سلام
خبر سلامتی دوستان
من الان دقیقا یک ماهه تعطیلم .... حالا جای بدش اینجاست که تو این یک ماه هیچ کاری هم نکردم
ولی آدم دغدغه اش رو داره
وعده ی ما 30 ام جلوی دانشگاه پیام نور
سلام
خبر سلامتی دوستان
من الان دقیقا یک ماهه تعطیلم .... حالا جای بدش اینجاست که تو این یک ماه هیچ کاری هم نکردم
ولی آدم دغدغه اش رو داره
وعده ی ما 30 ام جلوی دانشگاه پیام نور
آقا جان بچه هاتون جواب منو بدين ببينم بازم حقمو خوردن يا نه![]()
نمره كل از جمع 10 نمره ي عملي و 10 نمره كتبي بدست مياد شما اون نمره ي عملي رو تقسيم بر 2 كنيد كه ميشه 10 و نمره ي تستي تون رو اگه ميانترم داره باهاش جمع كن اگه نداره ضرب در 10/7 كن بعد تقسيم بر 2 تا اون 10 نمره كتبي بدست بياد حالا با هم جمعشون كن تا نمره ي كل تون رو بدست بياريدآقا جان بچه هاتون جواب منو بدين ببينم بازم حقمو خوردن يا نه
نمره شما اگه ميانترم نداشته باشيد ميشه 18.66 اينا...
ميانترم نه ندارم يعني كلاس نداشت اصلا، فقط تو برنامه عملي بود كه اونو ميرفتم
تا حالا تاييد نشده غير عادي نيست؟ صبر كنم تاييد ميشه يا برم دانشگاه؟
خوب بايد بهتون ميانترم داده باشه.ميانترم نه ندارم يعني كلاس نداشت اصلا، فقط تو برنامه عملي بود كه اونو ميرفتم
تا حالا تاييد نشده غير عادي نيست؟ صبر كنم تاييد ميشه يا برم دانشگاه؟
نه غير عادي كه نيست تاييدش ميكنن. :دي
من که از انتخاب واحد جا موندم با این سایت کوفتی ... حالا کیب هست بدونه حذف و اضافه کیه ؟
حذف و اضافه از 6 اسفند تا 11 اسفند.
دوستان من تو کنکور 90 قبول شدم پیام نور و بهمن ماه رفتم ثبت نام کردم ولی چون 1درس پیش ام مونده بود ازم تعهد گرفتن که پاس کنم تا آخر بهمن وگرنه...منم نتونستم اون درس رو پاس کنم.حالا اسم من تو سایت گلستان هست و شماره دانشجویی و...
میخوام برای کنکور 91 ثبت نام کنم.حالا بزنم پیام نور قبول شم و از اینور شماره دانشجویی دارم و تو سایت گلستان هم پرونده دارم مشکلی پیش نمیاد؟چه باید بکنم؟
خواهشا راهنمایی کنید یکم نگرانم
من توی سیستم گلستان فعلا سه تا یوزر دارم! هیچ تداخلی هم با هم ندارن! اگه پیام نور امسال هم قبول بشم کلا میشه چهار تا!![]()
یعنی سه تا رشته رو با هم میخونی ؟
اگر من درسم تو پیام نور تموم کنم و یه رشته دیگه قبول بشم واحدهای مشترک رو دوباره باید امتحان بدم ؟ مثلا عمومی ها یا درس های مشترک دو رشته ؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)