به نظر منم هيچ بانكي ورشكست نميشه مخصوصا بانكهاي دولتي نهايتش يا ادغام ميشن يا با چاپ مجدد پول جلوشو ميگيرن
به نظر منم هيچ بانكي ورشكست نميشه مخصوصا بانكهاي دولتي نهايتش يا ادغام ميشن يا با چاپ مجدد پول جلوشو ميگيرن
بر خلاف میل شخصی تعدادی از پست ها پاک شدند از دوستان بازهم تقاضا دارم در فضای ارام و با احترام متقابل به ابراز نظر و عقاید خود بپردازند تاپیک تا 24 ساعت قفل شد
با احترام![]()
سلام و سال نو همگی مبارک
امروز رفتم بانک ملت و یه سپرده 20 درصدی باز کردم. اما کارت مقوایی سپرده به من نداد و فقط دفترچه و کارت نقدی رو به من داد. خواستم بدونم اشتباهی باز نکرده باشم و حتما همون سپرده سود 20 درصدی یکساله باشه. مگه سپرده یکساله نباید کارت مقوایی با تاریخ سر رسید بدن؟ من حساب کوتاه مدت باز کردم که سود پول رو می ریزه اون تو.
ممنون و سال خوب داشته باشید و خوش بگذره![]()
من حساب عیدانه 22 درصد روز شمار بانک آینده با کف یک میلیون رو در تاریخ 8 اسفند باز کردم و امروز 8 فروردین سود رو به صورت دقیق 22 درصد واریز کرد.
سلام به همه دوستان
تو شهر ما بانک آینده و بانک شهر شعبه نداره و متاسفانه من دیر متوجه شدم که حساب کوتاه مدت 22 درصد تو بانک آینده افتتاح میشه. خودم الان تو ایران زمین کوتاه مدت 18 درصد دارم ولی طرح بانک آینده خیلی عالیه. از دوستان کسی خبر داره این طرح هنوز تو بانک آینده هست یا نه؟ دوستان اگر طرح خوبی تو بانک های آینده و شهر هست لطفا بگید چون حدودا 100 کیلومتر راه باید برم تا شهر دیگه ای که این دو تا بانک شعبه داشته باشن. ممنون
بله دوست عزیز. حساب روزشمار ۲۲ درصد همچنان قابل بازکردن است
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام
عید و نوروز شما هم مبارک
معمولا کارت یا گواهی میدن
بهتره از خودشون بپرسین
شاید شما یادتون رفته بگیرین یا بعد از چند روز صادر میشه
سلام.چه بانک های با سند خانه وام میدهند و چقدر طول میکشه و مبلغش در چه حدودیه؟ممنون
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
ممنون دوست عزیز بله امروز رفتم و حسابو باز کردم برخوردشونم خیلی خوب بود. در ضمن در مورد سپرده آینده ساز هم ازشون پرسیدم اونم شرایظش خیلی خوب بود. میگفت یک ساله هست سپرده با کف یک میلیون تومان با 23 درصد سود. اگه هم زودتر ببندی جریمه نداره فقط سودش 21 درصد حساب میشه. به نظرم خیلی عالیه این سپزده . در ضمن میخواستم از کاربر MRS تشکر کنم که تو پستای ایشون خوندم که بانک آینده همچین طرحی داره.
Last edited by mehran_456; 29-03-2017 at 18:54.
در مورد صندوق سرمایه گذاری سوال داشتم میخواستم بدونم این صندوق ضرری چیزی نداره ؟!
حتی اگه بانک ضامن اصل پول هم باشه میتونه با برشکستی بانک پول ما هم از دست بره؟
در مورد بانک های رفاه و کشاورزی بپرسم که وضعیتشون خوبه؟از نظر مالی شکستی چیزی که ندارن؟اختلاسی چیزی باشه یا ضرر زیادی داده باشن؟
الان سپرده بذاریم یا صندوق سرمایه گذاری؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)