هرچه به انتخابات نزدیکتر میشیم دی سی ها داره بیشتر میشه پینگ که کلا ترکیده سرعت هم اصن حرفشو نباس زد
لعنت بهشون
الان همین صفحه 5دقیقه طول کشیده تا بازشه
بدتر از این هم میشه
هرچه به انتخابات نزدیکتر میشیم دی سی ها داره بیشتر میشه پینگ که کلا ترکیده سرعت هم اصن حرفشو نباس زد
لعنت بهشون
الان همین صفحه 5دقیقه طول کشیده تا بازشه
بدتر از این هم میشه
برا من از صبح تا حالا سرعت از 380 پایین تر نیومده باز چه خبره نکنه اینترنت نصف مازندران قطع شده که سرعتا این شکلیهببین چیکار با ما کردن که سرعت خوب هم بشه یه روز بازم بهشون مشکوکیم
![]()
سرعت گوگل من بالا رفته التبه نسبت به چند وقت قبل
البته من با فایرفاکس کلا با گوگل مشکل داشتم سه ساعت طول میکشید یه جستجو از گوگل داشته باشم. در این مواقع با اکسپلوره ورژن 10 سه سوت گوگلو باز میکرد. ولی الان با فایرفاکس هم سرعتم خوب شده.
در مورد چک کردن جیمل هم باید بگم که بچه هایی که با باز کردن جیمل مشکل دارن وقتی که یوزرو پسورد رو وارد کردن و اینتر رو زدن پایین صفحه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (for slow connections) رو این گزینه کلیک کنن راحت باز میشه جیمل سرویس خیلی خوبیه و حتی با گوشی به راحتی میشه باهاش کار کرد. البته منظورم انترنت با سرعت زغالیه.
كسي از سرويس كمپين استفاده ميكنه ؟ چطورياس ؟ 6 ماهه بگيري سرعت و پايين نميارن وسطا ؟
چرا امروز سرعت انقدر پایینه؟؟
حتی صب ساعت 8 که همیشه حدودا 300 تا اسپید داشتم امروز به 80 هم نمیرسید![]()
سرعت ها خیلی افتضاح شده
به نظر میرسه سراسریه
من كمپين استاني دارم افتضاح شده اوايل خوب بود
سلام .
یه چند روزی هست که سرویس نامحدود 256 گرفتم. تا الان که راضی هستم از همه نظر . فقط از دیروز تا الان سایتا رو باز نمیکنه . برای یه مدت اینطوری میشه و بعد اینکه چند بار که صفحه رو باز کنی وارد میشه . یه جورایی مثل قطع و وصل . برای شما هم اینطور هست ؟
من یه چند روزی میشه 6 ماهه گرفتم 128 محدود این سرعتمه.
فعلا اوایل که خوبه بعد رو خدا میدونه.
دوست عزیز پیام خصوصیت رو چک کن
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)