تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 528 از 616 اولاول ... 28428478518524525526527528529530531532538578 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,271 به 5,280 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

تو دفترچه گفته بود اونایی که از معافیت تحصیلی استفاده می کنند بایستی برن خدمت و بعدش کنکور می تونن بدن.
    بله به نظر منم شرکت کردن مشکلی نداره. منتهی گیر من روی این ثبت نام بعد از احیانا در صورت قبولی هست. یعنی شمایی که از معافیت تحصیلی استفاده کردید اگر موقعی که نتیجه تون مشخص شد که قبول شدین همون موقع انصراف می دادین و فرداش میرفتید نظام وظیفه مشکلی نبود برای صادر کردن گواهی برای معافیت تحصیلی. گیر نمی داد به اینکه کی بایستی انصراف می دادی؟
    باید اطلاعات دقیق تر رو از مسئولین ذی ربط (از جمله مسئول نظام وظیفه دانشگاهشون + سایت نظام وظیفه) بپرسه. در کل درستش اینه که بعد از قبولی انصراف بده.

2. 2 کاربر از Nocturne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه omidsarab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض

سلام ما كه از اين تايپيك معافيتمون رو گرفتيم با اينكه يه سال شب و روزمون شده بود استرس و قوانين رو خوندن و ....
    گفتم يه سري هم به يار قديمي بزنيم يعني بحث معافيت و سربازي و ....
    من كه با اين تايپيك خاطره دارم فك كنم تا صفحه 500 همشو خوندم ولي واقعا بچه هاي اينجا خيلي زحمت مي كشن دست همشون درد نكنه منو كه خيلي راهنمايي كردن ...

4. این کاربر از omidsarab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

تو دفترچه گفته بود اونایی که از معافیت تحصیلی استفاده می کنند بایستی برن خدمت و بعدش کنکور می تونن بدن.
    بله به نظر منم شرکت کردن مشکلی نداره. منتهی گیر من روی این ثبت نام بعد از احیانا در صورت قبولی هست. یعنی شمایی که از معافیت تحصیلی استفاده کردید اگر موقعی که نتیجه تون مشخص شد که قبول شدین همون موقع انصراف می دادین و فرداش میرفتید نظام وظیفه مشکلی نبود برای صادر کردن گواهی برای معافیت تحصیلی. گیر نمی داد به اینکه کی بایستی انصراف می دادی؟
    لینک زیر رو ببینین:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این قسمتش:

14 دانشجويان انصرافي در صورتي كه در سقف سنوات مجاز تحصيل انصراف داده و همچنين از تاريخ انصراف آنان در دانشگاه و رشته قبلي تا زمان پذيرش در دانشگاه و رشته جديد بيش از يك سال سپري نشده باشد .
    تا یک سال بعد از انصراف وقت داری حالا چه بعد از کنکور چه قبلش

6. این کاربر از timsar jackson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohsen137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

من متولد 72/12/21 هستم.سال دومه که کنکور میدم.رشته ام هم ریاضیه.ایا حتما باید تابستون برم اموزشی یا میتونم نرم و اضاف بخورم؟اگه نرم میتونم برم دانشگاه یا نه؟دوستان لطفا جواب بدید خیلی فکرمو مشغول کرده

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

من متولد 72/12/21 هستم.سال دومه که کنکور میدم.رشته ام هم ریاضیه.ایا حتما باید تابستون برم اموزشی یا میتونم نرم و اضاف بخورم؟اگه نرم میتونم برم دانشگاه یا نه؟دوستان لطفا جواب بدید خیلی فکرمو مشغول کرده

باید دفترچه بفرستین و برید سربازی
    اگه نرین غیبت میخورین و به هیچ وجه نمیتونین برین دانشگاه

