تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 528 از 870 اولاول ... 28428478518524525526527528529530531532538578628 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,271 به 5,280 از 8692

نام تاپيک: كلوپ 5700

آخر فروم باز meshkiposh2200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Nesfe Jahan

پيش فرض

با تبریک سال نو به همه ی 5700 داران عزیز .این مد پانورما در قسمت دوربین چی هست ؟یک بار که باهاش عکس میگیریم یک نوار وسط صفحه میاید و یک فلش نمیدونم اینا مال چی هست

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

این پانوراما همون عکسبرداری با زاویه 360 درجه خودمون هست ....
    شما وقتی دوربین در حالت پانوراما قرار بدین وقتی اولین عکس رو بندازین میتونید دوربین رو کمی بطرف راست یا چپ حرکت بدین و عکس بعدی رو بندازین و همونطور تا سومین و چهارمین عکس ....
    وقتی عکسبرداریتون تموم شد گوشی یه عکس 360 درجه بهتون میده

اگه نباشه جاش خالی می مونه KING OF SPEED's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کلانشهر اهواز...!

پيش فرض

با سلام خدمت دوستانی که گوشی 5700 فارسی دارند یعنی از وقتی گوشی رو خریدند گوشی فارسی بوده
    حالا از شما می خواهم که فایلی که در این آدرس وجود داره رو آپلود کنید زیاد حجم نداره با تشکر
    z:\resource\multitap
    سعی کنید اگه فایلی با نام PtiFarsi.rsc پیدا کردین بزارین
    بفرما:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینو اضافه کن:

2s h a r e d

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

سلام ممل جون سال نو مبارک!خبر سلامتی !!!والله مثلا خداحافظی کردم ولی عملا هر جا که به اینترنت دسترسی پیدا کنم اول میام پی 30 ورلد!!!علی خان (mr.k2) هم که اصلا تحویلمون نگرفت!!!حتی نگفتمون سال نو مبارک که حداقل به دلمون نمونه!!!حالا ما بهش میگیم سال نو مبارک تا شاید موجود روی زمین حسابمون کرد!!!!!!!!!!دی:!!

سلام امین خان ..چاکریم ...
    بابا چرا به دل میگیری...

من انوروز خونه خودمون نبودم ... گفتم این چند تا رو جواب بدم و بعد بیام سراغ این پست ..
    به دل نگیر ...

سال نوت مبارک ...
    قربانت .. علی

بای

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

دوست خوبم ممنون مه به سوال های من جواب میدی..من این کار را هم انجام دادم..و گوشی بالا امد..اما پیغام خاصی بهم نداد..ایا باید..پیغام خاصی بدهد..؟؟چون من ابتدا دکمه ستاره..3..و سبز را گرفتم ..وبعد گوشی را روشن کردم..تا کامل روشن شد و هیچ پیغامی نداد.. حتی جندین بار امتحان کردم..ولی هیچ پیغامی نمیده..فکر کنم این روش مربوط به گوشی های قدیمی نوکیا باشه نه این گوشی!!! و همچنان مشکل من در نصب برنامه ها هست...اخه چرا اینجور شده..من قبلا هم چند ماه پیش این کار را کردم..ولی بعد برنامه ها نصب میشد و این مشکل نبود...ایا باید گوشی را بدم بیرون فلاش کنند!!!...تو را خدا کمکم کن..نمیخوام گوشی را بدم بیرون که پدرش در بیاد!!!

وقتی تاریخ روی سال 2008 هست پیغام زیر را میدهد:
    EXPIRE CERTIFICATE

وقتی تاریخ را به سال 2007 برمیگردنم..پیغام زیر میاد:

CERTIFICATE MAY NOT YET BE VALID.EXPIRE OR PHONE`S DATE SETTING MAY BY INCORECT

شما احتمالا اشتباه زدی و یا کامل دکمه ها رو نگرفتی .. من خودم چندیدن بار این روش رو امتحان کردم و شده ...

شما دکمه روشن کرده + سبز + 3 + * رو بگیر با هم تا لحظه آخر ...

بعدش باید صفحه ای که برای تنظیم تاریخ .. ساعت ..کشور ..و ... هست باز بشه که یعنی گوشی کاملا فرمت شده ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

سلام علی جان!در جواب اون دوستمون باید بگم که برای این نوع ریست باید چندین بار امتحان کنی تا بالاخره بگیره!!من که اینجوری ریستش میکنم!!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

سلام علی جان!در جواب اون دوستمون باید بگم که برای این نوع ریست باید چندین بار امتحان کنی تا بالاخره بگیره!!من که اینجوری ریستش میکنم!!!

درسته این روش به خاطر اینکه باید 4 تا دکمه رو بگیری ممکنه نشه و چند بار مجبور بشی امتحان کنید ...

آخر فروم باز meshkiposh2200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Nesfe Jahan

پيش فرض

این پانوراما همون عکسبرداری با زاویه 360 درجه خودمون هست ....
    شما وقتی دوربین در حالت پانوراما قرار بدین وقتی اولین عکس رو بندازین میتونید دوربین رو کمی بطرف راست یا چپ حرکت بدین و عکس بعدی رو بندازین و همونطور تا سومین و چهارمین عکس ....
    وقتی عکسبرداریتون تموم شد گوشی یه عکس 360 درجه بهتون میده
    و تعدادش عکسها در یک بار چند عکس چون مال من 2 تا که میگیرم عکس را نشون میده البته فک نکنم 360 درجه باشه جایی اپشن نداره این حالت پانورما

اگه نباشه جاش خالی می مونه rammmy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    IsFaHaN

پيش فرض

درسته این روش به خاطر اینکه باید 4 تا دکمه رو بگیری ممکنه نشه و چند بار مجبور بشی امتحان کنید ...

دوست عزیز..MR.K2 ممنون از راهنمایی شما..بلاخره مشکل من حل شد...اما ئر نصب یکی از نرم افزارها به نام VOICE INBOX (منشی تلفنی) ...یک پیغام خاص میدهد که تا به حال ندیدم..البته خود نرم افزار نصب میشود ولی کرک ان ایم پیغام را میدهد..ملاحضه بفرمایید:

UNABLE TO INSTALL CONSTRAINED BY THE CERTIFICATE

..میخواستم بدونم این پیغام به خاطر چی هست!!!

ممنون میشم بازم من را راهنمایی کنید!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه KING OF SPEED's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کلانشهر اهواز...!

پيش فرض

با تبریک سال نو به همه ی 5700 داران عزیز .این مد پانورما در قسمت دوربین چی هست ؟یک بار که باهاش عکس میگیریم یک نوار وسط صفحه میاید و یک فلش نمیدونم اینا مال چی هست
    و تعدادش عکسها در یک بار چند عکس چون مال من 2 تا که میگیرم عکس را نشون میده البته فک نکنم 360 درجه باشه جایی اپشن نداره این حالت پانورما
    عکسبرداری در مد پانورما به این شکل هست که اول از قسمت گزینه های دوربین پانورما را فعال کرده و یکبار کلید عکسبرداری رو فشار میدیم بعد باسرعت آروم یه دور 360 درجه ای میزنیم بعد دوباره کلید عکسبرداری رو فشارمیدیم ...حالا تو گالری یه عکس دراز هست که برای دیدن باید روش zoom کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •