دوست عزیز. این قسمت ورژن سیستم عاملی(ویندوز) که نصب کردی و داری استفاده میکنی رو میده، نه نوع CPU رو.
برای اینکار باید به سایت سازنده CPU بری و 32 یا 64 بیتی بودنش رو اونجا ببینی.
ضمن اینکه cpuهای دوهسته ای به بعد اینتل، همشون 64 بیتی هستن.
دوست عزیز. این قسمت ورژن سیستم عاملی(ویندوز) که نصب کردی و داری استفاده میکنی رو میده، نه نوع CPU رو.
برای اینکار باید به سایت سازنده CPU بری و 32 یا 64 بیتی بودنش رو اونجا ببینی.
ضمن اینکه cpuهای دوهسته ای به بعد اینتل، همشون 64 بیتی هستن.
دوست گرامی بدون اینکه به برق بزنم با باتری خودش کار می کند خوبه ولی میرنم به برق برای شارژ این کلید خود به خود روشن و خاموش میشود
سلام
شما تا از فلت مطمئن نباشین هیچی نمیشه گفت. اول فلت و متعلقات برد فانکشن رو چک کن تا برسیم به نرم افزاری.
موفق باشین.
سلام دوستان.
من بیشتر موقع ها توی خونه از لب تاپ استفاده می کنم.
اشکالی برای باطری پیش نمیاد اگه موقع استفاده یکسره توی شارژ باشه؟
موقعی که خاموشش میکنم از شارژ درش میارم.
آخه یه جا شنیدم میگفتن اگه به برق دسترسی داری ، سعی کن از باطریش استفاده نکنی.
dell xps l501x
Last edited by Paradise_human; 12-02-2011 at 11:48.
سلام
هیچ مشکلی پیش نمیاد . این کارایی که گفتین هم کاملا درست هستند.
موفق باشین.
دوستان کسی میدونه که این مدل ایسر سیستم تشخیص چهره داره یا نه؟اگه داره چه جوری میشه ازش استفاده کرد؟
چه جوری میشه روی ویندوز سون پسورد گذشت؟
سلام
سیستم تشخیص چهره یک نرم افزار است و سخت افزاری نیست که روی این مدل باشه یا نباشه. نرم افزار رو از اینجا دانلود کنید .
لینک دانلود از میهن دانلود:
در مورد پسورد گذاشتن روی ویندوز شما وارد کنترل پنل بشین و روی گزینه User Accounts کلیک کنید. اکانت مورد نظر رو انتخاب و بر روی Create a Password for your account کلیک و رمز مورد نظر رو وارد کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن توصیه میشه تا جایی که امکان داره از امکانات تشخیص چهره یا اثر انگشت که در بعضی لپ تاپ ها موجود هست استفاده نشه.
موفق باشین.
یک سوال دیگه .....
یدونه پیکسل سوخته در LED ش طبیعیه ؟
برای اینکه خیالت راحت باشه، باطری رو دربیار و از آداپتور استفاده کن.
البته اگه همش از آداپتور استفاده میکنی، هر چند وقت هم اون باطری رو استفاده کن تا سرحال بشه!![]()
لپ تاپ من compaq cq60 هست - می خوام تصویر رو به کمک رابط composite به تلویزیون وصل کنم ولی نمیشه - چه کار باید بکنم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)