تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 527 از 602 اولاول ... 27427477517523524525526527528529530531537577 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,261 به 5,270 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

اگه نباشه جاش خالی می مونه alphacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تــــــــــــــــــــــــــــــــهران

پيش فرض

سلام , من يه in ear با كيفيت ميخوام بخرم تو رنج 100 الي 150 تا 200 هم بود مشكلي نيست. نميدونم چي بگيرم اصلا اشنايي ندارم...
    سبك پاپ و راك بيشتر گوش ميدم.خودم نطرم اينه كه از برند Sennheiser بگيرم.
    و اينكه ايا on ear از لحاظ كيفيت با in ear فرق ميكنه يا نه؟
    خواهش ميكنم راهنماييم كنيد, ممنون.

اگه نباشه جاش خالی می مونه omidnejat's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام , من يه in ear با كيفيت ميخوام بخرم تو رنج 100 الي 150 تا 200 هم بود مشكلي نيست. نميدونم چي بگيرم اصلا اشنايي ندارم...
    سبك پاپ و راك بيشتر گوش ميدم.خودم نطرم اينه كه از برند Sennheiser بگيرم.
    و اينكه ايا on ear از لحاظ كيفيت با in ear فرق ميكنه يا نه؟
    خواهش ميكنم راهنماييم كنيد, ممنون.
    من چند روز پیش cx300 ii خریدم
    برای سبک متال عالیه با حجم صدای خوب
    برای سبک پاپ و وکال هم خوبه
    تو سبکای لو بیس مثل اهنگای نیکی میناج متوسط رو به بالا هست
    در کل برای سبکهای گیتاری عالیه

3. 3 کاربر از omidnejat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام دوستان
    می خواستم ازتون راهنمایی برای خرید هدفون بین این دو مدل رو بگیریم . راستش دودل شدم سن هایزر معروف تر و سایت های معتبری هدفون هاشو بررسی می کنند ، ولی وقتی میزارم کنار این مدل فیلیپس مشخصاتش از اون کمتره و در بعضی از سایت ها مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهش ریت بیشتری دادن
    لینک دو محصول :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کاربردمم همه چی هست فیلم و موزیک و بازی ، اینم بگم که بیس صدا برام مهمه و اینکه تفکیک عملی صدا تا جایی که امکانش هست به اون مشخصاتی که نوشته شده نزدیک تر باشه نه اینکه نوشته باشن تا 20000 هرتز بعد در عمل میبینیم که به 16000 تا هم به زور میرسه .

خب از دوستانی که هر کودوم از اونا رو دارن یا داشتن خواهشمندیم تجربیاتشونو با ما به اشتراک بزارن .
    ---------------------------
    اینم بگم میدونم که 100 تومن بینشون اختلاف قیمته ولی مهم اینکه کودوم بازدهیش بیشتر باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه omidnejat's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    می خواستم ازتون راهنمایی برای خرید هدفون بین این دو مدل رو بگیریم . راستش دودل شدم سن هایزر معروف تر و سایت های معتبری هدفون هاشو بررسی می کنند ، ولی وقتی میزارم کنار این مدل فیلیپس مشخصاتش از اون کمتره و در بعضی از سایت ها مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهش ریت بیشتری دادن
    لینک دو محصول :

کاربردمم همه چی هست فیلم و موزیک و بازی ، اینم بگم که بیس صدا برام مهمه و اینکه تفکیک عملی صدا تا جایی که امکانش هست به اون مشخصاتی که نوشته شده نزدیک تر باشه نه اینکه نوشته باشن تا 20000 هرتز بعد در عمل میبینیم که به 16000 تا هم به زور میرسه .

خب از دوستانی که هر کودوم از اونا رو دارن یا داشتن خواهشمندیم تجربیاتشونو با ما به اشتراک بزارن .
    اینم بگم میدونم که 100 تومن بینشون اختلاف قیمته ولی مهم اینکه کودوم بازدهیش بیشتر باشه
    اصولا فیلیپس بیشتر از بیس تمرکزش روی تریبل هست
    ولی سنهایزر رو فرکانسهای پایین ومیانه هم خوب عمل میکنه و صدای واضح تری توی گیم و فیلم داره

6. 2 کاربر از omidnejat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    لینک دو محصول :

سنهایزر شرکتی با سابقه تولید 60 70 ساله تجهیزات صوتیه و قابل مقایسه با فیلیپس نیست.البته من خودم برای استفاده دم دستی از فیلیپس استفاده می کنم.
    در کل به نظرم هزینه بالای 100 تومن برای هدفون های فیلیپس اشتباهه چون معایبی مثل تریبل کنترل نشده و ..... داره که ارزش خریدش را پایین میاره.این اعداد و ارقام هم خیلی وقت ها چیز به خصوصی را نشون نمیده زیاد بهش توجه نکنید.

