و پینگ من
![]()
دوست عزیز شما یه تست با این نرم افزار از ای پی 8.8.8.8 بگیر بزار
فقط Trace Interval رو 1 تنظیم کن، عکس ام خود برنامه بهت خروجی میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره من تو سپنتا البته
از 6 عصر این جوری شده کلا سرعت دریافتی از ssl بلوکه شده حال سایت باشه یا برنامه دانلودی یا امنیتی
مثال کسی میتونه این برنامه معروف و جهانی 18 مگا بایت dropbox که خودش host فروشه را از سرورش بگیره:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته سعی کنید تک کانکشن
Last edited by italodance; 27-01-2013 at 14:52.
اقا چند وقته واسه من وي p ان با سرعت خيلي خيلي پايين كانكت ميشه به وضعي كه پشيمون ميشم اصلا، برا شما هم اين مشكل هست ايا؟
اینترنت یک مگ من وصل شد و از دیشب تا حالا که وضعیت خیلی خوب بوده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
روز از نو روزی از نو
همون مثله قدیمه فرقی نکرده فقط میخواستن 17-18 ساعت قطع کنن که کردن
احتمالا میخواستن بفرستن سوریه![]()
سلام دوستان
من تازه عضو این سایت شدم. یه سئوال داشتمم در مورد اینترنت مخابرات. منطقه مخابراتی ما منطقه 7- میدان امامته. امروز زنگ زدم واسه مرکز مخابرات گفتن که پورت خالی نداریم و یاید منتظر بمونید. حدودی چقدر طول میشکه که نوبت به ما برسه؟!! من اینترنت رو فقط واسه دانلود فیلم میخوام اگه نخوام از اینترنت مخابرات استفاده کنم کدوم سورویس مقرون به صرفه است؟
اگر پورت خالی نباشه ممکنه حداکثر تا 40 روز طول بکشه اینترنت مخابرات هم به صرفه اس در صورتی که سرعت واقعی بهت بده که بستگی به منطقه مخابراتی داره
امیدوارم همین 40 روز که شما میگید باشه!چون از یکی از دوستان پرسیدم گفت حالا حالاها خبری نیست!!! درباره منطقه 7 تهران کسی آمار داره که اوضاع چه جوریه؟
دوست عزیز اگه میخوای سریعتر برات راه بندازن برو ثبت نام کن تو نوبت باش. اینا تلفنی فقط میپیچونن!
برای دانلود مداوم بهترین سرویس در حال حاضر به نظر من همین مخابراته
موفق باشید![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)