خبر از سایت cnet و در نمایشگاه ces 2012 بوده
از دوستانی که اطلاع دارند میخواستم برتری ها و تفاوتهای پلاسما و oled رو بزارند ببینیم.
خبر از سایت cnet و در نمایشگاه ces 2012 بوده
از دوستانی که اطلاع دارند میخواستم برتری ها و تفاوتهای پلاسما و oled رو بزارند ببینیم.
برای من کیفیت سه بعدی مهمه کیفیت این تلویزیون از نظر سه بعدی چطوریه ؟؟؟
کیفیت سه بعدیش بسیار عالیه بطوری که Refrence محسوب میشه. اما خب چون تکنولوژی اکتیو هست سردرد و سرگیجه داره.
اگه فقط سه بعدی مهمه از پسیوهای LG بگیرید که چشمتون اذیت نشه. کیفیتشم خوبه.
یه دفعه ظاهرا شما یه سری تصاویر مخصوص برای تست پیکسلهای تلویزیون گذاشته بودید اگه امکان داره دوباره برای دانلود بذارید![]()
تصاویر Break in برای تست پیکسل :
یا
یک سوال داشتم: آیا بهتره صبر کنم یک vt 50 یا gt50 بگیرم و یا همین حالا vt30 رو بخرم؟؟ تفاوتشان چقدر هستش؟ یک سوال دیگه داشتم آیا از سه بعدی دیدن با پلاسما لذت می برید ؟؟ مزایا و معایبش رو با سه بعدی های دیگر پسیو و اکتیو به صورت تئوری می دونم اما متاسفانه به صورت عملی نتونسته ام تست کنم. از دوستانی که تجربش رو داشتن می خوام کمکم کنند !!
این یعنی بالاخره سری GT برای خاورمیانه عرضه میشه یانه؟![]()
سلام دوستان
42vt30که تازگی گرفتم رو برای جلوگیری از برن این شدن تا حالا 50 ساعت گذاشتم روشن باشه البته به طور ناپیوسته. امروز با خودم گفتم چک کنم ببینم کارکردش چقدره . وارد منوی مخفی که شدم و کارکردش رو نگاه کردم 140:30 و 118 رو زده بود . به نظرتون این تلوزیون داخل مغازه ای است ؟ چه کار باید کرد ؟ فکر نمی کردم مغازه دار گولم بزنه و تلوزیون کار کرده رو بهم بده .
سلام پونل جان
ميشه يكم در مورد اين "تصاویر Break in برای تست پیکسل" توضيح بده كه چه ربطي به هم دارن؟ يعني تست پيكسل چه ربطي به Break in داره؟
با عکس های Break in :
1. میشه پیکسلها را تست کنیم و پیکسلهای سوخته را به راحتی پیدا کنیم.
2. میشه برای آب بندی پلاسما در 100 ساعت اول استفاده کرد. برای این کار تصاویر باید بصورت Image Show پخش شوند. تو مدلهای جدید چندان ضرورت نداره.
3. میشه برای محو سایه هایی که تصاویر ثابت روی صفحه های پلاسما ایجاد کرده اند استفاده کرد. فکر کنم رنگ خاکستریش را باید دو سه ساعت مداوم پخش کرد تا سایه های قبلی پاک بشن و صفحه تمیز بشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)