تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 528 از 1138 اولاول ... 284284785185245255265275285295305315325385786281028 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,271 به 5,280 از 11376

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

نصب آفتمات يا همان رله كار مشكلي نيست و شما هم ميتونين خيلي راحت اين كار رو انجام بديد به شرطي كه ترتيب پايه ها و اتصال اونها رو بدونين.
    من براتون توضيح ميدم و مطمئن هستم اگر بر اين اساس كار كنين نتيجه ميگيرين چون تمام رله ها رو خودم سوار كردم.
    قبل از هر چيز در مورد نوع آفتماتهاي موجود در بازار امروز توضيحي بدم.
    در حال حاضر بيشتر آفتماتهاي درجه 2 و 3 چيني خيلي زياد شده و قيمت اونها هم بين 2000 تا 3000 تومان متغيره. البته يك مدل تايواني با مارك ELEPA كه تا 40 آمپر شدت جريان رو ميتونه تامين كنه و بصورت ضد آب ساخته شده و موقع اتصال يك L E D سبز توي اون روشن ميشه كه قابل ديدنه و در كل كارايي خوبي داره.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مدلهاي 4 و 5 پايه توي بازار همه يك كار انجام ميدن و تفاوت خاصي بين اونها نيست جز استفاده در موارد مشخص كه توضيح ميدم.
    اول يك نگاهي به پايه ها و ترتيب شماره هاي اون ميندازيم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همونطوري كه ميبينين 5 تا پايه وجود داره و كنار هر پايه يك شماره نوشته شده.
    30 . 85 . 86 .87 . 87A

اين شماره ها مشخص ميكنه كه هر پايه بايد چه برقي به اون وصل بشه. ترتيب اتصال معمولا روي بدنه رله يا قوطي اون نوشته ميشه اما من اينجا توضيح دقيقتر ميدم تا كاملا براتون قضيه روشن بشه.
    پايه شماره 85 به برق منفي وصل ميشه. يعني از اون يه سيم به بدنه وصل ميكنين . معمولا اين سيم رو به يك سر سيم كوچيك متصل كرده و زير پيچي كه رله رو از پايه اون به بدنه متصل ميكنه، وصل ميكنن.

پايه شماره 86 برق مثبت كليد هست. يعني برقي كه از كليد قطع و وصل اون وسيله برقي، به مصرف كننده ميره. براي مثال فرض كنيم شما اين رله رو براي يك فن برقي يا چراغ نصب كرديد. اون فن يا چراغ براي روشن و خاموش شدن حتما يك كليد داره. برق مثبتي كه از اون كليد به چراغ يا فن وصل ميشه رو بايد به اين پايه شماره 86 وصل كنين.

پايه شماره 30 برق مستقيم مثبت از سمت باطري يا اتوماتيك استارت هست و از اون به اين پايه وصل ميشه. چون قراره برقي كه براي اون مصرف كننده تامين ميشه، شدت جريان و ولتاژ خوبي داشته باشه ، معمولا از خود منبع برق كه باطري هست ميگيرن. گاهي هم از سر اتوماتيك استارت ميگيرن كه اولين اتصال محكم و قوي رو ميتونه ايجاد بكنه. اين ديگه انتخابش دست خودتونه.

پايه شماره 87 برق مثبت براي مصرف كننده است.يعني بايد از اين پايه يك سيم به مصرف كننده يا همون لامپ يا فن مثال خودمون بكشيم و برق مصرفي اون رو از اين پايه تامين كنيم.

پايه شماره 87A كه در حالت خاموش و قطع پايه 30 ( مثبت مستقيم باطري) به اين پايه وصل ميشه و براي موارد خاصي كه مصرف كننده چند حالت داره استفاده ميشه مثل فن بخاري و كولر كه سرعتهاي مختلف داره يا موتور برف پاكن كه دو يا سه حالت داره.
    وقتي بر اين اساس پايه ها رو مشخص كرديد و برق رو به اونها وصل كنين هيچ مشكلي پيش نمياد.

يك توصيه هم دارم و اينكه سعي كنين بجاي استفاده از فيش و روكش فيش معمولي كه زود اكسيده و خراب ميشه ، از اين سوكتهاي اتصال رله استفاده كنين كه خيلي خوب و محكم و مناسب ساخته شده و كارايي قطعه رو خيلي بالا ميبره. هروقت هم نياز به تعويض رله بود اون رو راحت در ميارين و سريع يكي ديگه بجاي اون نصب ميكنين بدون اينكه ترتيب پايه ها بهم بخوره.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 10 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

لطفا در مورد پایه ی 87A بیشتر توضیح بفرمایید. من برای نصب فن برقی رادیاتور هنوز نکاتی را نمیدانم . فنهایی که تهیه کردم مربوط به ماکیسما هست (2 عدد فن خیلی قوی) و زمانی که انها را تهیه کردم به دنبال فن با 2 دور بودم که قابی با سایز نزدیک با رادیاتور نوا داشته باشه و فروشنده این رو توصیه کرد که سیم پیچ اون دو دور هست و گفت باید به کمک رله اون رو نصب کرد.حالا برای نصب اولا باید یه فشنگی که 2 دما رو داره استفاده کنم (مثلا در 75 درجه دور پایین رو روشن کنه و در 85 درجه دور بالا رو روشن کنه) و از اونجا به رله وصل بشه . حالا اولا شما چه نوع فشنگی رو به چه دمایی برای نوا توصیه میفرمایید و ایا میتوانم از همین رله ها که در بالا فرمودید برای فنها استفاده کنم (برای هر فن یکی یا کلا یکی؟) نکات بالا خیلی کارامد بود در کل اگر نکته ای در مورد نصب فن برقی در نظرتون هست لطفا بفرمایید . در مورد دینام هم در گشت و گذاری که تا به حال داشتم به مواردی بر خوردم که المانی بودند (مارک بوش) و 90 امپر تا 120 امپر و بیشتر هم دارند و مدل 90 امپر ان رو یکی از دوستان برای جیپ نصب کرده بود و به گفته فروشنده به نوا هم میخوره و کلا با توجه به باتری 88 امپر که دارم دینام بالای 100 امپر ایا مشکلی ایجاد نمیکنه؟

4. 2 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

لطفا در مورد پایه ی 87A بیشتر توضیح بفرمایید.

پايه 87a مربوط به زماني ميشه كه بايد آفتمات از حالت برق مستقيم خارج بشه و به يك مدار جانبي كه بصورت موازي در مسير برق مصرف كننده قرار داره متصل بشه.
    يك مثال ميزنم:
    فرض كنيم براي چراغ جلوي ماشين ميخواهيم آفتمات وصل كنيم ( كاري كه هميشه انجام داده شده و متداول هست)
    اول در نظر بگيريد كه لامپ دوتا رشته داره كه يكي براي نور پايين و ديگري براي نور بالا است. پس بايد آفتمات رو جوري نصب كنيم كه هم براي نور پايين و هم نور بالا اتصال رو برقرار كنه. يعني وقتي كه كليد چراغ را زديم و نور پايين روشن شد، رله برق مصرفي براي نور پايين رو تامين كنه و زماني كه با استپ چراغ( توي دسته راهنما يا زير پا) نور بالا رو زديم، اينبار رله برق رو از نور پايين قطع كرده و به نور بالا وصل كنه.
    رله هايي كه اين كار رو انجام ميدن داراي دوتا كنتاكت هستند و هر بار با يكي از كنتاكتها برق رو وصل ميكنن. در واقع ميشه اونها رو به يك سوزن بان قطار تشبيه كرد كه ميتونه مسير قطار( در اينجا برق) رو مشخص كنه.
    حالا در مورد فن هم همين قضيه است و تفاوتي نميكنه.
    مثلا رله فن بخاري و كولر ماشين خراب شده بود و ديگه كار نميكرد. بنابر اين تنها كاري كه فن ميتونست انجام بده چرخش با سرعت بالا بود و سرعتهاي ديگه از مدار خارج شده بودند.
    چرا؟ چون اون رله بايد زماني كه ما سرعتهاي ديگه اي غير از سرعت آخر رو انتخاب ميكرديم، برق رو از حالت مستقيم خارج كرده و به سمت مقاومت فن( كه در يونيت كولر وجود داره) ميفرستاد ، تا اون مقاومت فن بر اساس انتخاب ما مسير برق رو از يكي از فنرهاي مارپيچي مقاومت دار عبور داده و سرعت چرخش فن كم و زياد بشه.
    من بجاي اون آفتمات خراب شده فابريك كه روي ماشين سوار بود، يكي از همين آفتماتها رو نصب كردم به اين صورت كه برق مستقيم رو از پايه 87 به اون دادم و از پايه 87a هم برق رو به مقاومت فن متصل كردم. با اين وضعيت هر وقت كليد روشن شدن فن كولر و بخاري رو ميزنم برق مستقيم توسط رله به فن ميرسه و فن با سرعت بالا چرخش ميكنه. و زماني كه درجات ديگه رو انتخاب كنم بلافاصله رله از كنتاكت اول خودش( كه برق مستقيم پايه 87 هست) خارج شده و به كنتاكت ديگه كه برق رو به 87a ميرسونه وصل ميكنه و اين پايه 87a هم كه به مقاومت فن متصله و سرعتهاي ديگه توسط اون مقاومت مشخص ميشه.
    فنهایی که تهیه کردم مربوط به ماکیسما هست (2 عدد فن خیلی قوی) و زمانی که انها را تهیه کردم به دنبال فن با 2 دور بودم که قابی با سایز نزدیک با رادیاتور نوا داشته باشه.....

در درجه اول من هيچوقت توصيه نميكنم كه پروانه رو برداشته و فن برقي بگذاريد چون تا اونجايي كه من به تجربه روي ماشينهاي آمريكايي اينجا ديدم، هيچوقت اين روش كارايي و كيفيت خوبي نداشته و هميشه باعث ايجاد دردسر و مشكلات بزرگي براي صاحب خودرو شده. از جمله خالي شدن زود هنگام باطري، سوختن مرتب آفتمات و ديود دينام و حتي بالشتك و كل دينام، گرم كردن و جوش آوردن موتور، سوختن سيم كشي ماشين و مشكلاتي از اين قبيل.
    شايد اين مشكلات براي جايي مثل اهواز كه تابستانهاي بسيار گرم و طولاني داره وجود داشته باشه، اما هنوز به چشم خودم نديدم كه يه ماشين آمريكايي دهه 70 يا 80 با اين سيستم فن برقي و بدون پروانه فابريك خودش درست و مناسب كار بكنه.
    يكي از دلايل اون هم روشن بودن مداوم فنها توي اين هواي گرم هست كه بايد براي خنك كردن موتور هميشه در حال كار كردن با آخرين توانشون باشن.
    دليل اصلي هم اينه كه سرسيلندر خودروهاي آمريكايي قديمي از آلياژ آهن و چدن ساخته شده و تبادل حرارتي اون خيلي كمتر از سر سيلندر هاي آلومينيمي خودروهاي جديد است.همينطور رادياتورهاي ماشينهاي امريكايي از جنس مسي است كه اونها هم تبادل حرارتي كمتري نسبت به رادياتورهاي آلومينيمي دارن.
    بنابر اين من توصيه ميكنم قبل از هركاري و سيم كشي اضافي و رله و...اول اون فنها رو روي ماشين موقتي نصب كنين و با استفاده از اونها ببينين آيا موتور كاملا خنك ميشه يا نه؟ آيا كم نمياره؟ مشكلي درست نميشه؟
    اين رو در حالتهاي مختلف بسنجيد( خارج شهر، توي شهر، ترافيك سنگين و سبك، هواي گرم و سرد، سرعت بالا و پايين و...) و زماني كه مطمئن شديد اون كارايي لازم رو داره و مشكلي ايجاد نميكنه اونوقت براي سيم كشي مجزا و نصب رله و فشنگي و غير اقدام كنين.
    در مورد دینام هم در گشت و گذاری که تا به حال داشتم به مواردی بر خوردم که المانی بودند (مارک بوش) و 90 امپر تا 120 امپر و بیشتر هم دارند...

در اين مورد من دينامهاي 90 امپر شورلت رو هم ديدم كه خوب جواب داده و كلا مشكل خاصي هم نداشتند اما اگر مداري كه مصرف كننده خيلي قوي( مثل همين فنها يا سيستمهاي صوتي با باندهاي حجيم) رو تغذيه ميكنه ضعيف باشه، مسلما دچار مشكل ميشه و حرارت زيادي در اون سيمكشي بوجود امده و حتي ممكنه آتش بگيره.
    بالاتر بودن توان دينام نسبت به باطري مورد خوبيه اما نبايد خيلي زياد باشه چون اينجور كه شنيدم ميتونه در دراز مدت به قسمتهاي مختلف ماشين ( سيم كشي و مصرف كننده ها مثل لامپ و فن و پخش صوت و...) صدمه بزنه..يه چيزي مثل زياد شدن ولتاژ برق منازل كه ممكنه وسائل برقي رو بسوزونه.
    Last edited by camaro lt; 10-08-2012 at 14:07.

6. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

راستش من توی تهران و کرج که ماشین امریکایی زیادی هم هست نمونه های فن برقی زیاد دیدم که رو ماشین سوار بوده و البته قطعا دمای هوا خیلی موثر هست.از جمله فن برقی 206 و 405 و دوو .و خودم هم به این قضیه شک داشتم تا چند ماه پیش که یه بیوک سنچوری با موتور 454 که تازه بازسازی شده بود رو دیدم که از تمیزیش هر چی بگم کمه و وقتی با صاحبش که مکانیک هم بود صحبت کردم میگفت که ماشین با خرید و بازسازی و رینگهای اسپرت جدید حدود 30 میلیون دراومده و موقع بازدید ماشین متوجه فن های برقی 405 روی ماشینش شدم و برام خیلی جالب بود که صاحب ماشین خیلی راضی هم بود و البته ماشین چیزهای جالبی هم داشت از جمله هدرز و موتور ابکاری شده و..... البته من هم باید نصب کنم و نتیجه رو ببینم.

8. 2 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

نصب فن برقي موردي نداره اگر براي خنك كردن اضافي باشه( در صورتي كه مكمل پروانه اصلي باشه و نه جايگزين اون) اما فقط اينكه روي توانايي اون فنها تكيه كنيم زياد جور در نمياد. من هم براي كامارو دوتا فن پژو گذاشته بودم و تنها مشكلم ضعيف بودن دينام بود كه مرتبا كم مياورد و البته دينام آمپر بالا هم گير آوردم اما ديگه ماشين رو فروخته بودم.
    احتمالا با توجه به وضعيت آب و هوايي و مقدار تواني كه بايد از موتور گرفت ميشه نوع فنها رو انتخاب كرد و البته اگر بتونين به صورتي يه رادياتور آلومينيومي تعبيه كنين كارايي خيلي بالاتر ميره.

10. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

اتفاقا مدتی هم به دنبال رادیاتور الومینیومی برای نوا میگشتم ولی به جز رادیاتور 405 که جای لوله هاش شبیه به هم بود مورد دیگری پیدا نکردم البته فکر کنم اون هم قدرت خنک کردن نوا رو نداشته باشه ولی باز هم اگه رادیاتور ماشینی رو سراغ داشتید که هم قوی باشه هم به نوا بخوره بفرمایید.

12. این کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

14. 2 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز رضا صادقی's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

سلام
    آقا علی ولی بچه های تهران و کرج که میان ماسل ها رو تقویت میکنن همه فن رو برقی میکنن و فن رو از روی موتور برا قدرت بیشتر موتور برمیدارن البته فن مخصوص استفاده میشه و بقول شما برق رو هم تقویت میکنن مثلا از کیت کامل MSD ایتفاده میکنن
    راستی بزودی منتظر خبر خیلی خوبی از من باشدی همگی منتظر سورپرایزم باشید
    خبری در راه است... !!!

Last edited by رضا صادقی; 10-08-2012 at 22:56.

16. 6 کاربر از رضا صادقی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amir_toos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    كنار بارگاه امام رضا (ع)

پيش فرض

ببخشید علی آقا در مورد دینام توضیح دادید گفتم یک سوال بپرسم
    من دنبال 120 آمپر بوش هستم( همینی که دوست عزیزمون گفت) آیا 120 آمپر برای یک پخش معمولی -دو عدد فن برقی-باتری 74 آمپر اشکالی نداره؟ از لحاظ اضافه بودن سوال میکنم! چون آمپر بالا باشه باتری رو خیلی بهتر شارژ میکنه و با توجه به اینکه سیم کشی آمریکایی هم ضخیم هست و برای آمپر بالا مناسبه مشکلی پیش نمیاد گفتم یک سوال هم از شما که استاد این کار هستید بپرسم که آیا این مورد درست هست یا نه! خیلی ممنون

18. این کاربر از amir_toos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    آقا علی ولی بچه های تهران و کرج که میان ماسل ها رو تقویت میکنن همه فن رو برقی میکنن..
    خب اين هم هست و من هم توي بعضي سايتهاي آمريكايي ديدم كه اين كار رو ميكنن اما نه براي استفاده روزمره و نه براي حركت در سطح شهر و توي ترافيك بخصوص توي هواي بسيار داغ جنوب..به احتمال زياد كولر هم ندارن و تنها از ماشينهاشون براي يه مدت كوتاه توي پيست يا درگ و اين جور جاها استفاده ميشه.به هر حال بايد تست كرد و ديد كه براي هر ماشيني توي هر وضعيتي چي پيش مياد. توي اهواز كه اصلا جواب نميده!!
    من دنبال 120 آمپر بوش هستم( همینی که دوست عزیزمون گفت) آیا 120 آمپر برای یک پخش معمولی -دو عدد فن برقی-باتری 74 آمپر اشکالی نداره؟
    در اين مورد اگر وسائل برقي روي ماشين آمپر زيادي بكشند و بقول معروف مصرف برق زيادي داشته باشيد، داشتن باطري قويتر و دينام با شارژ بيشتر لازمه. البته گاهي اوقات شارژ اضافي ميتونه به سيم كشي ماشين( اگر سيم كشي كهنه و فرسوده باشه) و به باطري ( شارژ زياد و شيرين شدن باطري و از بين رفتن اون) منجر بشه.
    من فكر ميكنم وسائل اضافي خاصي كه توان اضافي زيادي رو لازم دارن، بايد متناسب با نياز اون دستگاه ،يه سيم كشي مجزا از برق ماشين داشته باشن تا فشاري به مدارات اصلي ماشين و جعبه فيوز و كانكتها و ..وارد نشه.
    من دينام تا 100 آمپر رو ديدم كه روي انواع مدلها امريكايي نصب شده و خوب هم جواب داده اما بيشتر از اون رو ديگه نديدم..
    كلا بهترين كار آزمايش هست و بايد براي يه مدتي بصورت آزمايشي نصب كنين و ببينين وضعيت ماشين و كارايي اون و بقيه جرياناتش چي ميشه؟

20. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •