ايتم درصدهاي من:
ادبيات 41/33
عربي 34/66 !!!!
ديني 28 !!!!!!!!
زبان 56
رياضي 55/75
فيزيك 63/7
شيمي 43/8
لطفا نظرتونو بگين و دلداري بدين.رتبه ام رو هم بگين(هم كشوري,هم منطقه2)
ايتم درصدهاي من:
ادبيات 41/33
عربي 34/66 !!!!
ديني 28 !!!!!!!!
زبان 56
رياضي 55/75
فيزيك 63/7
شيمي 43/8
لطفا نظرتونو بگين و دلداري بدين.رتبه ام رو هم بگين(هم كشوري,هم منطقه2)
Last edited by Mr_Hamid_Media; 26-06-2009 at 06:17.
سلام درصدای منم اینه
اادبیات 50
عربی 68
دینی 78
زبان 72
ریاضی 59
فیزیک 64
شیمی 57
معدل 15.97
Last edited by alisahaf70; 26-06-2009 at 07:01.
اي بابا مگه من دل ندارم؟! :دي
پينوشت: چرا هيچکي نيست؟!
Last edited by hackerboy; 26-06-2009 at 07:54.
ببینم کسی به ما نگفت با این درصد ها چی میشم ( منطقه دو )
ادبیات 56
عربی 20 !!!!
دینی36 !!!!! ( خاک تو سر من که می خواستم دینی رو 100 بزنم این شد مثلا اگه می خواستم رو 60 بزنم الان درصدم منفی بود)
زبان 48
ریاضی 22
فیزیک 34
شیمی 50
بابا توي ريدينگ اگه نوشته بود برف صورتيه بايد گزينه اي که گفته برف صورتيه انتخاب کني توي Cloze Test هم معمولاً اوني که با شک و ترديد گفته ميشه جوابهمن هنوز تو کف وجود حیات در مریخم.اخه کجای متن گفته که قبلا باور داشتن که علایم حیات توش هست؟؟الان یعنی دیگه نمیگن؟؟این که بیشتر شد اطلاعات عمومی...
منطقه یک حدود 2000 کشوری حدود 4000
سلام بروبچ تموم شد بریم مستی
فردا روز دانشگاه فردوسی می بینمتون
تو هم برای خودت کارشناسی شدیا romax ها!!!))
یادش بخیر ماهم پارسال این موقع اینجا بودیم...........چی زود گذشت....
سلام به دوستان..اول تبریک میگم به شریفیا و اونایی که راضین....من سال دومی بودم..میانگین 4 ساعت میخوندم اما پیوسته..ولی واقعا خو ب خونده بودم...!.
بد جور خراب کردم شاید درصدای زیل نصف حقم هم نبود..خدا خودش بهتر میدونه.
.
اما نمیدونم سر جلسه چی بلایی سرم اومد که مغزم کار نمیکرد.....ادم وقتی به این اتفاقا فک میکنه متوجه میشه ..نزدن 35 تست شیمی در 35 دقیقه مفهومای غیر زمینی دیگه ای هم میتونه داشته باشه!..
فک میکنید منطقه دو با معدل 18 چه رتبه ای میشه(مینیم و ماکزیمم بر حسب بازه ای که نوشتم):
ادب:35-40
دینی-40-60
عربی:65-75
زبان:75-90
ریاضی:35-40
فیزیک:45-60
شیمی-35-45
بازه ها اختلاف زیادی دارن اما مین و ماکسشون قطعیه...
نظر من به عنوان یه داوطلب متوسط اینه:
ریاضی:
به نظر من ریاضی امسال یکی از بهترین ها بود. واقعا میشد با یه مطالعه درست و حسابی نتیجه خوبی گرفت..... تعدادی از سوالات نکات کنکوری داشت و تفاوت اصلیش این بود که تسلط بر ریاضی پایه(منظورم درس ریاضی پایه نیست) رو زیادی میطلپید... من خودم خراب کردم اساسی.
همین که استدلالو استنتاجی زدم..تا تهشو برید...فک کنم 2 سالو درست حساب کرده بودم...اما دقیقه عکسشو تو پاسخنامه وارد کردم...در کل.. میشه بهش مشکل ترین سال ریاضی رو داد...
فیزیک:
****.
اما فیزیک امسال به مراتب سختر از پارسال بود..با اسون بودنش 100 درصد مخالفم..اسون بودن در جلسه کنکور با اسون بودن خارج اون .... اون هم بررسی موضوعی سوالات طی مطالعه سالانه کاملا متفاوته......این همه وقت گیر بودن سوالات چه نتیجه عقلانی میتونه داشته باشه..سوالات فیزیک ذهن ادم و درگیر میکرد و از این جهت وقت گیر بود...(البته این خوبه اما باید وقت هم به اندازش بدن دیگه!).....
در مورد شیمی هم که ....ادم حالت تهوع بهش دست میداد..(این هم سخت ترین شیمی تالیف جدید بوده..همون ph ی رو هم که تسلط داشتم با استوکیومتری قاطی کرده بود..!!.
عمومی»:.
کلا من فک میکنم...ادبیات در عمومی ها واقعا مشکل بود....سایر عمومی ها نسبت به سال های پیش در حد اپسیلون سختر بود..ا میشه گفت چون زبان 3 تا متن داشت به وقتش نمی اومد و اونم سخت حساب کرد...
دینی هم که از یه مفسر قران بر نمیاد..هر چند من زیاد اهتمام به خرج نداده بودم واسش...
اینم بگم منظورم از سخت بودن ..این نیست که سوالی سخت و قابل حل نبوده...بلکه در حیطه کنکور وقت...تمرکز و ..چیزای دیگه اون رو سخت معنا میکنه..
توصیم اینه کسی نمونه سال دوم..روند کنکور گویای همه چیزه....ضمنا اتفاقات هم هست..پس ریسک نکنید...!!.
.
خوب مشکل اینجاس توی متن همین رو هم نگفته بود!!خیلی ظالمن...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)