تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 527 از 848 اولاول ... 27427477517523524525526527528529530531537577627 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,261 به 5,270 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

32 گیگ دانلود از شاتل لند رو 40 گیگ محاسبه کرده.
    من هم به خاطر پینگ پایین های وب رو ول کردم اومدم روی پارس آنلاین، این شده وضعیتمون
    آخه اینترانت ایران چی داره که من 8 گیگ بیشتر دانلود کرده باشم؟
    باز اگر اینترنت عادی بود میشد بهانه اورد که شاید یه دستگاهی اتوماتیک آپدیت شده و استفاده روزمره بوده و از این چیزا!
    شما فقط 32 گیگ دانلود رو حساب کردید یا آپلود احتمالی (هرچند کم ) رو هم بهش اضافه کردید؟ چون ترافیک حساب شده مجموع این دوتاست. معمولا یه پونزده درصدی در زمان دانلود ترافیک برای آپلود صرف میشه . یعنی برای شما به ازای 32 گیگ دانلود بین 4تا 5گیگ اپلود محاسبه و در ترافیک حساب میشه. وقتی این موارد رو حساب کنید این حجم مفقود شده مقدارش کمتر و کمتر میشه...

2. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

یعنی هیچ کدوم از دوستان از شرایط تایم رایگان اطلاع نداره؟

واقعا ممنون میشم اگه جواب بدید، آخه تایم رایگان خیلی واسم مهمه.
    مرسی رفیق، یعنی اگه من سرویس جشنواره بگیرم که تایم صبحانه 5 تا 8 رایگان داره و خطم که همیشه با همه سرویس دهنده ها 16 مگ رو بدون مشکل آپ شده،می تونم بدون محدودیت حجمی با سرعت حدودا 1.7 مگابایت دانلود کنم توی اون ساعات؟

شما فقط 32 گیگ دانلود رو حساب کردید یا آپلود احتمالی (هرچند کم ) رو هم بهش اضافه کردید؟ چون ترافیک حساب شده مجموع این دوتاست. معمولا یه پونزده درصدی در زمان دانلود ترافیک برای آپلود صرف میشه . یعنی برای شما به ازای 32 گیگ دانلود بین 4تا 5گیگ اپلود محاسبه و در ترافیک حساب میشه. وقتی این موارد رو حساب کنید این حجم مفقود شده مقدارش کمتر و کمتر میشه...
    اون 15 درصد شگرد آی اس پی هاست وگرنه من با networx و dumeter چک کردم خیلی کمتره در حد یکی دو درصد.
    Last edited by AliMirzaie; 25-08-2017 at 10:22.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

مرسی رفیق، یعنی اگه من سرویس جشنواره بگیرم که تایم صبحانه 5 تا 8 رایگان داره و خطم که همیشه با همه سرویس دهنده ها 16 مگ رو بدون مشکل آپ شده،می تونم بدون محدودیت حجمی با سرعت حدودا 1.7 مگابایت دانلود کنم توی اون ساعات؟

اون 15 درصد شگرد آی اس پی هاست وگرنه من با networx و dumeter چک کردم خیلی کمتره در حد یکی دو درصد.
    با سلام
    ببینید تا جایی که من میدونم اینجور هست، منتهی به شلوغی مرکز شما وپهنای باند پارس آنلاین در مرکزتون و سایر کاربرهاو مسائل دیگه هم مربوطه.

Sent from my E2333 using Tapatalk

5. این کاربر از mrm2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

[emoji621] به گفته وزیر ارتباطات، از این پس شکایات مردم از کم فروشی اینترنت رسانه ای خواهد شد.

[emoji621] آذری جهرمی همچنین از تدوین مکانیزم جدید حذف اینترنت حجمی ظرف یک ماه آینده خبر داد.

خدا کنه واقعا همینجور باشه....

Sent from my SM-P601 using Tapatalk

7. این کاربر از AmirHA2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه kamkar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

4 تا 5 گیگ آپلود برای چی آخه؟
    5 گیگ آپلود خیلیه ها!! یه مقدار کم نیست که بگیم تو هر دانلودی پیش میاد!
    تنها آپلودی که روی سرور شاتل دارم درخواست های get از سمت کامپیوتره که حجمی نداره. داریم در مورد 5 گیگ آپلود حرف میزنیما.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

میزان آپلود برای هر 10 گیگ دانلود حداکثر 250 تا 300 مگ هست که برای 32 گیگ دانلود در حالت بیشترین مصرف میشه 1 گیگ آپلود!!

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

میزان آپلود برای هر 10 گیگ دانلود حداکثر 250 تا 300 مگ هست که برای 32 گیگ دانلود در حالت بیشترین مصرف میشه 1 گیگ آپلود!!
    خود سازمان تنظیم 20 درصد اپلود رو لحاظ میکنه از سهم ترافیک. فک کنم باید بیشتر مطالعه داشته باشید راجع به این موضوع.

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

4 تا 5 گیگ آپلود برای چی آخه؟
    5 گیگ آپلود خیلیه ها!! یه مقدار کم نیست که بگیم تو هر دانلودی پیش میاد!
    تنها آپلودی که روی سرور شاتل دارم درخواست های get از سمت کامپیوتره که حجمی نداره. داریم در مورد 5 گیگ آپلود حرف میزنیما.

میدونم در مورد اپلود حرف میزنیم. کسانی که در ایام قدیم اینترنت ماهواره ای داشتند و دانلود انلاین میکردند این موضوع رو خیلی خوب حس می کردند که به طرز عجیبی خط 64 اون موقعشون برای دانلود دائم در حال اپلود بود.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

خود سازمان تنظیم 20 درصد اپلود رو لحاظ میکنه از سهم ترافیک. فک کنم باید بیشتر مطالعه داشته باشید راجع به این موضوع.
    لینکی که این موضوع زو نوشته و شما مطالعه کردید قرار بدین لطفا

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

لینکی که این موضوع زو نوشته و شما مطالعه کردید قرار بدین لطفا
    اگه وقت کردم و به خاطر شما بتونم به درسهایی که در دوران جوانی خوندم بازگشتی داشته باشم براتون قرار خواهم داد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •