cj ارلوندی !!
![]()
تو بازی اگه cj رو زیاد ببری باشگاه اینطوری میشه.![]()
داداش من ته تو gta sa رو در آوردم ولی به نظرم این عکس خیلی جالبه.میشه لینکی که این عکسو گذاشته بزارید.فکر کنم مودینگ باشه یا کلا عکس جعلی باشه.بهرحال جالب بود
اینم از cj اس و پاس بنده !
---------- Post added at 03:57 PM ---------- Previous post was at 03:54 PM ----------
این فک کنم همون مرحله ای باشه که بچه قوم اون یارو کازینو دار رو باید از بالای تپه ها با یه ماشین 4 درب بیاری !!
چه جوری پولتون منفیه؟؟؟!!!
خیلی جالبه!
ممنون.
برو تو کازینو و حسابی پول بباز! بعدش هر چند وقت آدمهای کازینو میوفتن تو خیابون بکشنتون....![]()
من با این بازی اصلاحال نکردم بازی جالبی بود اما برای زمان خودش الان کهivوeflcاومده دیگه حال نمی کنم بازی کنم البته خیلی ها باهاش حال می کنن و شخصیتش نسبت به ivخوش تیپ تر بود
اتفاقا من خیلی حال کردم
آزادی یعنی GTA SA
مثلا بهت ماموریت میده حال نداری با ماشین بری رمز هواپیما میزدی میرفتی بعد از بالا با چتر می پریدی پایین خیلی حال میداد خداییش
ولی EFLC یا IV یا حتی Mafia II برات مسیر مشخص میکنه که یعنی فقط از راهی که من میگم برو یعنی آزادی توشون مرده!!!
سلام دوستان عزیز و متخصص من جی تی آ سان آندریاس رو دانلود کردم و نصب ولی موقع اجرا پیغام خطا میده که باید دونت سند بزنم به نظر خودم کرک میخواد و من هم کرک ندارم میشه کمکم کنید
این عکس رو هم ببینید ممنونم
![]()
بعله بساط ترینر و چیت و ... هم که ردیفه
شما به احتمال قریب به یقین به کرک نیاز دارید به سایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برید و از اونجا کرک بازی رو بگیرید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)