این هم موتور honda کوچک
لینک عکس
لینک دانلودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
این هم موتور honda کوچک
لینک عکس
لینک دانلودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک بار دیگه امتحان کن من همین الان امتحان کردم درسته![]()
من دوباره امتحان كردم ولي نتونستم دانلود كنم
اصلا ميشه بگي چه جوري ذانلود كنم![]()
محمد رضا ام اس جون ، چند صفحه پيش ميخواستي پيكان بذاري . چي شد پس ؟؟ ميذاري؟![]()
سلام برادرا
میدونم خیلی دلتون برام تنگ شده بود الان میتونین با جواب دادن یه مردونگی از خودتون نشون بدین.... خب بگذریم کسی صدای باحال برای موتور الکتریک نداره؟ کسی غلتک نداره؟ کسی یه ماشین که جایگزین hotring بشه نداره؟
بچه ها کمک کنید
من جایگزین کردم ولی یک چیزی در هنگام کار با imagtoolوقتی چیزی رو میخوام جستجو کنه انجام نمیده
راستی این فایل هایی رو که میخوام وارد بازی کنه مثل بشقاب پرنده اول باید فایلی رو از gta3پاک کنم بعد اونو بزارم اخه من یکسره addمیکنم و بعد rebulding arshiv میکنم
من چند تا فایل مثل بشقاپ پرنده رو وارد کردم اما نمیدونم تو بازی چجوری بیارم باید رمز خاصی رو بزنم مثلrocketmanیا این وسیله تو گاراژ یل جای مخصوصی هستش خواهش می کنم کمک کنید
جون هر کی که دوست دارید یه راهنمایی مشتی کنید تا دیگه من پست ندم
تو برنامهی ggm رو داری اگه نداری بذارم چون اون برنامه ی بهتریه و بعد طریقه ی کارشو میگم![]()
اگر کسی از چراغ جلوی اتوبوس های مسافرتی ایران خودرو .( سیر و سفر ) عکس داره . لطفا بزاره چون دارم سیر و سفر درست میکنم.
وقتی صفحه رو اووردی روی free user کلیک کن بعد چند لحظه صبر کن بعد گزینه ی dwnload رو بزن![]()
اينم لينك مستقيم براي راحتي شما ها:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)