تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 527 از 555 اولاول ... 27427477517523524525526527528529530531537 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,261 به 5,270 از 5541

نام تاپيک: I9100 Galaxy S II » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android و پردازشگر ا Dual Core ا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    earth

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیزم.به خاطر راحتی دوستان نحوه آپدیت کردن گالکسی اس 2 رو واستون مینویسم.امیدوارم به دردتون بخوره.
    خوب در ابتدا بگم که من بارها و بارها این کار رو انجام دادم به روش زیر و هیچ گونه مشکلی نداشتم.پس بنده هیچ مسئولیتی به عهده نمیگیرم و عواقب ناشی از انجام اشتباه این مراحل به عهده خودتونه.
    1.ابتدا شما درایور مخصوص گوشی رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنید.
    2.در قدم دوم برنامه odin رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلودش کنید.
    3.دو نمونه از رامهای رسمی مخصوص اس 2 رو میتونید از لینکهای زیر دانلود کنید.
    این رامها فقط و فقط مخصوص gt-i9100 هستش.پس هرگز روی اس2 سریg امتحان نکنید که ۱۰۰% گوشیتون بریک میشه.(اگه خواستید درخواست بدین تا رامهای مخصوص سری g رو هم بزارم.)
    1.رام رسمی خاورمیانه jplpc 4.0.3 ( با ساپورت فارسی و دارای منو فارسی.) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    2.رام رسمی انگلستان. xwlpd 4.0.3 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خوب.بعد از دانلود رام رسمی شما یک فایل زیپ دارین که از حالت زیپ خارجش میکنید.
    رامهای رسمی دو نوع هستند.یا سه فایله هستن.(مثل رام شماره 1 در بالا) که فایلهای pda (code)و cscوphone (modem ) رو شامل میشه یا تک فایله هستند.(رام شماره 2) و بعد از خارج کردن از زیپ فقط یه فایل داریم.
    4.حالا گوشیو فکتوری ریست کرده و بعد فول شارژش کنید (از 50 درصد به بالا اما فول شارژ باشه مطمئن تره) گوشیو خاموش کنید و مموری و سیم کارت رو خارج کنید.
    5.برنامه odin رو اجرا کنید و اصلا به حالات اولیش دست نزنید.
    6.در سمت راست برنامه اول قسمت pda رو کلیک کرده و فایل pda مخصوص رامی که دانلود کردین رو انتخاب کنید.این فایل معمولا از همه حجمش بیشتره.این کار رو واسه قسمت های csc وphone هم انجام بدین.
    نکته:در رامهای تک فایل,همون یه فایل رو فقط در pda وارد کنید.
    توجه در بین گزینه های تیک دار به گزینه ای دست نزنید.حواستون باشه که re-partition نباید تیک داشته باشه.
    7.حالا سراغ گوشی بیاید . ولوم پایین + دکمه home (دکمه وسط پایینی) + پاور را به ترتیبی که ذکر شد نگه دارید تا به حالت downloading برید.
    8.حالا گوشیو با کابل به کامپیوتر وصل کنید.بلافاصله بعد از وصل کردن گوشی به کامپیوتر.اوین مستطیل در odin زرد میشه.(البته اگه بار اول باشه که گوشی به کامپیوتر وصل میشه ممکنه یکم طول بکشه و 3 یا 4 تا از مستطیلا زرد بشه.)
    8.حالا گزینه استارت رو انتخاب کنید. صبر کنید تا خانه بالای خانه زرد شده ، سبز رنگ شده و پیغام pass داده بشه حالا میتونید گوشیو از کابل جدا کنید( مدتی طول میکشه گوشی بالا بیاد . بعد از بالا اومدن گوشی، گوشیو یک بار ریست فکتوری کنید).
    همین.تموم شد.
    امیدوارم توضیحاتم به دردتون بخوره.

دوستان سوالی داشتین تا بتونم کمکتون میکنم.
    Last edited by mahdi ahmadi; 20-06-2012 at 01:18.

2. 2 کاربر از mahdi ahmadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    earth

پيش فرض

تشکر از پاسختون
    ممنون میشم اموزشش رو واسم بذارید
    در ضمن نمیخوام گوشیم روت بشه{مشکلی که واسه گوشی پیش نمیاد؟؟؟میشه که بعدا با خود گوشی اگه اپدیتی اومد اپدیت کرد؟؟؟راستی چرا میگه اپدیتی نیس؟؟؟}
    ممنون
    من که تا به حال با انجام این کار به روشی که گفتم هیچ گونه مشکلی نداشتم.
    همونطور که گفتم تا جایی که من میدونم آپدیت کردن با خود گوشی ریسک بریک شدن بیشتر هستش از این روش.
    والا منم نمیدونم چرا میگه آپدیتی نیست.ضمن اینکه اخیرا آپدیت به اندروید 4 هم واسه برنامه kies اومده.
    سوالی داشتی در خدمتم.
    Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
    Last edited by mahdi ahmadi; 20-06-2012 at 00:55.

4. این کاربر از mahdi ahmadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    میرداماد

پيش فرض

دوست عزیزم با عرض شرمندگی باید بگم من به شخصه تا بحال از kies استفاده نکردم.اما سوال شما رو هم متوجه نشدم.
    دوستانی که استفاده کردن اگه امکان داره جواب بدن.

درود با اقا مهدي

سئوال اينه
    براي نقل وانتقال اطلاعات موزيك ويا عكس ومديريت روي اطلاعات بخش contactsدرون گوشي بايد باكابل usb دستگاه رابه سيستم كامپوتروصل كنيم وقبلا samsung kies رانصب كرده باشيم كه من كرده ام .
    من براي sii كه اخيرا خريده ام وقتي وصل ميكنم عكس را ميتوانم از كامپيوترم به گوشي انتقال د هم واين نشان ميدهد كه رابطه برقرار شده است ولي اطلاعات بخش contacts راروي صفحه samsung kiesدر كامپيوتر ظاهر نميكند كه بتوانم انرا اديت كنم
    اين درحالي است كه وقتي همين كار رابا گوشي اس پلاس قبلي خودم ميكنم بخش contacts راروي صفحه مانيتور نشان ميدهدوميتوانم انرا اديت كنم .

فرصت كردي يه جوابي بده
    قبلاتشكرميكنم
    راستي بصورت وايرلس وبا نرم افزار kies air كه روي خود گوشي نصب است مسئله حل است و ميتوانم بخش cotacts را اديت كنم وفقط مشكل درزمان ارتباط با كابل usb است
    ارادتمند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

[QUOTE=mahdi ahmadi;7061469]با سلام خدمت دوستان عزیزم.به خاطر راحتی دوستان نحوه آپدیت کردن گالکسی اس 2 رو واستون مینویسم.امیدوارم به دردتون بخوره.
    خوب در ابتدا بگم که من بارها و بارها این کار رو انجام دادم به روش زیر و هیچ گونه مشکلی نداشتم.پس بنده هیچ مسئولیتی به عهده نمیگیرم و عواقب ناشی از انجام اشتباه این مراحل به عهده خودتونه.

با تشکر از آموزش با زبان ساده
    1.اگه گوشی بریک بشه دیگه کاریش نمیشه کرد؟
    2. با آپدیت کردن رام چه چیزایی را تو گوشی از دست میدیم ؟مثل اس ام اس ها مخاطبین و برنامه های نصبی
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیزم.به خاطر راحتی دوستان نحوه آپدیت کردن گالکسی اس 2 رو واستون مینویسم.امیدوارم به دردتون بخوره.
    1.ابتدا شما درایور مخصوص گوشی رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنید.
    2.در قدم دوم برنامه odin رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلودش کنید.
    3.دو نمونه از رامهای رسمی مخصوص اس 2 رو میتونید از لینکهای زیر دانلود کنید.
    این رامها فقط و فقط مخصوص gt-i9100 هستش.پس هرگز روی اس2 سریg امتحان نکنید که ۱۰۰% گوشیتون بریک میشه.(اگه خواستید درخواست بدین تا رامهای مخصوص سری g رو هم بزارم.)
    1.رام رسمی خاورمیانه jplpc 4.0.3 ( با ساپورت فارسی و دارای منو فارسی.) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    2.رام رسمی انگلستان. xwlpd 4.0.3 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خوب.بعد از دانلود رام رسمی شما یک فایل زیپ دارین که از حالت زیپ خارجش میکنید.
    رامهای رسمی دو نوع هستند.یا سه فایله هستن.(مثل رام شماره 1 در بالا) که فایلهای pda (code)و cscوphone (modem ) رو شامل میشه یا تک فایله هستند.(رام شماره 2) و بعد از خارج کردن از زیپ فقط یه فایل داریم.
    4.حالا گوشیو فکتوری ریست کرده و بعد فول شارژش کنید (از 50 درصد به بالا اما فول شارژ باشه مطمئن تره) گوشیو خاموش کنید و مموری و سیم کارت رو خارج کنید.
    5.برنامه odin رو اجرا کنید و اصلا به حالات اولیش دست نزنید.
    6.در سمت راست برنامه اول قسمت pda رو کلیک کرده و فایل pda مخصوص رامی که دانلود کردین رو انتخاب کنید.این فایل معمولا از همه حجمش بیشتره.این کار رو واسه قسمت های csc وphone هم انجام بدین.
    نکته:در رامهای تک فایل,همون یه فایل رو فقط در pda وارد کنید.
    توجه در بین گزینه های تیک دار به گزینه ای دست نزنید.حواستون باشه که re-partition نباید تیک داشته باشه.
    7.حالا سراغ گوشی بیاید . ولوم پایین + دکمه home (دکمه وسط پایینی) + پاور را به ترتیبی که ذکر شد نگه دارید تا به حالت downloading برید.
    8.حالا گوشیو با کابل به کامپیوتر وصل کنید.بلافاصله بعد از وصل کردن گوشی به کامپیوتر.اوین مستطیل در odin زرد میشه.(البته اگه بار اول باشه که گوشی به کامپیوتر وصل میشه ممکنه یکم طول بکشه و 3 یا 4 تا از مستطیلا زرد بشه.)
    8.حالا گزینه استارت رو انتخاب کنید. صبر کنید تا خانه بالای خانه زرد شده ، سبز رنگ شده و پیغام pass داده بشه حالا میتونید گوشیو از کابل جدا کنید( مدتی طول میکشه گوشی بالا بیاد . بعد از بالا اومدن گوشی، گوشیو یک بار ریست فکتوری کنید).
    همین.تموم شد.
    امیدوارم توضیحاتم به دردتون بخوره.

دوستان سوالی داشتین تا بتونم کمکتون میکنم.
    2. با آپدیت کردن رام چه چیزایی را تو گوشی از دست میدیم ؟مثل اس ام اس ها مخاطبین و برنامه های نصبی
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    earth

پيش فرض

ممنون
    دوستان شرمنده دیر جواب میدم.وسط امتحانامه.گرفتارم.
    1.نگران نباشید.اگه بریک بشه توی ۹۰% موارد برمیگرده.اما یکم مشکلات داره برگردوندنش.
    2.با آپدیت تمام اس ام اس ها.دفترچه تلفن و برنامه ها پاک میشه.حافظه گوشی مشکلی واسش پیش نمیاد مگه اینکه توی فکتوری ریست انتخاب کنید که حافظه داخلی پاک شه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه saver's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    سرزمین شیاطین

پيش فرض

من میخوام یه دونه اس 2 بخرم اگر کسی قصد فروش داره بگه i9100 حتما باشه زیر 650

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

سلام:

دوستان من یه دونه دست 2 از یه جا اگه گیر بیارم چه طوری می تونم تستش کنم که کاملا سالم باشه از نظر سخت افزاری و نرم افزاری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یه کدی داشتش که تست می کرد......با اون می شه همه چیز رو فهمید؟؟؟؟؟؟؟جون ما سریع کمک برسونید.
    Last edited by E.G_band; 22-06-2012 at 19:35.

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

پست شماره 2 رو مطالعه کن
    ستاره مربع 0 ستاره مربع

12. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

واقعا گوشی عالی هستش.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •