این عکسم با FZ40 گرفتم با فتوشاپ یکم ادیتش کردم.
محتوای مخفی: عکس
این عکسم با FZ40 گرفتم با فتوشاپ یکم ادیتش کردم.
محتوای مخفی: عکس
ممنون ، لطف داریدبا سلام به نظرم عکس فوق العاده ای شده محمد جان خودم که عاشق این عکسای موشن بلر هستم و تاحالا که یه ساله عکاسی می کنم نتونستم یه دونه خوبشو محض رضای خدا بندازم.در کل عکس قبل ادیت هم خوب بود اما بعد ادیت کاملا یه عکس تبلیغاتی از پرشیا شده که می تونی بفروشی به ایران خودرو.
راستی ثابت ایستاده بودی شاتو زدی (یعنی داشتی می چرخیدی) یا تو وسیله دیگه درحال حرکت بودی؟
این جور عکسها رو "پانینگ" میگن ! برای ثبشون هم باید تمرین کنی ( بهتره که تو حالت زوم گرفته بشه تا واید چون که خطای دست کمتر میشه )
منم ثابت وایستاده بودم . چند نمونه از این پانینگها دارم ، رسیدم میذارم ..![]()
SONY HX100V
---------- Post added at 07:35 PM ---------- Previous post was at 07:31 PM ----------
SONY HX100V
بدون سه پایه وبدون هیچ دستکاری در نرم افزار
عکس اول رو باید از پایین میگرفتی طوری که لیولن تو کادر نباشه و فقط قطره تو عکس باشه لیوان کلا عکس رو خراب کردهSONY HX100V
عکس دوم هم ماه مات شده و احتمالا فکوس نبوده ، کادر هم خرابه ماه باید وسط باشه اطراف ماه هم اوور شده...
[QUOTE=mortal kombat 2008;6187314]دوربین : fuji film s1500
این عکس رو همین امروز به صورت سوپر ماکرو گرفتم.
[COLOR="Silver"]
زیباست ولی به نظر من اگه زاویه دیدتون رو میتونستید عوض کنید خیلی بهتر میشد
صدای ساحل
[/QUOTE]
فکر میکنم بهتره عکسهای این مدلی رو قسمت جلوی تصویر یعنی جایی که به دوربین نزدیکتره رو وضوح بدین و روی این قسمت فوکوس داشته باشین
موفق باشید
سلام دوستان. من خیلی اماتورم. این اولین عکسمه تو این سایت. خوشحال میشم با نظرات کارشناسانتون منو یاری کنید![]()
Last edited by *Alucard*; 20-07-2011 at 23:32. دليل: سایز و اندازه عکسها رو معقول در نظر بگیرید
خدایا با نام تو
با سلام
به شخصه بسیار خوسحالم که چینی نقد در تاپیک کم کم شکل گرفت تا دوستان کارهای خود رو در بوته نقد دیگران ببینند و در اصلاح کردن مشکلات و احیاناً نقص های کارشان اقدام کنند تا شاهد پیشرفت سریع در کارشون باشند. کار نقد با دست نوشته هایی که به عنوان نقد می نوشتم! دوباره کلید خورد تا باز هم شاهد نظرهای های خلاقانه از سمت دوستان باشیم. فقط یک نکته بسیار بسیار ظریف را در نقد رعایت کنید آن هم پرهیز از نقد جانب دارانه ست!!!
من عکسی رو در تاپیک قرار دادم . در پی آپلود این عکس هدفی رو دنبال می کردم، که خدارو شکر به هدفم هم رسیدم. هدف بررسی بازخورد برخی دوستان اهل فن!!! بود که جبهه و جانب را در کار لحاظ کرده بودند آن هم به خاطر نقد عکسهای آنها توسط شخص من که ظاهراً این عکس صحنه ی بسیار خوبی برای تاخت و تاز شان شده بود تا دلخوری چند هفته ای خود رو خالی کنند!!! آن هم به بهترین نحو ممکن.
غرض از این دست نوشته، توصیه ای است برادرانه: هیچ گاه در بوته تقد آنقدر فشار و تندی به خرج ندهیم که کار به شکستن چینی و بند زدن برسد.
امیدوارم که دوستان همین طور کاهای همدیگر رو به خوبی نقد کنند(البته به دور از هر گونه توهین!) و این روند در تاپیک ادامه داشته باشه.انشاالله.
از این به بعد هم دیگه دوستانی که از دست نقدهای من عاصی شده بودند، دیگه نقدی به اسم من نمی بینند و میتونن راحت به کارشون ادامه بدن.
از احسان عزیز هم به خاطر اظهار لطفش ممنونم.
یا حق.
حامد![]()
Last edited by NirvanaH; 20-07-2011 at 17:06.
عکس با نوکیا N8
ادیت شده با فتوشاپ.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)