آقا من تا اینجا که بازی کردم کلاً از شخصیت نیکو خوشم اومد.خیلی آرومه.ولی اون یارو گندهه فکر کنم اسمش Vlad بود هی راه به راه به این نیکو ماموریت میده.هنوز رو صندلی ننشسته میگه برو فلان کار رو بکن.ضمنآ من تا اینجا غیر از عکس صحنه مورد داری ندیدم.
آقا من تا اینجا که بازی کردم کلاً از شخصیت نیکو خوشم اومد.خیلی آرومه.ولی اون یارو گندهه فکر کنم اسمش Vlad بود هی راه به راه به این نیکو ماموریت میده.هنوز رو صندلی ننشسته میگه برو فلان کار رو بکن.ضمنآ من تا اینجا غیر از عکس صحنه مورد داری ندیدم.
بله از اولش هم گفته بود زیاد شایعه درست کرده بودند بازی خیلی هم معمولی هست و صحنه دار نیست
منم همینطور کرک زارور دارم ولی بازم موقع پیچیدن باید با موس دوربین رو تنظیم کرد
البته اگه دست به موس نزنی خودش بعد از چند ثانیه درست میشه ولی تا اون موقع با ماشین زدی دخل 10-20 نفرو آوردی![]()
کسی سیو مرحله آخرش را نداره با کلی پول؟؟؟؟؟
اقا کسی سیو بازی رو نداره بزاره یکی جواب بده خواهش
اینم سیو 65 درصد بازی ، فقط قبل از ریختن حتمآ فولدر XLive و Rockstar Games رو پاک کن .
تو بازی هم که رفتی دکمه Home رو بزن و اکانت من رو Ok کن .
تشکر فراموش نشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا ممنون دانلود کردم ....
کسی نمی دونه این پوشه xlive تو کامپیوتر کجا قرار داره من پیداش کنم
ممنون می شم راهنمایی کنید سرچم کردم پیدا نکردم![]()
اقا ببخشید میتونم کاری کنم که بازی از این بهتر اجرا بشه؟ در ضمن کرک من رازور1911 نیست
در ضمن کارت گرافیکم 4850 است connect3d
Statistics
Average FPS: 23.21
Duration: 37.31 sec
CPU Usage: 95%
System memory usage: 78%
Video memory usage: 57%
Graphics Settings
Video Mode: 1152 x 864 (70 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: High
View Distance: 25
Detail Distance: 37
Hardware
Microsoft® Windows Vista" Ultimate
Service Pack 1
Video Adapter: ATI Radeon HD 4800 Series
Video Driver version: 7.14.10.630
Audio Adapter: Speakers (High Definition Audio Device)
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4800+
در ضمن کرک رازور1911 بهتره یا فدور در ضمن میخوام پچی که منتشر شده را نصب کنم لطفا طریقه ی نصب ان به همراه لینک های ان هم مال کرک و هم مال پچ لطفا سریعتر جوابم را بدید در ضمن طریقه ی دانلود لینک تورنت را توضیح دهید
با تشکر
دوستان کسی نمی دونه از کجا باید xlive رو پاک و سیو رو جاش past کنم من کل کامپوتر رو گشتم ندیدم ممنون می شم راهنمایی کنید
سلام،
من چند تا موزیک تو پوشه ی User Tracks کپی کردم تو بازی هم Complete Scan رو زدم...اما User Tracks تو رادیو ها نیست...اسمش چیه؟(مردم از بسکی San Juan Sounds رو گوش کردم)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)