تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 528 از 800 اولاول ... 28428478518524525526527528529530531532538578628 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,271 به 5,280 از 7992

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز

حـــــرفـه ای Dew Drop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من تازگی ها بعد از چند دقیقه که از پای کامپیوتر بلند میشم و به کیبورد و موس دست نمی زنم و ویندوز میره در حالت اسکرین سیور بعد از اینکه می خوام از این حالت درش بیارم و در واقع به موس یا کیبورد دست می زنم ازم پسورد ویندوز رو می خواد در حالی که قبلا اینجوری نبود.چجوری اینطور شده؟البته امکان خوبیه منتها می خوام بدونم چجوری فعال و غیر فعالش کنم.
    سلام
    احتمالا تو تب screen saver تو display properties گزينه password protect تيك خورده اس.

2. 3 کاربر از Dew Drop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Diff's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وقتی ویندوز رو عوض کردم و برنامه هارو ریختم ، آیکون موزیک ها به این شکل دراومدن ، حتی فایلهای flv هم آیکونشون همین شکل شد که جدا کردن flv از موزیک ها برام سخت شده . در ویندوز قبلیم این شکل رو داشتن الان هم میخوام همین شکل بشه ، میشه ؟

اگر بخوام اکانت جدید نسازم و اسم Administrator رو تغییر بدم میشه ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

وقتی ویندوز رو عوض کردم و برنامه هارو ریختم ، آیکون موزیک ها به این شکل دراومدن ، حتی فایلهای flv هم آیکونشون همین شکل شد که جدا کردن flv از موزیک ها برام سخت شده . در ویندوز قبلیم این شکل رو داشتن الان هم میخوام همین شکل بشه ، میشه ؟

سلام
    از قسمت tools بريد folder option>file type اونجا رو هر گزينهاي كه مي خوايد ايكونش تغيير كنه انتخاب كنيد وadvance رو انتخاب كنيد و ازchange icon ميتونيد ظاهر ايكونتون رو تغيير بديد.براي فايلهاي flv هم اگه flv player تون رو نصب كنيد و فايلهاتون رو با اون open with كنيد و اون تيكش رو بزنيد به احتمال زياد درست ميشه.

5. 3 کاربر از Dew Drop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Diff's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیر درست نشد . flv رو نصب دارم و حتی open with کردم و تیک هم زدم که همیشه با اون باز کنه ، با flv باز میکنه ولی آیکون هنوز اینه

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamadreza666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمینم آسمون پامم رو ابراس

پيش فرض

سلام من ویندوزمو عوض کردم موقع نصب کارت گرافیک این ارور رو میده:
    !setup was unable ... . check the progress log in your windows directory dor more details
    هم رو sp2 اینطوریه و هم روی sp3
    الان همه پنجره های کامپوترم کش میاد و فیلم رو با کیفیت افتضاح نشون میده !
    خواهشا زود جواب بدین چون کارم لنگه...
    سبز باشین!!!

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام من ویندوزمو عوض کردم موقع نصب کارت گرافیک این ارور رو میده:
    !setup was unable ... . check the progress log in your windows directory dor more details
    هم رو sp2 اینطوریه و هم روی sp3
    الان همه پنجره های کامپوترم کش میاد و فیلم رو با کیفیت افتضاح نشون میده !
    خواهشا زود جواب بدین چون کارم لنگه...
    سبز باشین!!!
    سلام

مشکلات کارت های گرافیک، تدوین و کپچر

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9. این کاربر از Dew Drop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

بله ميشه.
    به كنترل پنل برويد و سپس داخل پوشه ي Administrative tools بريد و روي Local security policy كليك كنيد/
    سپس از منوي درختي سمت چپ به local policies برويد و زير منوي Security option رو باز كنيد
    حال از سمت راست گزينه ي rename administrator account رو انتخاب و نامي كه ميخواهيد نمايش داده شود رو انتخاب كنيد

موفق باشيد.

11. 2 کاربر از joe_satriani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sajad_n90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام
    ممنون میشم من رو در این مورد راهنمایی کنید

hiberfil.sys 1g

pagefile.sys 10g

چند روز پیش یه دفعه نمی دونم چه برنامهای نصب کردم که این دو فایل تو درایو c من پیدا شد یکیش 10 گیگ حجم داره و کل درایوم رو اشغال کرده وقتی میخوام پاکشون کنم اخطار میده و میگه در حال استفاده هستن ولی من تمام برنامه ها رو میبندم .
    با رویندوز سون هم میام بالا و پاکشون میکنم و وقتی دوباره با اکس پی میام بدون اجرای هیچ برنامه ای خودشون ساخته میشن.
    هر چی هستن مربوط به فایل های ویندوز نیستن چون وقتی با سون پاکشون میکنم اکس پی راحت میاد بالا.
    ممنون

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

سلام
    ممنون میشم من رو در این مورد راهنمایی کنید

hiberfil.sys 1g

pagefile.sys 10g

چند روز پیش یه دفعه نمی دونم چه برنامهای نصب کردم که این دو فایل تو درایو c من پیدا شد یکیش 10 گیگ حجم داره و کل درایوم رو اشغال کرده وقتی میخوام پاکشون کنم اخطار میده و میگه در حال استفاده هستن ولی من تمام برنامه ها رو میبندم .
    با رویندوز سون هم میام بالا و پاکشون میکنم و وقتی دوباره با اکس پی میام بدون اجرای هیچ برنامه ای خودشون ساخته میشن.
    هر چی هستن مربوط به فایل های ویندوز نیستن چون وقتی با سون پاکشون میکنم اکس پی راحت میاد بالا.
    ممنون
    فايل pagefile مربوط به حافظه ي مجازي ميشه كه از هارد ديسكتون به حافظه ي مجازي مقداري رو اختصاص ميديد!
    با نرم افزاري كه نصب كرديد اين مقدار تبديل به يه مقدار نجومي شده مثه همين 10 گيگ
    حالا راهش اينه كه شما روي my computer كليك راست كنيد سپس گزينه ي properties رو انتخاب كنيد، سپس از قسمت performance دكمه ي setting رو انتخاب كنيدحال در پنجره ي ظاهر شده به تب advanced برويد و اون پايين در قسمت Virtual memory روي Change كليك كنيد، حال با انتخاب درايو C روي منوي Custom size رو انتخاب كنيدو از اون كادر پايين مقدار 1024 رو وارد كنيد.يعني يك گيگ حافظه مجازي داشته باشيد، يا كمتر كه دست خودتون هست سپس دكمه Set رو فشار بديد و OK كنيد همه پنجره ها رو و بيايد بيرون!

و اما براي اون فايل ديگه hibersys:
    اين فايل براي زماني هست كه شما از Hibernate ويندوز استفاده ميكنيد كه اتومات يه فضايي رو با توجه به ويندوز شما بهش اختصاص ميده، براي غير فعال كردن اون مسير زير رو بريد:

توي دسكتاپ كليك راست كنيد و گزينه ي properties رو انتخاب كنيد، سپس به تب screen saver برويد و گزينه ي Power رو انتخاب كنيد.
    حال در پنجره ظاهر شده به تب Hibernate برويد و تيك گزينه ي Enable Hibernation رو برداريد!

موفق باشيد.

14. 2 کاربر از joe_satriani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام
    احتمالا تو تب screen saver تو display properties گزينه password protect تيك خورده اس.
    این گزینه ای که گفتید در تب اسکرین سیور نبود
    settings رو هم که می زنم این پیام رو میده:

ضمنا من ویندوزم ایکس پی هست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •