من جاز رو انتخاب میکنم![]()
من جاز رو انتخاب میکنم![]()
علی آقا من نارسیسو دیدم میخواستم بخرم چون گفت 118 به توافق نرسیدم بنظرت چطوره خوبه ؟
البته اجازه تست نداد فقط درشو بو کردم که چیزی نفهمیدم
الان فکر کنم همون قیمت هم نده بهتون
خب به نظرمه من یه ادکلنه با ارزش و با کیفیت هست.من وقتی بوش میکنم حسه خیلی خوب و فرشی بهم
دست میده.یجورایی هم بویه سیریش مانند داره
منم تست نکرده خریدم.فقط درش رو دو بار بو کردم.همون باره اولش دلمو برد![]()
علی جون سیریش
پس برم با خیال راحت بخرمش با تعریف شما
راستی تقلبی چیزی که ازش تو بازار نیست
---------- Post added at 06:00 PM ---------- Previous post was at 05:58 PM ----------
راستی علی آقا میشه بگی چه بویی میده و چی توش بیشتر به مشام میرسه و اینکه پخش و موندگاریش چطوره
ممنون
با این قسمتش خیلی حال کردممنم 20.5 سالمه
کلا همه جور تیپ میزنم زیادم تو قید و بند این نیستم که به سن و سال بیاد ولی بعضی چیز ها تو پس زمینه ذهن ادم یه اثری از خودش میزاره چون اغلب دیدم این عطر ها رو یا حتی بعضی از اسم ها رو ادمای بزرگسال دارنخواه نا خواه ذهنم به اون سمت میره
مثلا اسم یه بچه 2 ماه رستم باشه![]()
Last edited by pour-homme; 11-03-2012 at 16:15.
برای تابستون می خواستم از بین این دوتا عطر
Polo Blue Ralph Lauren for men
L'Eau d'Issey Pour Homme Issey Miyake for men
یکی رو بخرم
دوستان کدوم رو پیشنهاد میدن
تا حالا تستشون نکردم اصلا برای تابستون مناسب هست
کلا از عطر های که تند باشن خوشم نمیاد
خیلی باحال گفتی ، رستم
ولی در کل میشه گفت اگه همه شرایط رو در نظر بگیری حتی یه آدم میان سال هم میتونه تیپ اسپرت بزنه و یا یه نوجون هم کت و شلوار بپوشه اما در جا و مکان مناسبش
بنظر من هر دوشون خوبن
اینجا یکم سلیقه ای میشه من بودم اولی رو میخریدم البته اگه از ایشی میاکی آبی بود حتما اونو میخریدم
من میخوام نظرتونو دربارهDKNY men که رو جعبه اش عکس یه برجه و بلک کنت کول بدونم 79 (تو بازار تهران 100میدن)و 52 ارزش خرید دارن؟ پخش بو و موندگاری چقدره؟ یکمم ما رو تحویل بگیرین دوستان.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)