به فروشگاه دالای ببین اوضاع چطوریه اگه نداشتن یعنی کل ایران ندارن چون اینها خودشون وارد ایران میکنن و گارانتی میکنن
    آدرس مجتمع پایتخت طبقه پنجم بلوار میرداماد...
    پیدا می شه ولی کمتر، یک دلیلش شاید اینه که این مدل discontinued شده. قیمتش دیروز توی تهران 75 تومن بود.
    Last edited by ChaoticHead; 20-11-2009 at 11:21.

11. این کاربر از ChaoticHead بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

حالا خودت VPI=0 و VPI=8 را امتحان کردی؟ ضرر نداره..(البته اینا اگه اشتباه باشه که اصلا چراغ status ثابت نمی شه)

من هم با 602 همین مشکلو دارم؛ البته با bridge . من اینترنت را با شبکه share کردم ip دستی دادم؛ اصلا ip مودم پینگ نمی شه ولی limited نیست.

پیدا می شه ولی کمتر، یک دلیلش شاید اینه که این مدل discontinued شده. قیمتش دیروز توی تهران 75 تومن بود.
    مدل جایگزینش هم بیاد من میخرم
    بهترین چیزیه که تا حالا دیدم حداقلش اینه که تا حالا خبر شوخنشو مثه سیمفونی نشنیدم
    اگه یه جستجو بزنی میبینی که اصلا این مودم سوختن نداشته در صورتی که خیلیها گزارش دادن که مودموشن سوخته
    مودم خیلی خوبیه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •