تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 527 از 752 اولاول ... 27427477517523524525526527528529530531537577627 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,261 به 5,270 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

اگه نباشه جاش خالی می مونه kindlinessangel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه
    دوستان کسی میدونه هدفون V-jays رو از کجا میتونم بخرم؟ ممنون میشم اگه اسم فروشگاه یا شمارشو واسم پ.خ. کنید
    فکر کنم شاب باید وارد کننده باشه یه سرچ بزن معلوم میشه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    توی سایت های فروش معروف هم میشه پیدا کرد.
    Last edited by kindlinessangel; 01-01-2012 at 18:43.

2. این کاربر از kindlinessangel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه alireza_asol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

خواهش می کنم
    می تونید از کارتهای اکسترنال استفاده کنید و بدون تداخل با کارت شما جواب هم می ده و قیمت خیلی بالایی هم نداره

اهان از اون نظر (:
    فقط دقیقآ متوجه نشدم که با لپ تاپشون می خان گوش کنند یا اینکه این بودجه شامل آمپ یا کارت صدای اکسترنال و مناسب هم می شه؟

از روی نموادر یا به طور صحیح تر گراف نمی شه دقیقآ گفت کدوم هدفون بهتره و کدوم بدتر چون صدا هیچ ارتباط مستقیم به یک گراف از یک هدفون نداره یا به طور ساده تر اگه برای تعیین نوع صدای هدفون خاصی حدود 10 نوع گراف دو بعدی مورد تحلیل قرار بگیره شاید بشه یه توضح کلی درباره کیفیت صدای اون هدفون داد ولی برای اینکه دقیقآ گفت که صدای هدفون چه مشخصه ای داره به بیش از 20 گراف که حداقل 4 تای اون 3 بعدی باشه نیازه که تجزیه و تحلیل این گرافها کار بسیار سخت و حرفه ای هست و هر کسی نمی تونه جزییات یک گراف رو تحلیل دقیق کنه مثلآ ممکنه هر دو گراف کاملآ از نظر ما متفاوت باشند ولی از نظر یک کارشانس حرفه ای صدا و در عمل هر دو هدفون نتایج بسیار مشابه صوتی داشته باشند یا بر عکس

شما هم موفق باشید.
    مرسی
    حواسم به اکسترنال نبود...
    با لپتاپ یا چیز دیگه فرق نمیکنه
    با 600 تومن بهترین کیفیت رو بگیره. حالا فرقی نداره هدفون خالی بگیره 600 تومن یا یه هدفون 400 تومنی با یه کارت 200 تومنی. چون داخل خونه استفاده میشه...

ممنون بابت کمک های شما.

داره خودمونی میشه viul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

فکر کنم شاب باید وارد کننده باشه یه سرچ بزن معلوم میشه

کد:
    کد:
    توی سایت های فروش معروف هم میشه پیدا کرد.
    دکمه تشکر واسه من کار نمیکنه. واسه همین مجبورم اینقدر سخت تشکر کنم!!!!!
    ممنون دوست عزیز

5. این کاربر از viul بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

بر اساس راهنمایی‌هایی که دوستان(بخصوص رضا جان) کرده بودن من امروز یه هدفون Klipsch S5i به قیمت ۱۲۵ تومان خریدم.

یه خرده از تجربه خودم بگم: اولهایی که باهاش گوش می‌کردم هدفون اصلاً کیفیت خوبی نداشت. باس که کلا نداشت، مید و بقیه هم مثل سایر هدفونها بود. اما الان بعد از یه مدتی باسش خیلی قوی شده. mid این هدفون هم به نظرم خیلی خوبه. ولی توی های هنوز مشکل داره. یه خرده صداش هارش مانند هست. نمی‌دونم شاید نیاز به یه زمان برای burn in داره.
    در مجموع تا الان که حدود ۴ ساعت از شروع به کارش گذشته به نظرم این مبلغ رو نمی‌ارزیده. شاید هم گوش‌های ما که آماتور هستیم به صدا خیلی حساس نیست. (من آهنگ‌های enya رو باهاش گوش کردم)

7. این کاربر از uisoftware بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام.
    خیلی از پست های این تاپیک اینجوریه که
    "یه هدفون تو گوشی با کیفیت عالی و قیمت زیر 100 تومن میخوام".
    واسه همین تصمیم گرفتم یه ریویوی معتبر که در مورد هدفون T-Jays three هست رو ترجمه کنم. به چند دلیل:
    1- این هدفون تو ایران پیدا میشه. وارد کننده شاب هستش وقیمت 82 تومن.
    2- هدفون بسیار با کیفیتی هست.
    3- با طرز نوشتن یه reviewخوب آشنا بشیم و برای توصیف یه هدفون به جملاتی مثل "باسش خیلی خفنه" ، "هدفون توپیه" و... اکتفا نکنیم.
    البته کپی پیست از سایتای دیگه زیاد جالب نیست و من اینو فقط به عنوان نمونه برای یه ریویو خوب اینجا آوردم.
    این review از سایت معتبرheadfonia.com انتخاب شده و در اصل در مورد چهار هدفون سری T هست که من فقط اونی رو که تو ایران هست و کیفیت خوبی داره رو ترجمه کردم. البته به صورت کاملا خلاصه شده:
    "با اولین بررسی مشخص می شود که هدفون threeT-jays، طراحی خوبی دارد. کوچک و سبک بوده و میتوان سیم آن را به هر دو صورت ساده و پشت گوشی قرار داد. این هدفون، یک سیم افزایش طول هم دارد که بسیار پرکاربرد است. طول سیم هدفون 60 cm بوده که در جعبه آن یک سیم 70cm اضافه هم موجود است.
    صدای این هدفون، باز و شفاف است. باس laid back آن، فضای بیشتری برای جزییات ایجاد کرده و حالتی باز و airy دارد. جزییات هم بسیار زیاد و قابل توجه است. باس که درمدل های قبلی (1 & 2) فقط حجم زیادی داشت، حال جزییات خوبی داشته و بیشتر از مدل های قبلی حالت punchy دارد. این امر در مورد high ها هم صادق بوده و اکنون گسترش بیشتری داشته و دارای جزییات زیادی بوده و در عین حال، harsh هم نیستند. مید هم بسیار شفاف تر از مدل های قبلی بوده و توازن فرکانسها هم بسیار مطلوب است.
    threeT-jays ، هدفونی با کیفیت صدای خوب و با اندکی تاکید روی باس است که برای شنیدن بسیار دلپذیر است."
    مشخصات:
    Driver type:
    10 mm TCD Dynamic Speaker
    Sensitivity:
    98dB @ 1kHz
    Impedance:
    16 Ohm @ 1kHz
    Frequency Response:
    15 Hz – 25 000 Hz
    Last edited by viul; 07-01-2012 at 07:48.

9. 9 کاربر از viul بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

عزیز اگه منظورت این ایرفونهای beats باشه، تقلبیش به وفور تو بازار موجوده با قیمت های مختلف! اصلش هم البته میشه گیر آورد با قیمتهای نجومی.
    اگه کیفیتش برای شما مهمه توصیه میکنم شما بفرمایید چه سبک هایی گوش میکنید و با چی گوش میکنید تا دوستان اینجا بهتون ایرفونهایی به مراتب بهتر و باکیفیت تر معرفی کنند.
    اگه هم فقط قیافه و "بیتس" بودنش براتون مهمه همون فیک ها رو میتونید تو بازار خیلی خیلی راحت پیدا کنید

در مورد اون مدل کریتیو هم که فرمودید من خودم ورژن 2 اش رو داشتم. توصیه نمیکنم! تو اون رنج قیمت انتخابهای خیلی خیلی بهتری دارید

موفق باشید

نه دوست عزیز بیسش خیلی بالا نیست.
    دست بر قضا من الآن حدود 1ماه هست کلی آهنگ gothic مثلا draconian رو با S5 خودم گوش میدم (که نباید تفاوت خاصی با S4) داشته باشه. و اینطور بهتون بگم که خیلی خیلی راضی هستم.
    تقریبا میشه گفت این ایرفون برای این سبکی که شما میخوای کاملا مناسبه.
    با تشکر
    دوست عزیز نمیدونم چیزی هست که حجم صدای بیتس رو داشته باشه؟
    من بیشتر آهنگ های rook و metal گوش میدم و بعضی وقتا rap. بیسش مهم واسموخیلی.
    راستی ایرفونهای kja,kga kag یه همچین اسمی داشت چجورن؟
    دوستان عزیز راهنمایی کنن.

سلام.
    واسه همین تصمیم گرفتم یه ریویوی معتبر که در مورد هدفون T-Jays three هست رو ترجمه کنم. به چند دلیل:
    3- با طرز نوشتن یه reviewخوب آشنا بشیم و برای توصیف یه هدفون به جملاتی مثل "باسش خیلی خفنه" ، "هدفون توپیه" و... اکتفا نکنیم.
    البته کپی پیست از سایتای دیگه زیاد جالب نیست و من اینو فقط به عنوان نمونه برای یه ریویو خوب اینجا آوردم.
    این review از سایت معتبرheadfonia.com انتخاب شده و در اصل در مورد چهار هدفون سری T هست که من فقط اونی رو که تو ایران هست و کیفیت خوبی داره رو ترجمه کردم. البته به صورت کاملا خلاصه شده:
    "با اولین بررسی مشخص می شود که هدفون threeT-jays، طراحی خوبی دارد. کوچک و سبک بوده و میتوان سیم آن را به هر دو صورت ساده و پشت گوشی قرار داد. این هدفون، یک سیم افزایش طول هم دارد که بسیار پرکاربرد است. طول سیم هدفون 60 cm بوده که در جعبه آن یک سیم 70cm اضافه هم موجود است.
    صدای این هدفون، باز و شفاف است. باس laid back آن، فضای بیشتری برای جزییات ایجاد کرده و حالتی باز و airy دارد. جزییات هم بسیار زیاد و قابل توجه است. باس که درمدل های قبلی (1 & 2) فقط حجم زیادی داشت، حال جزییات خوبی داشته و بیشتر از مدل های قبلی حالت punchy دارد. این امر در مورد high ها هم صادق بوده و اکنون گسترش بیشتری داشته و دارای جزییات زیادی بوده و در عین حال، harsh هم نیستند. مید هم بسیار شفاف تر از مدل های قبلی بوده و توازن فرکانسها هم بسیار مطلوب است.
    threeT-jays ، هدفونی با کیفیت صدای خوب و با اندکی تاکید روی باس است که برای شنیدن بسیار دلپذیر است."
    مشخصات:
    Driver type: 10 mm TCD Dynamic Speaker
    Sensitivity: 98dB @ 1kHz
    Impedance: 16 Ohm @ 1kHz
    Frequency Response: 15 Hz – 25 000 Hz
    دوست عزیز این ایرفونی که شما معرفی کردین الان تو ایران گیر میاد؟
    قیمتش چنده؟
    کجا گیر میاد؟
    آدرس مغاز بدین لطفا.
    با تشکر.کار کجاست ؟
    Last edited by peaceful1; 02-01-2012 at 01:01.

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوست عزیز این ایرفونی که شما معرفی کردین الان تو ایران گیر میاد؟
    قیمتش چنده؟
    کجا گیر میاد؟
    آدرس مغاز بدین لطفا.
    با تشکر.کار کجاست ؟
    تو همون پست هم که گفتم این هدفون توسط شرکت شاب وارد شده و الان تو ایران موجوده. قیمتشم 82 تومنه و محصول سوئد هستش.
    اینم چند تا لینک:
    وب سایت شرکت جیز: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    لینک شرکت شاب: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان ممکن به جز کلیپش s4 مدل های دیگه هم معرفی کنید ....
    مثلا t-jays three , mm 30i , cx215 , cx281 چطورن ؟
    در ضمن من ایرفون رو برای htc sensation می خوام که فکر نکنم کلیپش با هاش سازگار باشه
    با تشکر
    سلام دوست عزیز
    klipch 4s با گوشی شما سازگاره چون جک 3.5 داره و کنترلر خواصی نداره
    S4iبرای ایفونپاست که با اندروید ساز گار نیست
    S4a هم که ورژن اندروید است در بازار موجود نیست.

من مثل اساتید عزیزمون که تو این تاپیک بچه هارو رهنمود میکنن تجربه ندارم و از صدا زیاد سر در نمیارم 'بگذریم که تا چند وقت پیش میلیون میلیون خرج سیستم ماشینم میکردم که واقعا...;-) بیخیال... ولی دوستان که مثل من اماتور هستند در انتخاب و هزینه هایی که میکنند دقت کنند:-)
    یه موقع میبینی یه هدفون 40تومنی بیشتر راضیتون میکنه :-) اول ببینید چه جنس صدایی میخواید ' همیشه هزینه زیاد دلیل بر این نمیشه اونقدر هم بهتر باشه.(تجربه ای که تو سیستم ماشین پیدا کردم)

خوب ببخشید که تو جمع مهندسا با بیلمون پریدیم وسط

راستی یک نظر در مورد اس 4 کلیپش

تنها چیزیش که اذیتم میکنه تو گوش نشستنشه که فکر کنم مشکل از منه...

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

13. این کاربر از moosavi.sm89 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه John Haughm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شاهی

پيش فرض

با سپاس از دوستان بابت راهنمایی...
    من یهAKG K99 گرفتم و راضی هستم. تنها مشکلم باهاش بلند بودن سیم هست. آیا امکانش هست که کوتاهش کنم؟ تاثیر زیادی تو کیفیت داره؟

15. 2 کاربر از John Haughm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام.

مشخصات:

Driver type: 10 mm TCD Dynamic Speaker
    Sensitivity: 98dB @ 1kHz
    Impedance: 16 Ohm @ 1kHz

Frequency Response: 15 Hz – 25 000 Hz
    با سلام
    عرض کنم که review خوبی هست ولی کامل و راضی کننده نیست .یعنی کسی که اولین بارشه می خواد هدفون بخره این و بخونه به هیچ وجه متوجه نمیشه این اصطلاحات چیه.ولی فقط کافیه یکی از review های rezaomido رو بخونین .بهتون قول میدم حتی اگه قصد خرید هدفون هم نداشته باشین به شدت وسوسه میشین هدفون وصف شد رو بگیرین و بشخصه تجربش کنین.مثل خودم (فقط امیدوارم review بعدیش هدفون زیر 2 میلیون باشه ).
    برای همین برای اماتور ها این review های با اصطلاحات زیاد و تخصصی فایده ای نداره و چون اکثر کاربران یا بازدید کننده های این فروم اماتور و یا برای اولین باره راهنمایی می خوان هر چقدر توضیحات خودمونی تر و محسوس تر باشه بهتره.
    با تشکر از مطلب خوبتون

17. 4 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •