به نظر من بهترین کتاب برای عربی کتاب جامع آقای ایاد فیلی هست.انتشارات مبتکران هم توش به اندازه کافی درس رو توضیح داده هم تمرین وتستش خوبه. تا الان نزدیک چاپ 200 هست.
به نظر من بهترین کتاب برای عربی کتاب جامع آقای ایاد فیلی هست.انتشارات مبتکران هم توش به اندازه کافی درس رو توضیح داده هم تمرین وتستش خوبه. تا الان نزدیک چاپ 200 هست.
بهترین کتاب برای آرایه ها کتاب کلک معلم ساجدی هست بهتر از اون پیدا نمیکنی.
دوستان برای جبر و آنالیز یه کتاب تست می خوام که سوالای خوب داشته باشه؟؟؟
نظرتون درباره کتاب تست جبر و گسسته رمزینه چیه؟؟؟
تستاش سخت و مفهومی هست؟؟؟
سلام دوستان
دیفرانسیل خیلی سبز منتشر شد در 376 صفحه و قیمت 7500
به نظر من برای دینی گاما خیلی خوبه .اگه آموزش می خوای برای پایه رمزینه خوب توضیح داده اما تست هاش سطح بالا نیست.برای پیش 1 هم کتاب محوری گاج خوبه هم درسش هم تستش خیلی کامله .
من مال نشر الگو رو دارم اما به نظر من آیات و نکات گاج بهتره.خود دانی.
برای ریاضی اگه ضعیف اول کتاب مهر و ماه رو بگیر خوب بخون بعد خوشخوان رو بگیر . برای فیزیک رمزینه خوبه مولفش معلمم بود این کتاب رو که میخونی انگار سر کلاس اون نشستی اما فیزیک پیش کتاب محوری گاج رو بگیر. شیمی هم مبتکران قدم به قدم و خوب توضیح داد جوری که انگار از بیخ عربی و همین باعث میشه خوب یاد بگیری .تست شیمی هم گاج بزن. زیاد کتاب نگیر چند تا کتاب رو کامل بخون بعد کتاب های جدید بگیر
کسی جواب ما رو نمی ده؟؟؟؟
دینی مگه نگفتید همگامان خوبه؟؟؟
Last edited by The master; 13-09-2010 at 07:51.
سلام دوستان من ديپلم تجربي نظام قديم دارم و حدود 10 سال از درس دور بودم و حالا ميخام كنكور 90 شركت كنم....لطفا سري كتابهاي آموزشي و تست خوب و روان معرفي كنيد(عمومي و اختصاصي) تا بشينم بخونم ممنون ميشم از راهنماييتون.
یه سوال
گزینه 2 کتابی نداره که ازمون های سال های قبل خودشه توش باشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)