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

من هم که متولد 26/8/72 هستم باید تابستون برم آموزشی؟
    یه بار رفتم نظام وظیفه مسئولش گفت حدودای اردیبهشت بیا و درخواست بده که اعزامت رو به شهریور و بعد از اعلام نتایج موکول کنن.همچین چیزی هنوزم هست؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    میخواستم بدونم وضعیت نظام وظیفه فراد متولد نیمه اول ۷۴ چگونه است؟
    مانند افراد نیمه دوم ۷۳ اگر بعد از شرکت در کنکور وارد دانشگاه نشوند مجبور به رفتن خدمت سربازی هستند؟
    -----------------------------------------
    و سوال بعدیم اینه من که میتلا به کم کاری تیرویید هستم آیا از سربازی معافم؟

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

سلام
    میخواستم بدونم وضعیت نظام وظیفه فراد متولد نیمه اول ۷۴ چگونه است؟
    مانند افراد نیمه دوم ۷۳ اگر بعد از شرکت در کنکور وارد دانشگاه نشوند مجبور به رفتن خدمت سربازی هستند؟
    -----------------------------------------
    و سوال بعدیم اینه من که میتلا به کم کاری تیرویید هستم آیا از سربازی معافم؟
    سلام
    بله شما شرایطون مثل افراد نیمه دوم افراد 73 میمونه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض کنکور ارشد و خدمت سربازی

سلام !!! اساتید کنکور ارشد و نظام وظیفه به دادم برسید!!!!!!!!
    من متولد نیمه دوم 72 و کنکور 91 قبول نشدم و دارم برا 92 می خونم و چون خرداد 91 فارغ التحصیل شدم باید تا خرداد92 دفترچه بفرستم که اگه تاریخ اعزامم قبل از اعلام نتایج بیفته باید برم سربازی و بعد حدود 1 ماه که نتایج بیاد ترخیص میشم حالا می خوام یه جوری این 1 ماهو بپیچونم
    اگه الان ازاد بدون آزمون که ازبهمن کلاساش هم شروع میشه ثبت نام کنم و ترم اول رو مرخصی بگیرم و آخر ترم هم انصراف بدم و چون از تاریخ انصراف یکسال مهلت معرفی دارم میتونم برم صنعتی شریف ثبت نام
    ولی دو تا سوال دارم :چون که دیبلم تا دکترا فقط یکبار میشه انصراف داد و دوباره دانشگاهی دیگه ثبت نام کرد و سربازی نرفت اگه الان از این فرصت استفاده کنم برا کنکور ارشد نیازی به این جور کارا نیست؟یعنی کسی که بخواد یه سوال پشت کنکور ارشد بمونه باید چه کار کنه؟واحد بزاره یا مرخصی بگیره چند ترم و..........؟یا بزارم اون موقع برم دانشگاه ازاد و مرخصی وبعد انصراف و دوباره کنکور ارشد؟!!
    سوال دوم اینکه: اگه کسی یه بار از خدمت ترخیص بشه و بره دانشگاه دوباره میتونه برا کنکور ارشد (در صورت قبولی) دوباره از خدمت ترخیص بشه؟

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

نتايج اوليه كه ارديبهشت مياد و تقريبا معلوم ميكنه كه قبول ميشي يا نه...

اما اگه منظورت نتايج نهاييه كه شهريور مياد شما برو خرداد دفترچه ارسال كن به احتمال خيلي خيلي كمي ممكنه اعزامت بيوفته قبل از مهر... چون چند تا زا دوستان كه جديدا دفترچه فرستادن همه 6 ماه بعد تاريخ اعزام خوردن.....

به هيچ وجه نري دانشگاه آزاد ثبت نام كني كه بيچاره ميشي...مگه نميدوني كه معافيت تحصيلي براي هر مقطع فقط يه بار صادر ميشه حالا اگه بري آزاد از معفيتت استفاده كني بعد بياي بري شريف قبول شي ديگه معافيت تحصيلي نداري و بايد بري سربازي....

اينم بگم اگه تاريخ اعزامت بيوفته قبل از مهر كه خيلي محال هي رقمه نميتوني بپيچوني و بايد تشريف ببري آموزشي ولي از يه طرف برات مفيده چون اون چند ماه رو به بطالت نميگذروني و ميري آموزشيت تموم ميشه.....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •