تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سوالات کنکور سال 90 در چه سطحی بود؟(سراسری)

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سخت

197 53.53%
  • متوسط

127 34.51%
  • آسان

44 11.96%
صفحه 527 از 598 اولاول ... 27427477517523524525526527528529530531537577 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,261 به 5,270 از 5972

نام تاپيک: <<انتخاب رشته ی کنکوری های 90 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت>>

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام.
    من کامپیوتر شیراز قبول شدم.
    کسی میدونه تو چه سطحی است؟راستی چرا هنوز چیزی تو سایت خودش نزده؟
    تبریک می گم دوست من
    سطح این دانشگاه بالاست خیالتون راحت
    مشکلی که داره اینه که اساتیدش فوق العاده سختگیرن پس باید زیاد درس بخونین
    از چند روز دیگه هم ثبت نام اینترنتیش شروع می شه خیالتون راحت

داره خودمونی میشه h0p3's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

ممنون.
    اونوقت به جز مدارکی که خود مدرسه میده و 18 تا عکس چیزه دیگه ای هم میخواد؟
    ممنون.

داره خودمونی میشه ali.rajabiyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان گرامی پرسشی دارم که برام خیلی مهمه ... پس اگر این پست رو دیدید سر سرکی ازش رد نشید ... با سپاس

من امسال رتبه ام شد 1000 علوم انسانی ، با این وجود شبانه فردوسی روانشناسی عمومی پذیرفته شدم انتخاب رشته من به اینگونه بود :

1 6357 روانشناسي/باليني || دانشگاه فردوسي مشهد || (روزانه) || خراسان رضوي - مشهد
    2 6723 روانشناسي/باليني || دانشگاه فردوسي مشهد || (شبانه) || خراسان رضوي - مشهد
    3 1696 روانشناسي/عمومي || دانشگاه فردوسي مشهد || (شبانه) || خراسان رضوي - مشهد
    4 6248 روانشناسي/باليني || دانشگاه تهران || (روزانه) || تهران - تهران
    5 6310 روانشناسي/باليني || دانشگاه شهيدبهشتي -تهران || (روزانه) || تهران - تهران
    6 6330 روانشناسي/باليني || دانشگاه شيراز || (روزانه) || فارس - شيراز
    7 1019 روانشناسي/عمومي || دانشگاه اصفهان || (روزانه) || اصفهان - اصفهان
    8 6210 روانشناسي/باليني || دانشگاه اصفهان || (روزانه) || اصفهان - اصفهان
    9 1274 حقوق || دانشگاه فردوسي مشهد || (روزانه) || خراسان رضوي - مشهد
    10 1694 حقوق || دانشگاه فردوسي مشهد || (شبانه) || خراسان رضوي - مشهد
    ...
    تا شماره 50 شما شهر ها رو ایستا در نظر بگیرید و تنها جای رشته ها رو در ذهنتون به ترتیب حقوق ، علوم اقتصادی ، مدیریت ، حسابداری ، زبان و ادبیان فارسی ، تاریخ تغییر بدید ... حالا پرسشم از شما اینه که :
    1.به دید شما با این رتبه نمی شد من روزانه فردوسی روانشناسی یا حداقل شبانه بالینی فردوسی پذیرفته بشم ؟
    2. انتخاب رشته ام خوب بوده یا که ... ( راستی به حقوق علاقه ای ندارم ولی بقیه رشته ها رو جدا از روانشناسی و تاریخ و ادبیات کمی دوست دارم )

و پرسش پایانی اینکه

من رشته های علوم اجتماعی ، روانشناسی تربیتی ، کودکان استثنائی و علوم سیاسی و ... رو نزدم و یا تاریخ و ادبیات و مدیریت رو آخر زدم ... چون به نظرم روانشناسی عمومی شبانه فردوسی از روزانه همین رشته ها در فردوسی خیلی بهتره ( با توجه به اینکه میگن رشته های تاپ انسانی حقوق ، و روانشناسی و حسابداری است )

یعنی تو ذهن من : اول حقوقه بعد حسایداری /روانشناسی بالینی و بعد هم روانشناسی عمومی بقیه رشته ها هم پس از اینها همینطور به صف تا پایان رشته ها ...

اگر درسته که ممنون میشم تاییدش کنی و راهنماییم کنی ... اگر نه هم باز هم همینگونه ... لطفا و بازم لطفا یادتون نره منتظر پاسختونم
    Last edited by ali.rajabiyan; 12-09-2011 at 13:29.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohandes e ekhraji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    تو تهرانی که شده پایتخت بی معرفتی دنیای امروز

پيش فرض

دوستان گرامی پرسشی دارم که برام خیلی مهمه ... پس اگر این پست رو دیدید سر سرکی ازش رد نشید ... با سپاس

من امسال رتبه ام شد 1000 علوم انسانی ، با این وجود شبانه فردوسی روانشناسی عمومی پذیرفته شدم انتخاب رشته من به اینگونه بود :

1 6357 روانشناسي/باليني || دانشگاه فردوسي مشهد || (روزانه) || خراسان رضوي - مشهد
    2 6723 روانشناسي/باليني || دانشگاه فردوسي مشهد || (شبانه) || خراسان رضوي - مشهد
    3 1696 روانشناسي/عمومي || دانشگاه فردوسي مشهد || (شبانه) || خراسان رضوي - مشهد
    4 6248 روانشناسي/باليني || دانشگاه تهران || (روزانه) || تهران - تهران
    5 6310 روانشناسي/باليني || دانشگاه شهيدبهشتي -تهران || (روزانه) || تهران - تهران
    6 6330 روانشناسي/باليني || دانشگاه شيراز || (روزانه) || فارس - شيراز
    7 1019 روانشناسي/عمومي || دانشگاه اصفهان || (روزانه) || اصفهان - اصفهان
    8 6210 روانشناسي/باليني || دانشگاه اصفهان || (روزانه) || اصفهان - اصفهان
    9 1274 حقوق || دانشگاه فردوسي مشهد || (روزانه) || خراسان رضوي - مشهد
    10 1694 حقوق || دانشگاه فردوسي مشهد || (شبانه) || خراسان رضوي - مشهد
    ...
    تا شماره 50 شما شهر ها رو ایستا در نظر بگیرید و تنها جای رشته ها رو در ذهنتون به ترتیب حقوق ، علوم اقتصادی ، مدیریت ، حسابداری ، زبان و ادبیان فارسی ، تاریخ تغییر بدید ... حالا پرسشم از شما اینه که :
    1.به دید شما با این رتبه نمی شد من روزانه فردوسی روانشناسی یا حداقل شبانه بالینی فردوسی پذیرفته بشم ؟
    2. انتخاب رشته ام خوب بوده یا که ... ( راستی به حقوق علاقه ای ندارم ولی بقیه رشته ها رو جدا از روانشناسی و تاریخ و ادبیات کمی دوست دارم )

و پرسش پایانی اینکه

من رشته های علوم اجتماعی ، روانشناسی تربیتی ، کودکان استثنائی و علوم سیاسی و ... رو نزدم و یا تاریخ و ادبیات و مدیریت رو آخر زدم ... چون به نظرم روانشناسی عمومی شبانه فردوسی از روزانه همین رشته ها در فردوسی خیلی بهتره ( با توجه به اینکه میگن رشته های تاپ انسانی حقوق ، و روانشناسی و حسابداری است )

یعنی تو ذهن من : اول حقوقه بعد حسایداری /روانشناسی بالینی و بعد هم روانشناسی عمومی بقیه رشته ها هم پس از اینها همینطور به صف تا پایان رشته ها ...

اگر درسته که ممنون میشم تاییدش کنی و راهنماییم کنی ... اگر نه هم باز هم همینگونه ... لطفا و بازم لطفا یادتون نره منتظر پاسختونم
    دوست عزیز انقدر خودتو درگیر گذشته ها نکن!هرچی بوده تمام شد و رفت

5. این کاربر از mohandes e ekhraji بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز elendil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    مشاوره، طراحی سازه ، تاسیسات ، تهویه مطبوع

پيش فرض

علوم سیاسی دانشگاه تهران
    شما چه رشته ای قبول شدی؟
    منظورم بچه های ریاضی رشته های مهندسی بود

پارسال کنکوری بودم صنایع

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

کسی از تکمیل ظرفیت ها خبری نداره

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

اقا یه چیز دیگه
    من متالوژی صنعتی قبول شدم کسی هست هم رشته من باشه؟ منظورم سال بالایی هامونه!!

+ اینکه میخوام واسه کنکور سال بعد هم بخونم و بعد از کلی فکر به این نتیجه رسیدم که اگر امسال نرم دانشگاه (اگر چه دفعه اولم خواهد بود) نمی تونم درست و حسابی 9 ماه باقی مونده تا کنکور بعد رو یخونم و اعصاب و شرایط محیطی لازم رو ندارم... بنابراین همراه دانشگاه میخوام واسه کنکور هم بخونم... به نظرتون تا چقدر شدنی هست؟ در مورد تغییر رشته چی؟ معدل بالای 17 هم که تو ترم 1 میگن کلا کارایی داره حالا واسه من که شبانه هستم چی...؟

ممنون

---------- Post added at 02:58 PM ---------- Previous post was at 02:56 PM ----------

باید گواهی موقت دیپلم و پیش رو ببری پست + آدرس دانشگاه یادت نره ...

من امروز رفتم برای تاییده تحصیلی ... از گیلان تا تهران برام کلا 29800 خرج برداشت !!! ... چرا انقدر زیاد شده ؟!!! 2 تیکه کاغذ میخوان بفرستن ... خودم آزاد یه بسته خیلی سنگین تر رو از اینجا تا بوشهر بفرستم کلا 9 تومن بیشتر خرج نداره ... مگه چیکار میخوان بکنن ؟! ... بادیگارد براش استخدام کنن ؟
    این قضیه پست و... چیه؟ ما که عرق دبیرستانمون خشک نشده هم باید از این کار ها بکنیم؟

متن راهنمای دانشگاه خیلی گنگ و مبهمه...

داره خودمونی میشه M0rrigan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها سایت علوم تحقیقات تهران بالا نمیاد.. من هم که هویج! ثبت نام آزاد چجوری ـه؟ مدرک چی میخواد؟!

مرسی!

آخر فروم باز avator20002000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بچه ها یه سوال خیلی مهمی داشتم تراز اخرین فرد قبولی تو دامپزشکی کرج چند بوده؟

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

مدارک و اینا چی باس ببریم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •