به ما می آموزند که به خاطر بسپاریم ، چرا نمی آمزند که فراموش کنیم ؟ هیچکس نیست که زمانی در زندگی خود به این معتقد نشده باشد که حافظه همانگونه که نعمت است بلا و لعنت نیز هست!!
دوریویچ!!
گناهکاران همیشه در دادگاه وجدان خویش مبرا هستند!!
ژورنال!!
به ما می آموزند که به خاطر بسپاریم ، چرا نمی آمزند که فراموش کنیم ؟ هیچکس نیست که زمانی در زندگی خود به این معتقد نشده باشد که حافظه همانگونه که نعمت است بلا و لعنت نیز هست!!
دوریویچ!!
گناهکاران همیشه در دادگاه وجدان خویش مبرا هستند!!
ژورنال!!
هر گوشه دنیا، هر رژیم حاكمی چیزی را ممنوع الانتشار به قلم داده من به خودم حق میدهم كه فكر كنم در كار آن رژیم كلكی هست و میخواهد چیزی را از من پنهان كند.
"احمد شاملو"
ریشه ی اعتقاد از آن جا خشک می شود که بخواهند تحمیلش کنند ...
برتولت برشت
هركس خداى عزوجل را اطاعت كند خدا را ياد كرده است، هرچند نماز خواندن و روزه گرفتن و قرآن خواندنش اندك باشد. حضرت محمد (ص)
اشخاصی که هرگز وقت ندارند,آن هایی هستند که کمتر کار میکنند....(شوپنهاور)
ثروت و مقام موجب بدست آوردن همه چیز است اما جای هیچ چیز را نمی گیرد
((رنه گروسیه))
کسانی که حرفی برای گفتن ندارند بیشتر از بقیه حرف میزنند
((فیثاغورث))
Last edited by cesc.cesar; 08-07-2011 at 09:45.
آرزو دارم روزی این حقیقت به واقعیت مبدل شود که همهی انسانها برابرند!!
مارتین لوترکین!!
خود را ، تا هنگاهی همراه داری که دلداده نشده ایی ، دلبسته با خویشتن خویش بیگانه است!!
ارد بزرگ!!
دنیا جای خطرناکی برای زندگی است. نه به خاطر مردمان شرور، بلکه به خاطرکسانی که شرارتها را میبینند و کاری درمورد آن انجام نمیدهند.
(انیشتین)
بگذار عشق خاصیت تو باشد نه رابطه خاص تو با کسی......
(نلسون ماندلا)
مرد به این امید با زن ازدواج میکند که زن هیچگاه تغییر نکند، زن به این امید با مرد ازدواج میکند که روزی مرد تغییر کند و همواره هر دو ناامید میشوند.
(آلبرت انیشتین)
خودفریبی به این صورت بیان شده است که انگار روی وزنهای ایستادهاید تا خود را وزن کنید، در حالی که شکمتان را تو دادهاید.
(چارلز استیون هامبی)
بچهدار شدن تصمیم خطیریست. با این تصمیم میگذارید که قلبتان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تنتان به سر برد.
(الیزابت استون)
میشود از امشب قانون تازهای در زندگی بنا بگذاریم؟ همواره بکوشیم قدری بیشتر از نیاز، مهربان باشیم.
(جی. ام. بری)
ذهنات رو مشغول چیزی نکن که برای مشغول کردن ذهنت درست شده.
سایمون گرین، نویسندهی کمتر شناختهشدهی داستانهای فانتزی-علمیتخیلی . در جلد چهارم از مجموعهی دوازده جلدی طرف شب.
آفت کار,دلبستگی نداشتن به آن است.........(امام رضا (ع))
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)