لطفا یکی اینو ترجمه کنه ممنون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفا یکی اینو ترجمه کنه ممنون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم واسم ترجمه کنید ممنون..
have you tried asking this on the Arabic support forum.
i mean i would think hey would know better than us english speaking staff here.
heres the link if you want to ask over there too.
نزدیک هستن..اما یکی نیستن
be associated with
ناشی شدن از ..
risks associated with smoking
be concerned with
مربوط/دربارهٔ.. بودن
today's lesson is concerned with
آیا سعی کردی این سوال رو توی فروم پشتیبانی عربی بپرسی؟
منظورم اینه که فکر میکنم اونا بهتر از ما (کارکنان انگلیسی زبان) می دونن.
اگه می خوای بری و اونجا هم سوالت رو بپرسی، این لینک فرومشون هست.
under the education for all programs driven by UNESCO , most countries have commited to achieving uiversal enrollment education by 2015 , and in many countries , it is comulsory for children to receive primary education .
هر کی اینو ترجمه کرد معلومه خیلی حالیشه !!!![]()
در زمنی که تنها یک مجموعه رآس های مشخص موردنیاز باید توسط یک مجموعه کنترلی مرتبط کنترل شوند، CDS تعمیم مسأله معروف CDS است.
اکون ما تنها وقتی مسئله CDS را مدنظر قرار می دهیم که برای کنترل یک مجموعه مشخص S از رئوس به ما نیاز باشد
به موجب برنامه های آموزش برای همه که توسط یونسکو وضع شده بیشتر کشورها متعهد شده اند که تا سال 2015 طرح آموزشی ثبت نام جامع/ عمومی را اجرا نمایند و در کشورهای بسیاری آموزش ابتدایی اجباری است..
سلام.
دوستان من به یه شرکت میخوام تماس بگیرم و برای ترجمه به یه نفر لازم دارم, احتمالا چند بار نامه ارسال دریافت بشه .
در عوض اینکار هر کسی بخواد همکاری کنه 1 ماه از vps من میتونه استفاده کنه که امکانات خاصی رو مخصوصا واسه ایرانی ها داره !
با تشکر از فرمایش شما، منتها معنی که شما در بالا برای be associated with فرمودید زیاد به این متن زیر نمیخوره . میشه لطفا راهنمائی بفرمائید:
در ضمن آیا معنی be associated with با associate with متفاوت است؟ چون فکر میکنم شاید شما معنی associate with را در بالا فرموده باشید.
اگر امکان داره ترجمه متن پایین رو هم بفرمائید
Low vitamin D levels may be associated with more advanced physical disability
depression is known to be associated with lower vitamin D levels
با سپاس
Last edited by reza.mansori; 05-05-2010 at 08:59.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)