تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 528 از 2376 اولاول ... 2842847851852452552652752852953053153253857862810281528 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,271 به 5,280 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

مربي استقلال اخراج نشده
    دستيار قلعه نويي در کنار حريف سايپا!

غيبت هاي مکرر اميد طيري در تمرينات استقلال تهران شائبه هايي را در خصوص اخراج او از اين تيم به وجود آورد.اما اين مربي نه تنها اخراج نشده،بلکه اين روزها حضوري فعال در کنار تيم کوروفچي حريف امروز سايپا دارد.

"به گزارش سرويس ورزشي برنا" از آنجا که دستيار قلعه نويي ارتباطات بسيار خوبي با عوامل فوتبال ازبکستان دارد،اين روزها در کنار کوروفچي است تا اين تيم مشکلي در تهران نداشته باشد.
    طيري ديروز هم در کنار اين تيم بود تا نتواند به تمرين استقلال بيايد.

مشاور قلعه نويي مدعي شد
    بايد خودم به زمين بروم!

نگراني اعضاي کادر فني استقلال از کسب نتايج ضعيف در مسابقات ليگ برتر تا آنجا ادامه داشت که مشاور امير قلعه نويي مدعي شد براي اصلاح شرايط فعلي بايد به زمين برود!

"به گزارش سرويس ورزشي برنا" رضا رجبي مشاور امير قلعه نويي اين روزها حضوري فعال در تمرينات استقلال دارد.او معمولاً از نخستين دقايق سرتمرين درکنار زمين حاضر مي شود و عملکرد بازيکنان را به دقت زير نظر مي گيرد.
    گويا در يکي از تمرينات استقلال در روزهاي اخير او مدعي شد که عملکرد تعدادي از بازيکنان آنقدر ضعيف بوده که او بايد دوباره به ميادين فوتبال برگردد.
    شاهدان اين ماجرا مدعي هستند که اين بيان رجبي کاملاً جدي بوده تا مشخص شود مشاور قلعه نويي از شرايط استقلال راضي نيست.
    شايان ذکر است که رجبي بيش از 15 سال است که کفش هاي ورزشي را آويزان کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

در گفت و گو با فارس

قلعه نويي: برخي پيشكسوتان تيشه به ريشه استقلال مي‌زنند

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: برخي پيشكسوتان با مصاحبه هاي خود تيشه به ريشه استقلال مي زنند.

امير قلعه نويي در گفت و گو با خبرنگار فارس، اظهار داشت: سعي كرديم در هفته بحث رواني با بازيكنان داشته باشيم. اگر فشاري هست، روي من است. تيم ما آماده شده است. مصدوم نداشته و فقط اكبرپور را به دليل محروميت نداريم.
    وي درباره استقلال اهواز عنوان كرد:‌ آنها از تيم هاي خوب ليگ هستند كه مربي خوبي هم دارند؛ اما فقط به سه امتياز فكر مي كنيم.
    سرمربي آبي پوشان در پاسخ به اينكه چرا تيم هاي تهراني در فصل جاري نتايج قابل توجه اي كسب نكرده اند، اظهار داشت: شروع ليگ همينطوري است. تيم هاي بزرگ هم همين حالت را دارند. ميلان در ايتاليا اوضاع خوبي ندارد يا منچستر كه هميشه با فرگوسن قهرمان نمي شود. اينها قشنگي فوتبال است.
    قلعه نويي ادامه داد: به نظرم جابجايي هايي در فوتبال تهران شد كه با مطالعه نبود. همين باعث شده تيم هاي تهراني خوب نتيجه نگيرند.
    سرمربي آبي پوشان در مورد اينكه سعي دارد استقلال را از اين شرايط خارج كند، عنوان كرد: كمي دغدغه مالي داريم. شنيدم پرسپوليس اوضاع خوبي از اين بابت دارد. سعي مي كنم تيم را جمع كنم. در بازي هاي گذشته خوب بازي كرديم؛ اما خوب نتيجه نگرفتيم. اين تيم را در هفته هاي آينده مي توان به راحتي از اين شرايط خارج كرد.
    قلعه نويي درباره مصاحبه بعضي پيشكسوتان استقلال عليه اين تيم، گفت: آنها با اين كار شرايط را بدتر مي كنند و به جاي كمك به ما، اوضاع را خراب تر مي كنند. مردم اين مسائل را به خوبي متوجه مي شوند. فكر مي كنم اگر سه ماه بگذرد، نه تنها انتقاد نمي كنند؛ بلكه سكوت مي كنند.
    اين مربي در اين باره كه گفته مي شود در اين شرايط فقط خود او مي تواند به اين تيم كمك كند، تصريح كرد: از اينكه بعضي ها چنين اعتقادي به من دارند، ممنون هستم. كارنامه من مشخص است. پرافتخارترين مربي هستم و چون توكلم به خدا بوده موفق بوده ام. همين حالا هم مي گويم استقلال را قهرمان مي كنم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

قلعه نويي دست به کار مي شود
    آغاز پروسه تغييرات در استقلال

ميان معدود تماشاگراني که روز گذشته (سه شنبه) در زمين شماره 2 آزادي تمرين پسران آبي پوش را تماشا مي کردند زمزمه هايي مبني بر آغاز تغييرات از سوي قلعه نويي در مجموعه تحت هدايتش به گوش مي رسيد که غيبت هاي مکرر يکي از دستياران "امير" نيز بر آن زمزمه ها رنگ واقعيت مي بخشيد.

سرويس ورزشي برنا
    اميد طيري يکي از دستياران امير قلعه نويي غايب تمرين روز گذشته استقلالي ها بود تا اين شايعه که قلعه نويي با هدف خلوت کردن اطراف خود در آستانه کنار گذاشتن اين فرد قرار دارد به حقيقت نزديک شود.
    "طيري" که ورودش به محدوده فني استقلال در ابتداي فصل با اعتراضاتي همراه بود و قلعه نويي به دفعات به خاطر اين انتخاب عجيب مورد شماتت برخي پيشکسوتان استقلال و گروهي از کارشناسان قرار گرفته بود،شايد دم دست ترين نيرويي باشد که "امير" با حذف آن از شيرواني داغ استقلال، پروسه تغييرات را کليد بزند؛ هرچند قلعه نويي حذف طيري را تائيد نمي کند.
    قلعه نويي به خبرنگار ورزشي برنا مي گويد: "نه، اخراجي در کار نيست. امروز نيامده است، کاري برايش پيش آمده و ..."
    سرمربي استقلال در شرايطي به مشکلات شخصي طيري به عنوان دلايل غيبت وي اشاره مي کرد که چند قدم آن طرف تر يعني در زمين شماره يک ورزشگاه آزادي طيري تماشاگر تمرين کوروفچي ازبکستان بود و با اطرافيان اين تيم خوش و بش مي کرد!

تغييراتي که امير قصد دارد طي يک پروسه 10 روزه در تيمش ايجاد کند بي ارتباط با آخرين جلسه وي با مدير عامل استقلال نيست. يک منبع آگاه در اين باره مي گويد: "قلعه نويي با اضافه کردن عليرضا مرزبان به نفرات اطراف خود خواسته مديران استقلال را اجابت کرد."
    بايد چند روزي منتظر ماند و ديد دامنه تغييرات مورد نظر قلعه نويي تا کجا گسترش مي يابد و شايعات اطراف استقلال چه زمان تحقق مي يابند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

سعيد مراغچيان:
    توجه بيش از حد مطبوعات به استقلال باعث افت تيم مي شود

هافبك اسبق تيم فوتبال استقلال تهران گفت: توجه بيش از حد مطبوعات به استقلال، باعث برهم زدن آرامش اين تيم و افت محسوس استقلال خواهد شد.

سعيد مراغچيان، هافبك اسبق تيم فوتبال استقلال تهران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: استقلال و پرسپوليس از گذشته با حواشي زيادي روبرو بوده اند اما متأسفانه در سال جاري اين حواشي بيشتر شده است و در حال ضربه زدن به استقلال است.

وي ادامه داد: در حال حاضر قلعه نوعي و دستيارانش بيشترين نقش را در به آرامش رساندن تيم دارند زيرا بعد از باخت بازيكنان به روحيه سرمربي تيم توجه دارند.

وي تصريح كرد: حضور يك دروازه بان و يك گلزن تمام عيار مي تواند به وضعيت استقلال كمك زيادي كند زيرا دروازه بان و مهاجمان استقلال از عملكرد نامناسب خود احساس خطر نمي كنند.

مراغچيان در پايان استفاده از فكر و انديشه پيشكسوتان را براي موفقيت استقلال ضروري دانست و افزود: پيشكسوتان با راهنمايي هاي خود مي توانند استقلال را به سال حال آرامش برسانند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

استقلال نا اميد نيست
    خسرو حيدري:
    به سه امتياز پنج‌شنبه نياز داريم

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
    سرويس: ورزشي - فوتبال

خسرو حيدري گفت: استقلال تيم نااميدي نيست.

بازيكن تيم فوتبال استقلال تهران در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: بايد به آينده اميدوار باشيم، درست است كه شرايط دشواري را پشت سر گذاشته و زيرفشار انتقاد قرار داريم اما، استقلال كم اميد نيست و بي‌ترديد در بازي‌هاي آينده ناكامي‌ها را جبران مي‌كنيم.

وي افزود: در بازي مقابل صباباتري بازي برابري را با حريف انجام داديم اما، فضاي ورزشگاه و اشتباهات داوري سبب شد تا بازيكنان دچار استرس شوند.

حيدري درباره ديدار مقابل استقلال اهواز گفت: استقلال اهواز تيم خوبي است، سرمربي اين تيم اكبر ميثاقيان نيز يك مربي كاربلد است كه مي‌داند در بازي‌هاي بزرگ تيم را چگونه هدايت كند اما، اطمينان داشته باشيد كه در بازي روز پنج‌شنبه تنها با هدف پيروزي به ميدان مي‌رويم.

وي افزود: به سه امتياز بازي مقابل استقلال اهواز نياز داريم و بي‌ترديد تمام تلاش‌مان را خواهيم كرد تا سه امتياز بازي را بدست آوريم، بي‌ترديد جايگاه هفدهمي برازنده استقلال نيست.

حيدري تصريح كرد: واقعا در بعضي از بازي‌ها شكست حق استقلال نبود اما، قدر فرصت‌ها را ندانستيم و مغلوب شديم. معتقدم كه استقلال با ادامه بازي‌هاي ليگ و رسيدن به هماهنگي ميان نفرات شرايط بهتري پيدا مي‌كند.

حيدري درباره هماهنگي‌اش با ساير بازيكنان نيز گفت: من تمام تلاشم را انجام مي‌دهم و تصور مي‌كنم اين هماهنگي در حال شكل‌گيري است. با اين حال من تازه به استقلال تهران آمده‌ام و طبيعي است كه براي هماهنگي صد درصد با بازيكنان نياز به زمان دارم.

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

بازی با استقلال اهواز فرداست ؟؟؟
    چه ساعتی ؟؟؟؟ نه و نیم شب یا هشت و نیم ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

مربي بدنساز تيم فوتبال استقلال
    ناكامي استقلال ربطي به بدنسازي ندارد
    مربي بدنساز تيم فوتبال استقلال گفت: بازيكنان استقلال از نظر بدني مشكلي ندارند و ناكامي اين تيم به بدنسازي مربوط نمي شود.
    بازيكنان مربوط نمي شود.

وي ادامه داد: در تمامي بازي ها بازيكنان تا دقيقه نود آماده بودند و بازي هجومي به نمايش گذاشتند و بعضي از بازيكنان استقلال از حد استاندارد نيز بالاتر هستند و جزء آماده ترين بازيكنان ليگ مي باشند.

خداداد خاطر نشان كرد: مشكل استقلال به دليل فشار و استرس بيش از اندازه در بازي هاي گذشته است.
    اشكان نامداري:
    رقيب مناسبي براي طالب لو هستم

دروزاه بان دوم تيم فوتبال استقلال تهران گفت: برخلاف نظر برخي از منتقدان كه معتقدند طالب لو در استقلال رقيب مناسبي ندارد و احساس خطر نمي كند، رقيب مناسبي براي طالب لو هستم.

اشكان نامداري، دروازه بان تيم فوتبال استقلال تهران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: خوشبختانه از ابتداي فصل تاكنون تمرينات مناسبي داشتم و رضايت بابازاده و قلعه نوعي را بدست آورده ام.

وي ادامه داد: هر بازي كه درون دروازه استقلال قرار گرفته ام، عملكرد قابل توجه داشته ام و سعي كردم اعتماد مربيان را به خود جلب كنم.

وي تصريح كرد: عملكرد طالب لو در چند هفته اخير مناسب بوده و تنها انتقادهاي مطبوعات و خستگي ناشي از بازي هاي ملي كمي روحيه وي را پائين آورده است.

نامداري در مورد بازي استقلال اهواز گفت: استقلال اهواز يكي از تيم هاي متحول شده ليگ است و در مقابل ما انگيزه فراواني دارد.

وي تصريح كرد: اميدوارم هواداران استقلال تا دقايق پاياني بازي دست از تشويق برندارند و تيم را يكپارچه حمايت كنند.
    مهدي امير آبادي:
    استقلال اهواز پل عبور از ناکامي است

مدافع هافبک تيم فوتبال استقلال تهران گفت: پيروزي مقابل استقلال اهواز مي تواند پلي براي عبور از ناکامي استقلال باشد.

مهدي امير آبادي با بيان اين مطلب به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: بازي مقابل استقلال اهواز از اهميت بالايي برخوردار است چرا که ما بايد با يک پيروزي دوباره به شرايط مناسب برسيم و از بحران خارج شويم.

وي افزود: تيم استقلال اهواز هميشه يکي از تيم هاي مطرح ليگ برتر بوده و در مقابل استقلال نيز بازي هاي خوبي به نمايش مي گذارد اما اميدوارم بتوانيم سه امتياز اين ديدار را کسب کنيم.

وي اضافه کرد: استقلال هنوز هم يکي از شانس هاي قهرماني است چرا که در ابتداي راه ليگ برتر هستيم و تا پايان مسابقات فرصت کافي براي جبران نتايج اخير را داريم
    هفته هفتم ليگ برتر فوتبال
    برادركشي در تهران

** استقلال تهران - استقلال اهواز (ورزشگاه آزادي - ساعت 21 و 30 دقيقه)

حسن ختام هفته هفتم يك ديدار بي‌نهايت حساس است. بي‌ترديد تماشاگران استقلال تهران ديگر حتي براي از دست دادن يك امتياز هم تحمل ندارند، بنابراين از برداران اهوازي هر سه امتياز را مي‌خواهند اما، استقلال اهواز نشان داده است كه حتي در بدترين روزهايش نيز حريف آساني براي استقلال تهران نبوده است و اكنون كه اكبر ميثاقيان بر روي نيمكت اين تيم است بي‌ترديد كار قلعه‌نويي دشوارتر خواهد بود.

اكنون استقلالي‌ها زماني كه جايگاه تيم خود را در رده هفدهم جدول با چهار امتياز ديده و همتاي اهوازي را با شش امتياز در رده دوازدهم مي‌بينند، آرزو و انگيزه بيشتر پيدا مي‌كنند تا تيم‌شان با كسب سه امتياز بازي حداقل از جمع فانوس بدستان ليگ هفتم خارج شوند.

بي‌ترديد در فاصله دو بازي مانده تا داربي بزرگ، آبي‌پوشان تهران تنها سه امتياز را مي‌خواهند هر چند كه به سخاوت برادران اهوازي در اين بازي اميدي ندارند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

میثاقیان در گفتگو با مهر:
    تلاش می کنیم بازنده نباشیم/ به نتایج و جایگاه استقلال توجه نمی کنم
    سرمربی تیم فوتبال استقلال اهواز گفت: نمی گویم که استقلال را در تهران شکست می دهیم اما تلاش می کنیم در مصاف با این تیم بازنده از زمین خارج نشویم.

اکبرمیثاقیان در گفتگو با خبرنگار مهر، پیرامون بازی تیم فوتبال استقلال اهواز مقابل استقلال تهران گفت: این یکی از سخت ترین بازیهای ماست. ادعا نمی کنم که در این بازی صددرصد پیروز می شویم اما تلاش می کنیم در مقابل استقلال آنهم در ورزشگاه آزادی بازنده نباشیم .

وی در ادامه از مشکلات تیم فوتبال استقلال اهواز یاد کرد و گفت: همانطور که می دانید من از ابتدای فصل سرمربی استقلال اهواز نبودم و با گذشت دو هفته از آغاز مسابقات به این تیم آمدم. همین مسئله کارم را دشوار کرده است چرا که تیم را خودم نبستم و با تمرینات من بازیکنان برای فصل جدید آماده نشدند.

میثاقیان با اشاره به رشد تیم فوتبال استقلال اهواز، افزود: تیم استقلال اهواز مشکلات زیادی دارد که مهمترین آن نداشتن بازیکنان تخصصی در میانه میدان و خط دفاعی است. تیم خوب بسته نشده است. در بعضی پست‌ها چند بازیکن داریم ودر برخی از مناطق با کمبود مواجه‌ایم. از سوی دیگر تیم بدنسازی خوبی نداشته است ومن ناچارم در کوران مسابقات تیم را از این حیث آماده کنم. هوای اهواز گرم است و نمی توان به بازیکنان فشار بدنی آورد به همین خاطر باید به مرور در جریان بازیهای لیگ کم کم بدن بازیکنان را به شرایط ایده ال برسانیم.

سرمربی تیم فوتبال استقلال در ادامه از اهمیت و دشواری بازی مقابل استقلال تهران گفت و افزود: بدون شک هر تیمی که بهتر بازی کند برنده از زمین خارج می شود. من کاری به استقلال ندارم و اینکه در هفته‌های گذشته چه نتایجی گرفته و چه جایگاهی در جدول رده بندی لیگ دارد. نگاه من به تیم استقلال اهواز است و اینکه تیمم بتواند در ورزشگاه آزادی نتیجه لازم را کسب کند.

وی در خاتمه تصریح کرد: برای ساختن تیم استقلال اهواز کار سختی پیش رو دارم، خیلی سخت‌تر از تیم‌های دیگری که در آنها مربیگری کرده ام. به عقیده من کار در هر تیمی سختی خاص خود را دارد در یک تیم بیشتر و در تیمی دیگر کمتر. در نهایت آنچه مهم است نتیجه و برآیند تیم است که امیدوارم در استقلال اهواز مثبت باشد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

عليرضا منصوريان: در شرايط فعلي بايد از قلعه نويي حمايت كرد / استقلال با يك پيروزي به شرايط ايده آل مي رسد
    طي هفته گذشته صحبت‌هاي زيادي پيرامون جانشيني امير قلعه نوعي در استقلال شنيده و حتي گزينه‌هايي هم براي آن معرفي شد كه عليرضا منصوريان يكي از اصلي‌ترين آنها بود.

هافبك سابق تيم فوتبال استقلال و رئيس فعلي آكادمي اين باشگاه در گفت و گو با خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)‌ اظهار داشت: "‌متاسفانه نمي‌دانم بعضي از رسانه‌ها بر چه اساس و معياري از قول من مطالبي را مي‌نويسند، در حالي كه من با هيچ رسانه اي حرف نزده‌ام."

وي در ادامه گفت: "‌استقلال در حال حاضر به آرامش نياز دارد و مطمئنم با اين بازيكنان خوبي كه در اختيار دارد دوباره به رده‌هاي بالاي جدول مي رسد. آنها نياز به يك پيروزي دارند كه اميدوارم در بازي فردا رخ دهد.ضمن آنكه با توجه به حساسيت بازيها و همچنين تلاش تمام تيم ها ، در شرايط فعلي بايد از قلعه نويي حمايت كرد .اين مربي قطعاً مي تواند استقلال را به شرايط ايده آل برساند."

منصوريان در پايان گفت: "در حال حاضر تمام تمركزم بر روي تيم هاي پايه استقلال است و مي‌خواهيم با تلاش تمامي اعضاي اين تيم ها و مسئولان باشگاه، آينده بسيار خوبي را به لحاظ پشتوانه سازي براي استقلال در پيش بگيريم."
    صحبت‌هاي كادر فني با طالب‌لو
    تيم فوتبال استقلال تهران در 5 بازي خود 6 گل دريافت كرده كه آمار خوبي براي آبي پوشان نيست.

به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، مربيان استقلال و به خصوص حميد بابازاده بعد از بازي با صباباتري صحبت‌هاي زيادي را با وحيد طالب لو انجام داده و متذكر شدند كه در خيلي ازاين گل ها مقصر نبوده است.

كادر فني روي ضربات راه دوري كه توسط بازيكنان حريف زده مي شود نكاتي را به گلر اول تيمشان گوشزد كردند.

بابازاده: باخت صبا را فراموش كرديم/ وحيد اشتباه حركتي نداشته است

"تمرينات خوبي را در هفته گذشته پشت سر گذاشتيم و بازيكنان از هر نظر آماده بازي با استقلال اهواز هستند."

وحيد بابازاده مربي گلرها استقلال در گفت و گو با گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا) با بيان مطلب فوق اظهار داشت: "تمام تلاش كادر فني در هفته گذشته غير از برطرف كردن نقاط ضعف اين بود كه بازيكنان ساخت مقابل صباباتري را فراموش كنند."

وي در خصوص گلهايي كه استقلال دريافت كرده، افزود: "گل اول كه روي شوت سنگين شيث به دست آمد مهار نشدني نبود، اما گل دوم شايد از وحيد انتظار نمي‌رفت كه آن را دريافت كند، ولي يك شوت ناگهاني بود كه حتي اكبرپور و كوشكي هم با قرار گرفتن در مسير توپ زاويه ديد وحيد را تنگ تر كردند."

مربي گلرهاي استقلال در پاسخ به اين سوال كه آيا استقلال مشكل بدني دارد گفت:‌ "اين مساله در حيطه وظايف من نيست، اما واقعيت اين است كه ما تمرينات بدنسازي خوبي را انجام داديم و مشكل ما در بازي صبا روحي رواني بود نه بدني."

بابازاده در پايان گفت: "وحيد طالب‌لو از بازي‌هاي جام حذفي تا لاان هيچ اشتباه حركتي نداشته، اما گل‌هايي دريافت كرده كه شايد بزرگ‌ترين دروازه‌بان‌هاي دنيا هم آن را دريافت كنند. به عنوان مثال كاسياس در بازي چند شب قبل رئال مادريد توپ‌هايي را نگرفت كه از او بسيار بعيد بود."
    Last edited by bayern; 17-09-2008 at 11:53.

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مر30 بایرن ترکوندی...
    امیدوارم وضع تیم بهتر بشه بخصوص با اومدن این مرزبان...
    تو این بازی سیاوش اکبرپورد را نداریم این سیاوش انگار نمیخواد ادم بشه!

دوستانی هم که پیشبینی نکردند فراموش نکنند تا 30 دقیقه قبل از بازی می تونند پیشبینی کنند...
    لیست کسانی که تا حالا شرکت کردند اگه کسی پیشبینی کرده و اسمش نیست بگه تا اسمش را بذارم...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •