درود
اینم خط ما در روستا!! عملا سرعت بالای 2 مگ نمیشه گرفت! برید خدا رو شکر کنید میتونید سرعت بیشتری بگیرید!!
![]()
درود
اینم خط ما در روستا!! عملا سرعت بالای 2 مگ نمیشه گرفت! برید خدا رو شکر کنید میتونید سرعت بیشتری بگیرید!!
![]()
وضعیت بد خطوط مسی و فاصله از مرکز مخابراتی به شهرو روستا ربطی نداره .حتی توی تهران هم وضعیت بسیاری از خطوط از خطی که گذاشتی بدتر هست . توی همین تاپیک هم نمونه هاش هست.
با سلام..
این مشخصات adsl منه..از شرکت شاتل سرویس دارم..سرعت خوبه رو 750 دانلود دارم ولی میخوام بیشتر بشه زنگ زدم به پشتیبانی که میخوام تا 16 مگ آپ کنید خط رو میگن چون نویز دارید نمیشه...لطفا راهنمایی کنید که مشکل میتونه از کجا باشه..
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Last edited by meisam.dodanghe; 27-02-2017 at 17:27.
حذف شود لطفا
Last edited by meisam.dodanghe; 27-02-2017 at 17:28.
مشکل از فاصله شما تا مرکز مخابراتی هست،نهایت طبق تخمین مودم تا 8 مگ کشش داره خطتون و تا 16 مگ اصلا کشش نداره
دوستان وضعیت سرویسم چطوره ؟
قطعی و وصلیش کلافم کرده . نگاه کنید شاید فهمیدید مشکل از کجاس
![]()
خط مشکلی نداره
وضعیت نویز خط خوبه
ممکنه مشکل از سمت شرکت باشه یا ممکنه مودم مشکل داشته باشه
برو توی تنظیمات مودم ت توی قسمت Advanced Setup برو به قسمت ADSL بعد گزینه ADSL Typeرو بذار روی حالت ANNEX A قرار بده در اخر Save بزن
مودمم اتفاقا متوجه شدم وقتی که نت میره کل چراغ ها با هم روشن میشه و بعد خاموش میشه و این کارو همینطوری تکرار میکنه
بیشتر مواقع هم همین که پی سی رو خاموش میکنم نت میپره
امکانش هست از مودم باشه مشکل ؟
ANNEX A کنم قطعی وصلیش کم میشه ؟
بعد از تنظیم annex :
![]()
اگر دقت کرده باشید در حالت ANNEX Aکیفیت خط تون بالا رفته و نتیجاتا نباس قطع و وصلی داشته باشید ، برای حل این مشکل دو تا راه کار میدم که با این راه کار قطعا مشکل پیدا خواهد شد
اگر برات ممکن بود مودم رو ببر سر خط تلفن ت تست کن و اون جا به وسیله کابل LAN یا وایرلس وصل کن به سیستمی و باهاش کار کن و صفحه تنطیمات مودم ت رو هم نگاه کن ببین چه زمانی قطع و وصلی پیش میاد ؟ ( زمانی که تلفن زنگ میخوره ؟ )
راه کار بعدی با یک مودم دیگه تست کن یا همین مودم ت رو یه بار ریست سخت افزاری کن قبل ش توی سایت تی پی لینک ببین نسخه نرم افزاری جدید ی برای مودم ت گذاشته یا نه .. اگر اره اونو نصب کن بعد ریست سخت افزاری کن..
اگر با این دو تا راه حل مشکل ت حل نشد .. قطعا بدون مشکل ت از پورت مخابراتی هست که باید درخواست بدی برات عوض کنن .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)