8. این کاربر از farid123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال p30g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    لینک دو محصول :

در بسیاری از موارد sennheiser اون چیزی که فکر میکنید نیست!من یکی از دوستام خرید بعد از یک ربع استفاده گذاشت برا فروش.عمده دلیلش هم بیس پایین بود.هرچند تفکیک صدای عالی داره اما بیس پایینی داره.اون هم طبیعی هستش میدونید چرا؟چون for ipod هستش!اکثرا هدفون های در این mode برای بازی و کلا pc مناسب نیستند.طراحی در این هدفون ها به گونه هستش که با بیس کمتر مقدار آمپر کمتری از دستگاه کشیده شود برای طول عمر بیشتر باتری!در ضمن مصرف فیلیپس معرفی شده 100mw هستش که برای همچین هدفونی بسیار خوبه.حالا یه توضیح هم راجب اون فیلیپس بدم.فیلیپس هدفونهای رو گوشیش به بیس معروف هستند.تفکیک صداش مقدار کمی از sennheiser کمتره اما قدرت بیس این رو میپوشونه.استفاده از اسپیکر قالبی بیس خوبی به این مدل داده.شک نکن فیلیپس بهتره!

10. این کاربر از p30g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

رفقا این هدفون فیلیپس 3590 کیفیتش چطوره؟
    رفقا لطفا راهنمایی کنید...تا40 میخوام خرج کنم

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

در بسیاری از موارد sennheiser اون چیزی که فکر میکنید نیست!من یکی از دوستام خرید بعد از یک ربع استفاده گذاشت برا فروش.عمده دلیلش هم بیس پایین بود.هرچند تفکیک صدای عالی داره اما بیس پایینی داره.اون هم طبیعی هستش میدونید چرا؟چون for ipod هستش!اکثرا هدفون های در این mode برای بازی و کلا pc مناسب نیستند.طراحی در این هدفون ها به گونه هستش که با بیس کمتر مقدار آمپر کمتری از دستگاه کشیده شود برای طول عمر بیشتر باتری!در ضمن مصرف فیلیپس معرفی شده 100mw هستش که برای همچین هدفونی بسیار خوبه.حالا یه توضیح هم راجب اون فیلیپس بدم.فیلیپس هدفونهای رو گوشیش به بیس معروف هستند.تفکیک صداش مقدار کمی از sennheiser کمتره اما قدرت بیس این رو میپوشونه.استفاده از اسپیکر قالبی بیس خوبی به این مدل داده.شک نکن فیلیپس بهتره!
    خب همونطور که گفتی فیلیپس به بیس معروفه. البته به تریبل تیز هم معروفه . به هرحال میزان بیس سلیقه ایی هست و معیار مطلقی برای همه وجود نداره.
    اما یکسری نکته کوچیک:
    راستیتش میزان بیس سنهایزر بخاطر سبک صداش هست. کلاً سازندگانش دوست دارن اونقدر بیس قرار بدن توی هدفونشون. مدل های گرونش مثل hd800، حتی بیس کمتری دارن. پس ربطی به آیپاد و ... نداره. همونطور که هدفون های بیتس، jbl، سول و کلاً تمامی برندهای عمومی که هدفش افراد عادی هستن، هدفون هاشون بیس خیلی زیادی دارن و کاملاً با آیپاد مچ هستن.
    واژه هایی مثل بیس پاین یا زیاد یا ... واقعاً معنای خاصی ندارن. بیسی که برای دوست شما پایینه، برای عده ایی اندکی گرم و برای عده ایی دیگه مناسبه. برای همینه که من ده ها بار اینجا تکرار کردم که هدفون رو براساس سبک صدا باید انتخاب کرد و بعد از سبک صدا باید به کیفیت صدا توجه کرد

اون مشخصه ایی که شما از فیلیپس خوندین، احتمالاً حداکثر ورودی هستش. میزان مصرف انرژی یک هدفون از روی حساسیت و امپدانسش مشخص می شه.

رفقا لطفا راهنمایی کنید...تا40 میخوام خرج کنم
    آقا عالیه.
    مقداری صداش تیزه، ولی در مقابل قیمتش من خیلی دوستش دارم. مگر اینکه گوشتون به صدای تیز واقعاً حساس باشه که اونوقت برین سراغ کریتیو ep630
    Last edited by rave-87; 13-10-2014 at 01:15.

13. 4 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

دوستان هدفون Sennheiser HD 203 برای دیدن فیلم و شنیدن موسیقی چه جور هدفونی هست؟

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ASUS ROG Orion Gaming Headset
    A4Tech Bloody G501 Gaming Headset
    کدومش بهتره؟ من اطلاعتی در مورد هدفون ندارم متاسفانه و با توجه به ظاهر و فیلم هایی که دیدم تو یوتیوب انتخاب کردم و بودجه ام که تا ۲۰۰-۲۵۰ هست میشه یه مقدار راهنماییم کنید
    نشد اینجا سوال کنیم جواب بدن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •