سلام:
فعلا فرست دارم یه نکته می نویسم شاید مفید باشه ولی عجله دارم گفتم بد قول نباشم آخه تو پروفایلم نوشتم خوش قول!!
علت: بعد از ازدواج در یکی از روز ها که با همسرتان صحبت می کنید او به شما خاوهد گفت که حالت تهوع دارد
اثر: اگر شما به کلینیک بروید می فهمید او بار دار است اما اگر نروید این به یک مریضی تبدیل می شود.
پای سیب از رستوران برای الن
علت:وقتی روزی شهردار پیش شما می آید و می گوید من امروز باید به دهی دیگر بروم لطفا تو امروز پای سیب برای الن ببر از او قبول کنید سپس به رستوران رفته و با dougصحبت کنید تا پای سیب را به شما بدهد سپس بعد از دادن آن به الن او به شما می گوید این انعام رابگیر(330ج)بگویید انعام نمی خواهم تا بگوید تعارف نکن و هم انعام را به شما بدهد هم الی بیاید و بگوید مادر بزگ برایتان پای سیب آوردم الن می گوید حالا که فراموش کردی امروز ما پای سیب را می آوریم پای سیب را به ما بدهد و در ضمن شهر دار فردا آمده و از ما تشکر می کند.
اثر:دریافت یک پای سیب
---------- Post added at 05:34 PM ---------- Previous post was at 05:33 PM ----------
بازم شرمنده اینم یکی دیگه
به خاطر آوردن دوست داشتن کسی:
علت:در 5 پاییز هر سال اتفاق می افتد برای این باید در حوالی ساعت 3 بعد از ظهر به قله ی کوه مادر بروید .