تبریک می گم دوست من
سطح این دانشگاه بالاست خیالتون راحت
مشکلی که داره اینه که اساتیدش فوق العاده سختگیرن پس باید زیاد درس بخونین
از چند روز دیگه هم ثبت نام اینترنتیش شروع می شه خیالتون راحت
تبریک می گم دوست من
سطح این دانشگاه بالاست خیالتون راحت
مشکلی که داره اینه که اساتیدش فوق العاده سختگیرن پس باید زیاد درس بخونین
از چند روز دیگه هم ثبت نام اینترنتیش شروع می شه خیالتون راحت
ممنون.
اونوقت به جز مدارکی که خود مدرسه میده و 18 تا عکس چیزه دیگه ای هم میخواد؟
ممنون.
دوستان گرامی پرسشی دارم که برام خیلی مهمه ... پس اگر این پست رو دیدید سر سرکی ازش رد نشید ... با سپاس
من امسال رتبه ام شد 1000 علوم انسانی ، با این وجود شبانه فردوسی روانشناسی عمومی پذیرفته شدم انتخاب رشته من به اینگونه بود :
1 6357 روانشناسي/باليني || دانشگاه فردوسي مشهد || (روزانه) || خراسان رضوي - مشهد
2 6723 روانشناسي/باليني || دانشگاه فردوسي مشهد || (شبانه) || خراسان رضوي - مشهد
3 1696 روانشناسي/عمومي || دانشگاه فردوسي مشهد || (شبانه) || خراسان رضوي - مشهد
4 6248 روانشناسي/باليني || دانشگاه تهران || (روزانه) || تهران - تهران
5 6310 روانشناسي/باليني || دانشگاه شهيدبهشتي -تهران || (روزانه) || تهران - تهران
6 6330 روانشناسي/باليني || دانشگاه شيراز || (روزانه) || فارس - شيراز
7 1019 روانشناسي/عمومي || دانشگاه اصفهان || (روزانه) || اصفهان - اصفهان
8 6210 روانشناسي/باليني || دانشگاه اصفهان || (روزانه) || اصفهان - اصفهان
9 1274 حقوق || دانشگاه فردوسي مشهد || (روزانه) || خراسان رضوي - مشهد
10 1694 حقوق || دانشگاه فردوسي مشهد || (شبانه) || خراسان رضوي - مشهد
...
تا شماره 50 شما شهر ها رو ایستا در نظر بگیرید و تنها جای رشته ها رو در ذهنتون به ترتیب حقوق ، علوم اقتصادی ، مدیریت ، حسابداری ، زبان و ادبیان فارسی ، تاریخ تغییر بدید ... حالا پرسشم از شما اینه که :
1.به دید شما با این رتبه نمی شد من روزانه فردوسی روانشناسی یا حداقل شبانه بالینی فردوسی پذیرفته بشم ؟
2. انتخاب رشته ام خوب بوده یا که ... ( راستی به حقوق علاقه ای ندارم ولی بقیه رشته ها رو جدا از روانشناسی و تاریخ و ادبیات کمی دوست دارم )
و پرسش پایانی اینکه
من رشته های علوم اجتماعی ، روانشناسی تربیتی ، کودکان استثنائی و علوم سیاسی و ... رو نزدم و یا تاریخ و ادبیات و مدیریت رو آخر زدم ... چون به نظرم روانشناسی عمومی شبانه فردوسی از روزانه همین رشته ها در فردوسی خیلی بهتره ( با توجه به اینکه میگن رشته های تاپ انسانی حقوق ، و روانشناسی و حسابداری است )
یعنی تو ذهن من : اول حقوقه بعد حسایداری /روانشناسی بالینی و بعد هم روانشناسی عمومی بقیه رشته ها هم پس از اینها همینطور به صف تا پایان رشته ها ...
اگر درسته که ممنون میشم تاییدش کنی و راهنماییم کنی ... اگر نه هم باز هم همینگونه ... لطفا و بازم لطفا یادتون نره منتظر پاسختونم
Last edited by ali.rajabiyan; 12-09-2011 at 13:29.
دوست عزیز انقدر خودتو درگیر گذشته ها نکن!هرچی بوده تمام شد و رفت
منظورم بچه های ریاضی رشته های مهندسی بودعلوم سیاسی دانشگاه تهران
شما چه رشته ای قبول شدی؟
پارسال کنکوری بودم صنایع
کسی از تکمیل ظرفیت ها خبری نداره
اقا یه چیز دیگه
من متالوژی صنعتی قبول شدم کسی هست هم رشته من باشه؟ منظورم سال بالایی هامونه!!
+ اینکه میخوام واسه کنکور سال بعد هم بخونم و بعد از کلی فکر به این نتیجه رسیدم که اگر امسال نرم دانشگاه (اگر چه دفعه اولم خواهد بود) نمی تونم درست و حسابی 9 ماه باقی مونده تا کنکور بعد رو یخونم و اعصاب و شرایط محیطی لازم رو ندارم... بنابراین همراه دانشگاه میخوام واسه کنکور هم بخونم... به نظرتون تا چقدر شدنی هست؟ در مورد تغییر رشته چی؟ معدل بالای 17 هم که تو ترم 1 میگن کلا کارایی داره حالا واسه من که شبانه هستم چی...؟
ممنون
---------- Post added at 02:58 PM ---------- Previous post was at 02:56 PM ----------
این قضیه پست و... چیه؟ ما که عرق دبیرستانمون خشک نشده هم باید از این کار ها بکنیم؟
متن راهنمای دانشگاه خیلی گنگ و مبهمه...![]()
بچه ها سایت علوم تحقیقات تهران بالا نمیاد.. من هم که هویج! ثبت نام آزاد چجوری ـه؟ مدرک چی میخواد؟!
مرسی!
بچه ها یه سوال خیلی مهمی داشتم تراز اخرین فرد قبولی تو دامپزشکی کرج چند بوده؟
مدارک و اینا چی باس ببریم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)