تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 527 از 624 اولاول ... 27427477517523524525526527528529530531537577 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,261 به 5,270 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز عموما با آپدیت هایی که ارائه میشه یه فایل .txt هست که نوشته چه مواردی توش تغییر کرده شما موقع دانلود اونو بخونی حله چون همیشه آپدیت ها براساس مشکلاتی هست که رفع شده ارائه میشه
    ضمن تایید صحبتهای شما ..
    خدمت hamidchi عزیز بگم که :
    بله برای 232 و 353 آپدیت جدید اومده . حتما" آپدیت کن .
    توی آپدیت 232 موارد زیر تغییر یافته :
    - اضافه کردن گزینه جداسازی usb (برای جداسازی usb از دستگاه بدون آسیب رساندن به فلش )
    - برطرف سازی هنگ های احتمالی دستگاه
    - تغییز سایز و فونت زیرنویس
    - اعمال عملکرد مکث تصویر
    - ایجاد منوی عربی
    - اعمال scan mode

آخرین ورژن آپدیت 232 و 353 ورژن 1.20 هست . اگه ورزن دستگاهت این نیست حتما" آپدیتش کن .

2. 2 کاربر از alilosting بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال fight12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

من که از حریدش پشیمون شدم قیمتش غیر منصفانه شده
    گیرندگیش چطوره ؟ واسه من فقط گیرندگیه دستگاه مهمه.
    ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

دوست عزیزی که ایکس ویژن داشت و تصویر نشون نمیداد اگه با hdmi وصل کرده با کابل rca وصل کنه و یه بار بازگشت به تنظیمات کارخانه کنه چون احتمالا تلویزیونش از 1080p پشتیبانی نمیکنه و گیرنده رو این حالت تنظیم شده اگه هم بعد از بازگشت به تنظیمات کارخانه باز هم روی مد1080p بود دستی تنظیمش کنه مشکلش حل میشه
    دوست عزیز گیرندگی ایستر چطوره من با دنای مشکل داشتم فروختمش,اما تو یه منطقه دیگه امتحان کردم پرش تصویر یا فریز شدن صدا و تصویر نداشت اصلا تازه با آنتن داغون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

ممنون
    به نظر من همون ایکس ویژن بهتر از همه ست سراغ این مارک های متفرقه نرو

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

از دوستان کسی گیرنده پرو ویژن x-10 رو خریده .گیرندگیش چطوره؟
    آقای irandvb-t گیرندگی این مدل رو نسبت به ایستر امتحان کردید؟

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk 2
    Last edited by fight12; 12-03-2013 at 22:14.

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

ممنون
    من تا حالا با دوتا از این گیرنده ها سر و کار داشتم یکی سما یکی هم ایکس وِیژن 232
    توی گیرندگی میشه گفت در یه حد هستند ولی خب یه مقدار کمی ایکس ویژن بهتر بود ولی نه خیلی به طوریکه با یه آنتن داغون ایکس کمتر شطرنجی میشد ول در کل این شطرنجی شدنه واسه هر دو رو اعصاب بود.
    البته اینجا افراد با تجربه تو این زمینه زیاد هستند ولی به نظر من نمیشه از یه گیرنده انتظار معجزه داشت ! منظورم اینه که اگه اوضاع آنتن و سیم آنتن خراب بشه با وصل کردن گیرنده چیزی درست نمیشه و شاهد در هم ریختن تصویر خواهیم بود

8. 2 کاربر از hamidchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

راستی این منوی سما و ایکس ویژن اگه نخام بگم کاملا میشه گفت 99 درصد شبیه همن!! از لحاظ رنگ - گزینه ها - موقع پخش از روی فلش و ...
    یه چند تا فایل رو که قبلا با سما واسه پخش امتحان کرده بودم با ایکس هم امتحان کردم مثل هم بودن هر چی اون پخش کرده بود رو این یکی هم پخش کرد و هر چی اون پخش نکرده بود رو این هم پخش نکرد

البته تو ضبط کردن ، فایل ها یی که با سما ضبط شده بود خیلی رون تر پخش شد هر دو رو با کا لایت کودک پک امتحان کردم( البته تو کاتالوگ ایکس نوشته با vlc باز کنین که من امتحان نکردم) و خب قبل از آپدیت دستگاه ضبط کردم شاید بعد از آپدیت مشکلی نداشته باشه

ولی این همه که تبلیغ سما میشه که یه پلیر خوبه و نسیت به بقیه از لحاظ پلیر سر تره من که تا اینجا چیزی ندیدم، البته ایکس رو تازه دیروز خریدم و اگه تفاوتی پیدا شد سعی میکنم اطلاع بدم

10. این کاربر از hamidchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

غیر از بحث قیمت از نظر کارایی ایا واقعا نسبت به گیرنده های دیگه سرتره ،تو بحث گیرندگی ایا واقعا دریافت سیگنال روی 100 درصده ؟تصویر با صذا سینکه ،فریز نمیشه ،دستگاه هنگ نمیکنه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    خلیج فارس

پيش فرض

دوستان سلام

میشه لطفا یک گیرنده در حد عالی برای کامپیوتر معرفی کنید که قابلیت ضبط برنامه ها رو با کیفیت بالا داشته و البته با فرمت های رایج /

گیرنده دیجیتالی دارم که برای تی وی هستش اما ضبط برنامه هاش با فرمت مسخره ای که باید برای پخش شدن صداش تبدلیش کنم اونم با نرم افزار خاص که کلی طول میکشه تبدیل بشه و در اخر هم بیشتر اوقات یا تصویر خش داره یا صدا عق ب و جلو شده . دستگاهی که برای تی وی دارم و ازش ناراضی هستم ایکس ویژن هستش .

حالا میخوام یک گیرنده برای کامپیوتر بخرم اما نمیدونم چی بخرم که هم کیفیت بالایی داشته باشه و هم قابلیت ضبط کردن برنامه ها با فرمت رایج مثل mpg یا mpg4 یا avi داشته باشه .

منتظر راهنمایی دوستان هستم .
    سلام
    عزیز اگه برای کامپیوتر میخوای کیفیت خوبی داشته باشه باید یه کارت اینترنال بگیری و بعدش هم یه آنتن بوستر دار بهش وصل کنی تا مشکل نداشته باشی ولی به هیچ وجه سراغ این usb ها نرو اگه کیفیت خیلی برات مهم هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    خلیج فارس

پيش فرض

دوست عزیز گیرندگی ایستر چطوره من با دنای مشکل داشتم فروختمش,اما تو یه منطقه دیگه امتحان کردم پرش تصویر یا فریز شدن صدا و تصویر نداشت اصلا تازه با آنتن داغون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
    ایستر تو این تمام دستگاه هایی که ما تست کردیم باید بگم قویترین تیونر رو داشت این رو تو قسمت مشخصاتش هم نوشته شما مقایسه کنی با مدل های دیگه خودت متوجه میشی البته ما بزرگترین مشکلمون این هست که شرکت ها اطلاعات دستگاه هاشون رو درست ارائه نمیدن وگرنه میشد مشخصات رو کنار هم به صورت مقایسه ای درست کرد اون وقت جالب تر میشد تازگیا هم چندتا شرکت مشخصات جزئی از محصولاتشون گفتن که کلی با خود محصول تفاوت داشت مثل دنای این مدل آخریاش که cpu 400mz رو به جای 650mhz میفروخت ولی اصولا شرکت ها مشخصاتشون رو خیلی برای خودشون محرمانه میدونن البته بیشتر مواقع خودشونم نمی دوننن چی آوردن برای همین نمیتونن جواب مشتری رو بدن و یا حتی اطلاعات درستی بدن بالاخره اینجا ایران هست و مشتری اخرین رده رو برای وارد کننده و تولید کننده داره اینم میشه آخر و عاقبتمون که باید همش ضرر بدیم شما الان با دنای مشکل پیدا کردی و فروختیش خوب مسلما ضرر کردی ولی برای اون شرکت اصلا فرقی نداره که شما چه بلایی سرت میاد اگه این شرکت حقوق مصرف کنندش رو رعایت میکرد و دستگاه خوب آورده بود و یا اطلاعات فنی درستی داشت اصلا نباید این دستگاه رو میخرید و وارد میکرد ولی واسه خودمون متاسفم که فقط پول واسمون مهم هست ببخشید من دلم خیلی از این شرکت ها و یا بهتر بگم از خودمون زیادی پر هست شرمنده از بحث خارج شدم اعصاب نداریم دیگه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •