متشکر دوست عزیز
متشکر دوست عزیز
پرینتر photosmart 7510 e all in one قابلیت اتصال تانک رو داره ؟
یه دستگاه کپی دارم مدل شارپ m230 AR خیلی دستگاه خوبیه ولی اخیرن چنتا مشکل نرم افزاری دارم می خوام به تنظیمات کارخانه برگردونم چطوری برشگردونم
کمـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــک
دوست عزیز نیاز به بزرگ کردن نوشته ها نیست، اگر کسی بتونه راهنمایی تون کنه حتما این کار رو می کنه.
خواهش می کنم نوشته تون رو ویرایش کنید.
ممنونم
خسته نباشید دوستان.
من یه پرینتر سامسونگ مدل CLP-310 series دارم و کاتریجش تموم شده.
از چندجا پرسیدم گفتن که شارژ نمیشه و باید یه نو براش بخرم. میخواستم ببینم کسی اطلاعی داره که میشه شارژش کرد یا نه؟؟؟
ممنون.
کارتریج دستگاه شما شارژ میشود.
و بعد از 1 تا 2 بار شارژ در صورتی که دستگاه نیازبه ریست داشته باشد به صورت سخت افزاری یا نرم افزاری نیاز به ریست همنیز دارد و هر تونری رو این مدل جواب نمیدهد![]()
خیلی ممنون از پاسختون.
برای شارژش گجا میتونم مراجعه کنم که مشکلی هم پیش نیاد البته من توی تهرانم؟؟؟
بازم ممنونم.
سلام به همه دوستان
من سامسونگ SCX-4300 دارم. بیش از ۲سال هست دارم و خیلی راضی هم هستم.هیچ مشکلی هم نداشتم.۳هزار صفحه ای هم چاپ کردم باهاش. کم کم موقع شارژش هست. حالا چند سوال دارم که ممنون میشم راهنمایی کنید:
۱- غیر از شارژ نیاز به قطعه ای داره؟
۲- هزینه شارژش چقدره حدودا و اگر قطعه میخواد اون هم چنده؟
۳-من از نمایندگی تو پایتخت خریدم. برم همونجا یا هرجایی میشه؟
۴-قیمت کارتریج نو این مدل چنده الان؟
ممنون
سلام
ممنون می شم راهنمایی بفرمایید که چرا رنگ مشکلی کم رنگ در پرینتر 1410 سبز چاپ می شه
سوال بعدیم این که بهترین مارک رنگ برای 1410 چی هستش ؟
Last edited by jorj; 11-08-2012 at 10:55.
سلام
اگر تنظیمات پرینتر تون رو حالت Gray scale باشه و سبز بزنه کمرنگشو (در این حالت فقط از جوهر مشکی استفاده می کنه) مشکل از جوهر تون هست. در غیر این صورت قطعی نمیشه گفت و ممکنه واقعا سبز کمرنگ باشه و به علت کالیبره نبودن مانیتور شما تصور کنید خاکستری هست.
من از جوهر پارت تکنیک استفاده کردم و خیلی راضی بودم. (بعد از استفاده از 4 جوهر مختلف)
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)